Hoofdstuk 3

533 20 0
                                    

Jill

Ik weet het. Ik blijf hier, er komen toch nog wel andere keren dat mensen me adopteren. En ik heb maar 1 kans om Little Mix te ontmoeten. Op dat moment hoorde ze de bel gang, de deur ging open en de directrice riep: 'Iedereen komen, NU!' Annabel kwam binnen en zei: 'En wat is de keuze geworden?' Jill zei boos: 'Ik blijf hier, maar dan moet je nu het kaartje geven.' Aangezien Annabel niet heel erg slim is, gaf ze het kaartje aan Jill. 'Je blijft hier. hè?' Ja, ga nou maar naar beneden.' Jill dacht na: Ik kan nu altijd nog naar beneden gaan, want ik heb de ticket. Maar misschien is het handiger dat ik hier blijf, anders word ik misschien geadopteerd en dan kan ik niet naar Little Mix. Jill hoorde beneden allemaal mensen praten. Natuurlijk hoorde ze Annabel weer schreeuwen. Ze zuchtte: 'Annabel moet ook altijd de aandacht krijgen, als ze nou eens wat aardiger deed, werd ze misschien geadopteerd.' Jill keek naar de wekker en schrok. 'Oh nee! Ik heb nog maar een uur voordat het concert begint.' Ze rende naar buiten, achter haar riepen mensen haar na, maar dat boeide haar niet. Toen ze bij de concertzaal aankwam, zag ze allemaal andere Mixers. Gelukkig, dacht Jill, ik ben nog niet te laat. Ze zocht haar plek. Omg, ik zit helemaal vooraan! Jill ging zitten en 10 minuten later hoorde ze een stem zeggen: 'Jongens en meisjes, hier is Little Mix!' Achter haar hoorde Jill keihard gegil. Little Mix kwam rennend het podium op: 'Zijn jullie er klaar voor?' schreeuwde Jade. 'Jaaaaaaaa' kwam er van alle kanten. 'Oké, dan gaan we nu 1 van de nieuwste singles zingen: Black Magic!' Jill merkte dat Perrie haar de hele tijd aan het aankijken was tijdens de liedjes. Jill werd rood en verschuilde zich een beetje in het publiek.

Perrie

'Jongens en meisjes, hier is Little Mix!' hoorde Perrie. Daarna kwam er keihard gegil. 'Kom, we moeten op!' schreeuwde Jade. 'Let's go!' zei Jesy. Perrie, Jade, Jesy en Leigh-Anne rende het podium op. 'Zijn jullie er klaar voor?' hoorde Perrie Jade zeggen. Het publiek riep ja. Toen zag ze een blond meisje zitten. Wow, dacht Perrie, Ik heb haar vaker gezien. Maar van wat? Tijdens de show probeerde ze te bedenken waar ze dat meisje toch eerder had gezien. Toen kreeg het meisje door dat Perrie haar zat aan te kijken, ze werd rood en verschuilde zich een beetje. Perrie dacht: Nu weet ik zeker dat ik haar ken! Ik zag haar rennen naar het park toe, ze leek overstuur. 'Nu komt ons laatste liedje. Jullie kennen het natuurlijk van ons eerst album! Dit is Wings!' schreeuwde Leigh-Anne. Het publiek begon te juichen en zong mee. De show was afgelopen en Perrie bedankte het publiek. Ze liepen het podium af en Jesy zei: 'Dat was echt een leuk optreden, nu mogen we ook nog 10 fans ontmoeten!' Ze liepen naar de kleedkamers. 'Ik ben benieuwd hoe ze zijn' zei Jade blij. Perrie zag dat ze een bericht had. Ze keek op haar mobiel. Het was Zayn. (Z is Zayn en P is Perrie)

Z: Perrie, kom alsjeblieft weer terug, ik mis je zo erg.

P: Dan had je dat maar eerder moeten bedenken. Je had nooit tijd voor mij, je was alleen maar bezig met die stomme carrière van je.

Z: Maar ik heb er zoveel spijt van! Je moet me geloven.

P: Nee en nu ophouden, ik ga fans ontmoeten. Laat het gewoon los. Het is uit. Doei.

Ze gooide boos haar mobiel aan de kant. 'Pezz, wat is er?' zei Leigh-Anne geschrokken. 'Niks, gewoon weer een bericht van Zayn, hij kan het maar niet vergeten dat het uit is. 'Geen zorgen, we gaan nu naar de fans en dan vergeet je het wel weer.' zei Jade troostend. Ze liepen naar de Meet & Greet en daar zag Perrie...

Van Niets Naar Iets? Ft Little MixМесто, где живут истории. Откройте их для себя