Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger?

915 65 2
                                    

Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger?

Sinds de zomer hebben we op het Eemland College er een nieuw sterrenkoppel bij. Had iedereen altijd al de hots voor Ash van de Sandt, sinds deze zomer is hij bezet door niemand minder dan Road Ruven, de dochter van een of andere verlopen popster. Maar vertel hem dat maar niet, goed?

Road lijkt het typische voorbeeld van een lief en braaf meisje, maar niets is minder waar. Om een koppel te vormen met Ash moest ze eerst vreemdgaan ... het uitmaken met haar vriendje Nolan. En om de soap nog wat meer bizar te maken, is haar nu ex Nolan, de broer van Ash. Oei.

En dan wordt er een foto toegestuurd als bovenstaande. Een foto waarbij 's nieuwste jongen, Nikolai, die iedereen maar wat fascinerend vindt, wel iets té dichtbij staat. Zoenen bij de kluisjes is niet zo'n goed idee als je een vriendje hebt, Road. Vooral als het je vriendje niet is, want dan kan het zijn dat andere mensen je zien. ;-) We zeggen het maar.

van: thelatestgossipsandotherthings.tumbl

Harten & Ego's #2: Gekneusde harten & Verknoeide ego'sWhere stories live. Discover now