Hoofdstuk 49

207 11 4
                                    

Hier is weer een nieuw deel, maar eerst wil ik even iets zeggen. In dit hoofdstuk gaan Perrie, Jill, Jonnie en Katherine naar Nederland. Daar ga ik dus ook foto's van gebruiken. Alleen op die foto staat Perrie's vriendin Ellie en niet Katherine. Ik heb er Katherine van gemaakt, omdat het anders heel onduidelijk is of ik Perrie's nicht bedoel of Jills vriendin. Daarom heb ik er Katherine van gemaakt. Ik zal jullie niet langer storen, dus hier is het hoofdstuk. Veel leesplezier! :)

Jill

'Jill! Jill! Jill! Jill!' Perrie kwam Jills slaapkamer binnen gestormd. Jill schrok wakker en ging recht op zitten in haar bed.

Perrie lachte en zei: 'Je had je gezicht moeten zien! Ik had hier echt een foto van moeten maken. Jill keek Perrie boos aan en zei: 'Ik dacht dat er misschien iets ernstig was gebeurd!'

Perrie grinnikte en zei: 'Ik kom hier om te zeggen dat ik Ellie heeft gebeld, ze wilde je herinneren aan het feit dat wij vandaag naar Nederland gaan. Jonnie en Katherine staan beneden met hun koffers, te wachten tot jij ook komt.'

Perrie liep weer weg en Jill sprong uit haar bed. Ze keek in de kast en deed een zwarte broek. Ook besloot ze om haar nieuwe shirt aan te doen. Dat was een wit shirt met een zwart hart in het midden.

(Kleren Jill)

Jill rende naar beneden

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Jill rende naar beneden. Daar zaten Jonnie en Katherine druk te overleggen over Nederland. Perrie had toast gemaakt voor Jill.

Jill begon te eten. 'Ik heb er echt zin in. Ik ben nog nooit eerder in Nederland geweest.' zei Katherine enthousiast. 'Ik ben er ook nog nooit geweest.' zei Jonnie. 'Ik wel, voor een optreden in Amsterdam.' zei Perrie, toen ze voor haar zelf ook een bord eten had gepakt.

'Hoe laat gaat het vliegtuig vertrekken?' vroeg Jill nieuwsgierig. '12 uur toch?' vroeg Katherine en ze keek Perrie vragend aan. 'Ja, dus we moeten over een half uur wel weg rijden, anders missen we het vliegtuig. Net als de vorige keer, toen meneer zo nodig nog naar de wc moest. Terwijl ze die ook gewoon in het vliegtuig hebben.' zei Perrie, en ze keek Jonnie spottend aan. Jonnie stak zijn handen in de lucht en riep: 'Ik dacht het kan nog wel even snel en anders moesten we nog minstens een half uur wachten voordat het vliegtuig was opgestegen en we de riemen los mochten doen.'

Perrie zuchtte en ging weer door met eten. Jill moest lachen. Jonnie grinnikte. 'Zal ik de koffers van Jill dan maar pakken?' Vroeg hij uiteindelijk. 'Graag.' Zei Perrie. Jonnie knipoogde naar Jill en liep naar boven. 'Ik hou van mijn broer, echt. Maar soms kan ik hem wel wurgen.' Zuchtte Perrie. Ze stond op en ruimde haar bord op. Jill deed hetzelfde.

'Jon! Ben je bijna klaar?' Riep Perrie naar boven. Jonnie kwam naar beneden met Jills koffers. 'Ja, ja. Hier ben ik al.'

'Mooi, want we moeten gaan.' Zei Katherine. Jill nam een koffer van Jonnie over. Perrie en Katherine pakten Perrie's koffers. Ze deden ze in de auto.

Van Niets Naar Iets? Ft Little MixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu