Thor'da John Cena, İnfinty War'da Çılgın Teoriler!!! | Haberler

247 27 10
                                    

Haberler bölümüne hoş geldiniz sayın Ahali sakinleri. Bu gün ki haberlerim ne yazık ki sizi pek şaşırtacak veya yerinizden oynatacak türden şeyler değil. Ancak uzun zamandır haberler bölümü yapmıyordum. Farklılık olsun diye tekrar haber bölümü yapmaya karar verdim. Az önceki cümle biraz çelişkili oldu ama boş verin. Hadi bakalım bu gün hangi haberler ile sizleyim.

Beauty and the Hulk Fan Fragmanı Yayınlandı

Vakti zamanında çıkmış olan bir Disney Klasiği animasyonu Beauty and the Beast'i hepimiz biliyoruzdur. Youtube'da kanalı bulunan Darth Blender adlı kanal sahibi arkadaş veya arkadaşlar, Avengers Age of Ultron'da görme şansı yakaladığımız Brutasha olayını, Güzel ve Çirkin filmi fragmanına çevirmiş. Ortaya ise oldukça mükemmel hatta muazzam diyebileceğimiz bir iş çıkmış. İzleyin, sizde görün.

Doctor Strange 8-Bit

Yılın son Marvel filmi, hayranlar sayesidne şimdi bambaşka bir kılıkla karşımızda. Zamanının Atari oyunlarını hatırlatacak şekilde, filmi yeniden düzenleyip uyarlayan hayranların ortaya çıkardığı iş gerçekten de izlenesi olmuş. İki dakika boyunca filmin sahnelerini, seksenlerdeki bir bilgisayar oyunuymuş gibi izliyorsunuz. 

Logan'dan Yeni Görsel

Önümüzdeki senenin ilk Marvel filmi olacak olan Logan, diğer işlere nazaran oldukça farklı bir tarzla karşımıza çıkmayı planlıyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Önümüzdeki senenin ilk Marvel filmi olacak olan Logan, diğer işlere nazaran oldukça farklı bir tarzla karşımıza çıkmayı planlıyor. Empire dergisinin son sayısında, Wolverine ile alakalı bir bölümün içerisinde filmden bir görsel paylaşılmış. Şahsen burası filmin son kısımlarına doğru olur diye düşünüyorum. Hep beraber izlediğimi zaman göreceğiz.

Thor Ragnorok'da John Cena

Thor Ragnorok'da John Cena

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Marvel AhaliHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin