Doctor Strange | Teaser Yorumlama

251 27 8
                                    

Bu gün Doctor Strange'in Teaser yorumlaması ile karşınızdayım. Teaser dediğime bakmayın. Marvel yardırmış ve bize iki dakikalık bir Teaser 

Teaser olduğu için çok fazla bir şey yazmak istemiyorum. Ama gördüğümüz şeyler gerçekten etkileyici. Marvel her süper kahraman filminin efektlerini bir öncekinden daha iyi yapıyor. Avengers filminin efektleri ile bu Doctor Strange filminin efektlerine bakınca, anlıyoruz ki yıllar geçtikçe çok ilerliyor teknoloji.

Fragmana baktığımız da, ilk olarak Benedicth ağabeyin role çok, çok yakıştığını görüyoruz. Filmde acayip yakışmış Strange için. Genel olarak sahnelere baktığımız zaman anlıyoruz ki, filmde Doctor Strange'in orijin hikayesi anlatılacak.

Orijin hikayesini bilmeyen arkadaşlara yakın zaman içerisinde detaylı bir dosya paylaşacağım. Karakter tanıtımı yapmaya da karar verdim.

Neyse, Teaser hakkında konuşalım. Oyuncu kısmını iyi bilmediğim için diğer oyuncuların oynadığı rolleri bilemeyeceğim. Fragman içindeki o yeşilli kim, veya kel arkadaşımız da kim bilmiyorum. Artık Strange ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar yorumlarda belirtirler.

Fragmana baktığımız da, araba kazasını görüyoruz en başta. Dışarıdan gelen ses, konunun temeli hakkında ufak bilgiler vermeye başlarken, Strange'i duyuyoruz.  Kendisi peri masallarına ve o tarz şeylere inanmayan bir cerrah olduğunu, araba kazası sonucu ellerinin sakatlanması sonucu işini bırakıyor. 

Teaser'da her şey belli olmadığı için. Strange'in kazadan sonraki ameliyattan sonra, çökmüş ve ne yapacağını bilmeyen halini de görme fırsatımız oldu. Açıkçası ben, filmin efektlerini çok sevdim.

Teaser'da gördüğümüz şehrin üç farklı yerden birbirine yaklaşması, veya düz yürürken etrafındaki mekanların değişmesi gibi efektler çok iyi olmuş. Açıkçası ben filmin Civil War'dan daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Peki neden mi?

Çünkü buna, X Men Days of Future Past, Amazing Spider Man 2, Avengers Age Of Ultron ve Batman v Superman filmlerini izledikten sonra karar verdim. Bir film, ileri ki filmlere zemin hazırlayacağı zaman kendi başına film olmayı unutuyor. Bu da filmin kalitesini düşürüyor. Aynı anda beş filmlik malzemeyi kullanıyorlar ve filmler sıkış tepiş oluyor.

Ant Man'de bu yoktu mesela ve bence yılın süper kahraman filmiydi. Ondan öncesinde Guardians of Galaxy falan gibi filmler vardı. Kendi başlarına, başı, ortası ve sonu belli olan filmler.

Doctor Strange'in de onlardan biri olacağına eminim. Çünkü bu bir origin filmi. Filmde tek bir konu var o da Stephan'ın Sorcerer Supreme oluşu. Bunun dışında filmde başka bir konu yok. Filmin iyi olabileceğinin sebebi de bu işte.

Fragmanda olan bir çok sahneden görüntüyü burada bulabilirsiniz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Fragmanda olan bir çok sahneden görüntüyü burada bulabilirsiniz. Tumblr zaten bunların giflerini yapmak ile meşgul zaten. 

Teaser olduğu için çok fazla uzatmayacağım. Oldukça iyi olan bir film bizi beklediğin düşünüyorum. Çizgi romana oldukça sadık kalan bir film olacağını ve efektleri ile bizi adeta "büyüleyeceğini" de biliyorum. Eminim, bu filmin kötü çıkma olasılığı çok düşük gibi geliyor. Civil War filmini beğenmeme ihtimalim var ama bu filmde o olmayacak.

Birincisi filmin ileri ki filmlere kapı aralamasına gerek yok. Strange'in doğuşunu anlatacak, gelişecek, kötü düşman yenilecek ve film bitecek bunu biliyoruz.

Açıkçası bu Teaser beni oldukça tatmin etti. Umarım film ile alakalı çok fazla şey gösterip zevkimizi kaçırmazlar. Civil War'da sahneler teker teker ortaya çıkmaya başladı, bu da "La Ultron ile aynı olay oluyor... Yoksa?" demekten duramıyorum. Yayınlanan hiç bir şeye bakmıyorum. Bırakın da filmde izleyeyim yav, şimdiden yayınlamanın anlamı ne?

Neyse, konuyu değiştirmeyelim. Teaser değilde Trailer geldiği zaman daha detaylı konuşuruz, Türkçe alt yazılı fragmanı yukarıda multi kısmında bulabilirsiniz. Yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar.

Oy atmayı, yorum yapmayı ve paylaşmayı unutmayın. Sonraki bölümlerde görüşmek üzere.

Marvel AhaliHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin