Hoofdstuk 10

420 11 0
                                    

Zayn

Hij zette de televisie aan. 'Alweer Show Nieuws, is er dan nooit iets anders op?' zuchtte hij.

'Vandaag hebben we het over de Little Mix ster Perrie Edwards.' Het gaat over Perrie! Zayn keek op. 'Oh nee! Als ze maar niet hebben gezien dat ik Perrie heb neergeslagen.' We weten er nog niet zoveel van. Gelukkig, ze hebben het niet gezien. Dacht Zayn opgelucht. Ook zijn er aanwijzingen dat er een meisje bij haar woont. Hier zie je een foto *Laat foto zien* Dat is dat meisje waar ze al eerder mee liep! Zayn besloot Jade te bellen.

Jade: Hallo met Jade Thirlwall. Met wie spreek ik?

Zayn: Jade, ik ben het Zayn. Je moet naar me luisteren!

Jade: Zayn, Doe normaal. Je belt me nu alsof we gewoon vrienden zijn. Dat zijn we niet! Jij doet Perrie ongelooflijk veel pijn met je stalkt gedrag.

Zayn: Jade, luister. Ik moet je wat vragen. Ik zag net Show Nieuws. Is het waar wat ze zeggen? Woont er echt een meisje bij Perrie?

Jade: Wat!? Waarom wil je dat weten? Je hebt niks meer bij Perrie te zoeken, ga gewoon verder met jouw carrière. Dat kon je toch zo goed toen Perrie nog bij je was?

Zayn: Jade wacht!

Ze hing op. Zayn zuchtte. Waarom ben ik zo stom geweest! Ze willen niks meer met me te maken hebben. Ik heb het verpest. Maar ik kan niet zonder Perrie. Ik moet iets verzinnen om haar terug te krijgen. Maar wat?

Jill

Ze werd wakker. Jill keek naast haar. Perrie lag nog te slapen. Ze stond op en liep naar de keuken. Ze keek in de koelkast en zag dat er allemaal lekkere dingen in zaten. Ze maakte ontbijt voor haar en Perrie. Toen ze klaar was, liep ze naar boven. Perrie lag nog te slapen. 'Perrie,' fluisterde ze, 'Ik heb ontbijt, wil je ook?' Perrie bewoog en deed haar ogen open. 'Heb jij dat gemaakt?' Vroeg Perrie. 'Ja, ik was al wakker, dus ik besloot om ontbijt te maken.' Perrie rekte zich uit en zei: 'Wat ontzettend lief!' Ze gingen eten en na het eten vroeg Perrie: 'Zullen we naar de stad? Dan kunnen we leuke meubels en een leuk behang uitkiezen.' Jill vond dit een goed idee. 'Wacht, we moeten wel onherkenbaar zijn. Anders komen er steeds fans. En die fans weten niks van jou af.' Ze pakte 2 zonnebrillen en hoeden. 'Hier zet dit op.' Jill zette het op en ze gingen weg. In de stad waren er steeds mensen die naar hun keken, maar ze deden niks. Ze kwamen bij de bouwmarkt aan. 'Welke kleur lijkt je mooi?' Jill antwoordde: 'Blauw vindt ik mooi.' Ze kochten allerlei meubels en blauwe verf. Toen ze even later thuis kwamen, kreeg Perrie allemaal meldingen op haar mobiel. Er waren foto's gemaakt van Jill en haar. Perrie vroeg aan Jill. 'Mensen beginnen het door te hebben dat jij bij mij woont. Wil je dat ik het bekend maak, of wil je onherkenbaar blijven?' Jill dacht even na: 'Misschien is het makkelijker voor jou en Little Mix als je het verteld.' Perrie dacht na: 'We kunnen wel een Instagram account voor je aanmaken, waar je dan bijvoorbeeld foto's opzet met mij, Jade, Jesy en Leigh-Anne. Dan zet ik ook foto's van ons samen erop. Dan komen ze er vast wel achter.' Jill maakte een account aan. Ze zette er meteen een selfie op met Perrie. Perrie maakte ook weer een selfie met Jill en die zette ze op haar account. Meteen kwamen er reacties. Wie is dat? Is dat niet dat meisje die waarschijnlijk bij je woont?Perrie zette er nog een selfie bij met de tekst: Dit meisje heet Jill en zij woont inderdaad bij mij. Ik heb haar geadopteerd. Hier is haar account. Jill keek op haar mobiel. Om de seconde kwamen er weer meer volgers bij. Perrie lachte: 'Zie je wel, ze vinden het leuk. Anders zouden ze je niet volgen.' De telefoon ging. Jesy belde.

Jesy: Perrie, heb je het verteld? Ik krijg allemaal berichten van fans binnen.

Perrie: Ja, ik heb samen met Jill een selfie gemaakt en gezet op Instagram.

Jesy: Oh ja, ik zie het. Er zijn een paar haatreacties bij, misschien moet je die maar niet aan Jill laten zien. Zij heeft nog nooit zoiets meegemaakt.

Perrie: Ja, die laat ik ook niet zien. Bedankt dat je belde.

Jesy: Geen dank. Trouwens, we moeten dinsdag weer naar studio. Daar gaan we een nieuwe videoclip maken voor de single Secret Love Song.

Perrie: Oké, tot dinsdag dan.

Jesy: Tot dinsdag!

'Ehm Jill? Ik moet dinsdag naar de studio om een videoclip op te nemen. Waarschijnlijk ben ik de hele dag bezig. Wil jij mee?' Jill zei meteen: 'Mag dat? Dat zou echt heel leuk zijn!' Perrie lachte en zei: 'Nou, dan is dat ook weer geregeld. Wat wil je zo meteen eten?' Jill zei: 'Pizza!' Perrie bestelde pizza en na 30 minuten werd er aangebeld. Jill deed de deur open. 'Hallo, pizza voor P. Edwards?' vroeg de pizzabezorger. 'Ja,' zei Jill vrolijk, 'dat klopt.' Oké,' zei hij, 'Dat is dan 22 euro.' Jill gaf het geld en nam de pizza's aan. Ze deed de deur dicht en liep terug. 'Hier zijn ze dan!' Perrie zei: 'Er komt een leuke film op over 5 minuten, laten we bij de tv eten.' Ze gingen zitten en keken de film. Toen de film was afgelopen, zei Jill: 'Ik ga op bed, tot morgen.' Perrie knikte en zei: 'Ik ga ook, lekker slapen.' Ze liepen beide naar boven. Jill kleedde zich om en ging liggen. Ze viel al gauw in slaap.

Van Niets Naar Iets? Ft Little MixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu