ZATEN EVA DA KİM Kİ ! 1! !1!!| Ahali Pazar Sabahı Magazini w/Tom Hiddleston

366 38 82
                                    

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bir çok kişiden tehditler almam sonucu yapmış olacağım bölüm olan Pazar Sabahı Magazinine hoş geldiniz. Evet, uzun zamandır yapmıyordum.

Aslında uzun zamandır Marvel Ahali için bir şey yazmıyordum. Şu an ise yazasım geldi de değil. Aslında yine de yazasım yok ama bir şeyler ile uğraşmak lazım sonuçta. Ayrıca beni rahatlatan şey yazmanın kendisi zaten. Hadi bakalım bu sefer ki magazinde, yanımızda kim var. Çikolataveyaşton'a söz verdiğim için Tom Hiddleston

Ben: Selamlar Tom Hiddleston, evet. Sebastian'dan sonra ki konuğumuz Tom Hiddleston, kendisini Loki rolüyle de bilebilirsiniz. Selamlar Tom, ayrıcana... O da ne öyle?

Tom: Selamlar Ahmet, burada olduğum için çok mutluyum. Sonunda Marvel Ahalini ziyaret etmiş oldum. Ayrıcana baksana, çok şirin.

 Ayrıcana baksana, çok şirin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ben: Peki. O zaman sen şu hayvanı kenara bırak çok sıkıntı çıkmasın. Bir an önce haberlerimize bakalım. Yine seni konuk etmem için bayağı para bayıldım. Yine de memnum, süreyi çok geçirmeden hemen haberlere bakalım neler varmış.

KÜSMÜŞ!!!!!!

Çok, çok sıcak bir haber ile karşınızdayım bu sefer. Wattpad'de Ahalinin üyelerinden biri olan 24aleyna, resmen hakaretler eşliğinde küstüğünü dile getirdi. Hemde "mk" harflerini kullanarak. Mrs-Witch ile aralarında sıkıntılı zamanlar yaşadıkları, gözümüzden kaçmadı!!!!! Onları sanırım zor dönemler bekliyor. Arkadaşlıklarında bir an önce doğru yolu bulmalarını tavsiye ediyoruz!!!!

Ben: Evet Tom, sence Aleyna'nın bayan cadıya bu kadar tepki vermesi normal mi?

Tom: Olaya tamamen bakmam için biraz detaylı incelemem gerekiyor. Ama o kadar kızmamalıydı bence.

Ben: Aleyna ile umarım bayan cadı barışır diyoruz ve bir sonraki haberimize geçiyoruz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ben: Aleyna ile umarım bayan cadı barışır diyoruz ve bir sonraki haberimize geçiyoruz. Bakalım şimdi ne var.

NERELERDE OLDUĞUNU SORUYOR!!!!!

Ahalinin fesat ajanı fesatagent, hepimizin kırmızı başlıklı leydisi olan kirmizibasliklilady'nin nerelerde olduğunu sordu. Fakat bir cevap alamadı. Sınavları olan Rhoody buralara bakmakta güçlük çekiyor fakat Ajanımız yine de onu aramaktan vazgeçmiyor!!!!!

Marvel AhaliHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin