34. Bölüm

6.5K 241 24
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR!
Yeni bir bölüm ve yeni bir kitap kapağıyla karşınızdayım💓
Kütüphanenizde farklı bir kapak görünce bu ne!? Demeyin yani😄
Yeni kapağımız nasıl? Bu mu güzel eskisi mi? Ya da tekrar değişiyi mi ?
Bana söyleyin Lütfen. Görüşleriniz benim için değerli..💕💞

IYI OKUMALAR..

İçimizde şeytan var. Can kırıkları var. Nefret var. Yalanlar var. Bir yanımız bizi çoktan terk etmiş, kaçıyor. Melankoli ve hüsran var. Keşke bazı geceler hiç sabah olmasa. Sonuçta yarından birşeyler beklemekle geçiyor ömrümüz. Acaba yarın neler yaşayacağız? Nasıl geçecek? Mutlu olacak mıyız? Yoksa herzaman ki gibi esir olduğumuz mutsuz berbat hayata devam mı edeceğiz? Diye sorguluyoruz kendimizi. Sonra bir his geliyor bize. 'herşey Çok güzel olacak'
Hissi. Ama tabiki de o his en fazla beş dakika içerisinde koşarak terk ediyor bizi.

Ben şok olmuştum.
Ben inanamıyordum.
Bir insan nasıl olurda bu kadar sinsi olabilirdi. Resmen sahte insanları ve sonuçları araya koyup bebeği hiç ait olmadığı bir aileye kakalamaya çalışmıştı. Bu kadın eskortluk yaptığı barda her gece başka bir adamla birlikte olup birinden hamile kalmıştı. Eminim ki hiçbirinin izine ulaşmayıp Emir'in başına musallat olmuştu. Ve gelip çocuğu benim kocamın üstüne atmıştı. Tüm bu kavgalarımızın, kızgınlıklarımızın ve en acısıda benim yıkılışımın sebebi bu iğrenç hasta ruhlu sürtüktü.
Şu an onu öldürmek istiyordum. Çektiğim acılarımın intikamını almak istiyordum. Kalbimin paramparça olmuş halinin hesabını sormak istiyordum.

Ben şok olmuş bir durumda dikilirken. Bir yandan olayın şokunu atlatmaya, bir yandan da içimde oluşan rahatlama duygusunun sevincini yaşamaya çalışıyordum.
Emir'in tek bir çocuğu vardı. Miran
Emir'in tek bir karısı vardı. Ben

Emir sadece bu şeytan kadının oyununa gelmişti. Herşeyden habersiz hayalleri yıkılmış bir şekilde bahçede kafasını ellerinin arasına almış düşünüyordu. Onun gerçekleri bilmeye hakkı vardı.

Ben daha fazla dayanamayıp odaya girdim.

"Ne oldu canım? Yanlışlıkla mı girdin? Ah yoksa Emir benim yanımdadır diye düşünüpte bana sormaya mı geldin?"

Yüzünde insanı tahrik eden bir gülümseme vardı.
Şu an onun ne kadar çok üstüne atlamak istesemde Emir'in bana kız dövmeyi yasaklaması aklıma gelince bu isteğimden vazgeçtim.

Yüzüme sahte bir gülümseme ekleyip elimi karnına dokundurdum.

"Yoo, Emir'e bakmaya gelmedim.
Bebek kaç aylık?"

"Bundan sanane? Sonuçta yakın bir zaman sonra kuman olacağım. Hiç mi canın yanmıyor."

"Aksine, çok heyecanlıyım. Hemde fazlasıyla"

"Niye?"

"Çünkü canım fazla yandı, ve canı yanma sırası benden geçti. Ben az sonra köşeme çekilip olacakları zevkle izleyeceğim."

"Ne diyosun be sen.! Çık çabuk odamdan."

"Odamdan ha? Baya sahiplenmişsin bu odayı bu evi falan."

"Ya ne olacaktı? Karnımda senin kocanın çocuğunu, Oğlunu taşıyorum. Bundan sonra bu konakta senden çok kıymetim olacak. Ve sende kıskançlıktan çatlayacaksın."

"Bundan sonrası diye birşey olursa kıymetin olur! Herşeyi duydum. Sahte sonuçları sahte hemşireyi kurduğun tüm planları çözdüm. Üzgünüm Canım yakalandın! Ve ben bunların hepsini Emir'e anlatacağım ondan sonra sende eski çöplüğüne geri döneceksin!"

TÖRE SONUCU EVLİLİKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin