Hoofdstuk 13

331 10 0
                                    

Jill

'Wil jij dit halen?' vroeg Perrie aan haar, 'Dan doe ik de andere helft.' Jill knikte en liep weg. Ze zag dat er melk op het lijstje stond. Ze liep er naar toe en er stond een man. Hé, dacht ze, die man komt me bekend voor, maar van wat?'

Zayn

Ik stond bij de melk. Toen ik me omdraaide zag ik dat meisje, die bij Perrie woont. Dan moet Perrie hier ook zijn! dacht hij. Hij liep naar Jill toe en vroeg: 'Hoi, jij bent Jill toch? Ze antwoordde verbaasd: 'Hoe weet jij dat?' Hij zei: 'Ik ben een goede vriend van Perrie, ik hoorde dat jij nu bij haar woont?' Ze zei: Ja, maar ze heeft nog nooit over je verteld.' Zayn dacht: mooi zo, dan weet ze niet wie ik ben. Hij vroeg: 'Ik ben Zayn. Is Perrie hier ook?' Jill knikte en zei: 'Ja, die is de andere helft aan het halen van de boodschappen.' Jill zei: 'Ik heb het gevoel dat ik je eerder heb gezien, volgens mij op internet.' Zayn zei: 'Ja, dat kan wel kloppen, ik zat namelijk in One Direction.' Op dat moment kwam Perrie aangelopen. 'Zayn!' zei ze boos, 'Wegwezen.' Zayn zei: 'Ik wilde alleen maar met Jill praten.' Perrie zei: 'Jill, kom. We gaan.' Perrie liep weg en Jill ging er achteraan. Zayn dacht: Hmm, dus als ik met haar praat, komt Perrie ook. Hij betaalde en liep de winkel uit. Hij zag nog net hoe Perrie en Jill de auto instapten.

Jill

'Perrie,' vroeg Jill, 'Wat is er aan de hand? Hij zei dat jij een goede vriendin van hem was.' Perrie zei niks. Ze reden naar huis. Perrie was al de hele tijd stil. 'Ah,' zei Jade, 'net op tijd, het eten is net klaar.' Jill zei: 'Lekker! macaroni.' Ze ging zitten.

Jade

Jade keek naar Perrie. Ze is al de hele tijd zo stil, dacht ze, wat is er gebeurd in die winkel? Ze gingen eten en Jill praatte over van alles. Toen ze het op hadden, zei Jill: 'Ik ga in bad, tot straks.' Ze liep naar boven. Jade vroeg aan Perrie: 'Wat is er nou? Je bent al de hele tijd zo stil.' Perrie zei boos: 'Jill en ik waren dus in de winkel. Ik ging de ene helft halen en Jill de andere. Toen ik weer terug liep naar Jill, stond ze te praten met Zayn! Zayn zei zelfs dat ik beste vrienden met hem ben!' Jade zei: 'Die klootzak. Jill wist natuurlijk niet dat hij je ex is.' Perrie zei: 'Ik hoop dat hij ooit ophoudt.' Jade zei: 'Gelukkig gaan we morgen naar de studio. Dan kun je hem weer vergeten. Jason Derulo is er ook!' Perrie zei: 'Ja, hij is echt super aardig.' Perrie liep naar boven en riep: 'Jill? Ben je bijna klaar?' Jill riep: 'Ja, ik kom zo.' Perrie liep weer naar beneden en ging liggen op de bank. Jade vroeg: 'Mag ik hier vannacht weer blijven slapen? Ik heb geen zin om naar huis te gaan.' Perrie zei blij: 'Jaa! Dan gaan we hier weer beneden slapen. De matrassen liggen er nog.' Jade sprong op en rende naar de deur. Precies op dat moment zwaaide de deur op en kwam Jill er uit. Jade botste tegen de deur en viel op de grond. 'Omg!' riep Jill, 'Jade, gaat het?' Jade kreunde en zei: 'Ach, het was niet zo'n harde klap.' Perrie kwam er ook aan gerend. 'Jade, waarom rende je nou naar de deur?' Jade stond op en zei: 'Ik wilde Jill vertellen dat ik hier bleef slapen.' Jill ogen werden groot. 'Echt?' vroeg ze verbaasd. Jade moest lachen en zei: 'Ja, ik kan jou toch niet achter laten met Pezz.' Perrie keek haar verontwaardigd aan. Jill moest lachen: 'Met jou en Pezz samen wordt het ook niet veel beter.' Jade en Perrie keken haar allebei verontwaardigd aan. Jill rende weg en verstopte zich onder de dekens. Perrie zag het, maar deed net alsof ze het niet wist. 'Jill, waar ben je nou?' Perrie fluisterde tegen Jade: 'Net doen alsof je niet weet waar Jill is.' Ze zei weer hardop: 'Nou, dan gaan wij alvast maar liggen. Dan komt ze vanzelf wel.' Ze sprongen op de matrassen precies naast Jill. Jill lag in het midden en werd gesandwiched door Perrie en Jade. Ze gooide de deken van haar af en zei: 'Oké, jullie hebben gewonnen. Mag ik nu naar mijn eigen matras?' Perrie grinnikte, ze pakte Jill vast en zei: 'Nee, wij hebben gewonnen. Nu moet je hier slapen.' Jill antwoordde zielig: 'Mag ik dan wat meer ruimte, ik word geplet!' Jade ging wat meer opzij. Jill keek haar dankbaar aan. Jade zei: 'Ik ga ook even douchen.' Ze liep naar boven en stapte in de douche.

Jill

Toen Jade klaar was met douchen, ging Perrie ook. Jill liep stiekem naar haar eigen matras en ging daar liggen. Ze hoorde Perrie beneden komen, samen met Jade. Perrie liep naar Jill toe. Jill deed net of ze sliep. 'Jade, Jill is naar haar eigen bed gegaan. Hier moeten we wat aan doen.' Jill voelde hoe ze werd opgepakt en weer terug werd gelegd. Jade en Perrie lachten. Jade zei: 'Jij bent soms echt raar.' Perrie moest nog steeds lachen. 'Beter dan normale mensen, toch?' Jill hoorde hoe Perrie en Jade naar de tv liepen en het aanzetten. Ze stond heel zacht op en pakte Perrie's en Jade's kussens. Ze legde het op de plek waar ze moest liggen van Perrie. Het leek net of zij er nog lag. Ze ging weer liggen op haar eigen plek. Na een kwartier ging de tv uit. Jill kroop weg onder de dekens. Perrie zei: 'Ze ligt er nog.' Jill hoorde hoe ze gingen liggen. Jade zei verbaasd: 'Waar zijn onze kussens?' Jill moest lachen en deed haar best om het niet hard op te doen. 'Misschien heeft Jill ze?' Perrie trok de dekens af en trof alleen de kussens en geen Jill. 'Jill is weg?' Perrie en Jade stonden op. Jill deed nog steeds haar best om niet te lachen. Haar dekens werden weggetrokken. 'Ah, daar is de weggelopen gevangene.' zei Perrie, 'Kom Jill, dan brengen we je weer terug.' Jill vroeg smekend: 'Mag ik hier blijven?' Perrie zei grijnzend: 'Nee, eerst moet je zeggen dat ik de beste ben.' Jill kroop weg: 'Maar dat is liegen en dat mag ik niet.' Perrie begon haar te kietelen. 'Zeg het!' Jill lachte zich bijna dood. 'Nee!' Perrie riep: 'Jade help mij eens!' Jade en Perrie pakten Jill weer en gooiden haar weer op het andere plekje. Ze gingen allebei liggen naast Jill en sloegen een arm om haar middel. 'Nu kun je zeker niet weg.' grijnsde Perrie. Jill zuchtte en zei: 'Waar zijn Jesy en Leigh-Anne, wanneer je ze nodig hebt!' Perrie en Jade lachten. Na een halfuur voelde Jill dat de arm van Jade slap werd. Een paar minuten later die van Perrie ook. Ze kroop onder de armen door en toen ze weer stond, trok ze Perrie meer naar Jade toe. Ze legde Perrie's arm over Jade en Jade's arm over Perrie. Jill maakte een foto. Ze lachte. 'Nooit met mij spotten.' Jill sleepte haar matras tegenover Perrie's matras. Ze ging zelf ook slapen.

Van Niets Naar Iets? Ft Little MixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu