N u t t e l o z e  f e i t e n
Schrijven is een eerste levensbehoefte. Net als lezen en thee. Ik schrijf veel, sneller dan de regen, harder dan de wind. Als ik niet zou schrijven, dan ben ik net een verstopte gootsteen en loop ik over.
Ik hou van regen als ik niet hoef te werken. En van kruidnoten. Kruidnoten, regen, thee, een boek, schrijven en de herfst is de ultieme combinatie. O, en vergeet mijn dekbed niet. Ik hou van mijn dekbed.

B o e k e n b l o g
Ik heb ook een boekenblog (http://www.pluizenbol.nl ), dus als je wilt weten wat ik van een bepaald boek vind, kun je daar zoeken. En ik doe nogal eens winacties!

☁ S a m e n w e r k i n g e n
Ook te vinden op @GoudenConfetti een account samen met @dunTax: De serie over Blake, Levi en Liv Roberts. En nee, het zijn geen fanfics.

S c h r i j v e r s
Cassandra Clare, Leigh Bardugo, J.K. Rowling, Kerstin Gier, Tahereh Mafi, Philip Pullman, Sarah J. Maas.

M u z i e k
Muse, The 1975, Placebo, Arctic Monkeys, Taylor Swift, 5 Seconds of Summer, Lana Del Rey, Kodaline, Bring Me The Horizon, Kensington, Causes, Bewilder, Nothing But Thieves, Walking On Cars, All Time Low.

➳➳➳➳➳➳➳➳➳
Ik volg niemand op aanvraag en ik lees ook niet je verhalen. Want ik heb al tijd te weinig.
  • Op het puntje van de Dom
  • JoinedMay 31, 2014Last Message
Theclockworkheart Theclockworkheart Feb 18, 2017 02:24PM
Tony Chocolonely in de smaak wit met frambozen en knettersuiker is geniaal. En lekker.
View all Conversations

Stories by Liz
Inktzwart hart by Theclockworkheart
Inktzwart hart #88 in Fanfiction
De achttienjarige Flinn heeft net haar eindexamenjaar achter de rug en woont voor een jaar in Londen, bij haar vader die daar woont voor zaken. Ze slijt haar dagen in een aftandse muziekzaak, onder haar huis. Dan...
Harten & Ego's #2: Gekneusde harten & Verknoeide ego's by Theclockworkheart
Harten & Ego's #2: Gekneusde harten & Verknoeide ego's Teen Fiction
Het is handig om eerst Gebroken harten & Geknakte ego's te lezen, dit is een vervolg erop. Het is wel een nieuw verhaal, dus je kunt het los lezen. Maar dan mis je misschien dingen. Road heeft alles voor elkaar...
Niets #3: Meer dan niets [18+] by Theclockworkheart
Niets #3: Meer dan niets [18+] #181 in Teen Fiction
River is in de ogen van haar ouders een engel die niets fout kan doen, in de ogen van haar vrienden een rebels en zelfverzekerd meisje. En dan valt River uit haar rol van perfect meisje en komt ze in een heel ander...
5 Reading Lists