N u t t e l o z e  f e i t e n
Schrijven is een eerste levensbehoefte. Net als lezen en thee. Ik schrijf veel, sneller dan de regen, harder dan de wind. Als ik niet zou schrijven, dan ben ik net een verstopte gootsteen en loop ik over.
Ik hou van regen als ik niet hoef te werken. En van kruidnoten. Kruidnoten, regen, thee, een boek, schrijven en de herfst is de ultieme combinatie. O, en vergeet mijn dekbed niet. Ik hou van mijn dekbed.

B o e k e n b l o g
Ik heb ook een boekenblog (http://www.pluizenbol.nl ), dus als je wilt weten wat ik van een bepaald boek vind, kun je daar zoeken. En ik doe nogal eens winacties!

☁ S a m e n w e r k i n g e n
Ook te vinden op @GoudenConfetti een account samen met @dunTax: De serie over Blake, Levi en Liv Roberts. En nee, het zijn geen fanfics.

S c h r i j v e r s
Cassandra Clare, Leigh Bardugo, J.K. Rowling, Kerstin Gier, Tahereh Mafi, Philip Pullman, Sarah J. Maas.

M u z i e k
Muse, The 1975, Placebo, Arctic Monkeys, Taylor Swift, 5 Seconds of Summer, Lana Del Rey, Kodaline, Bring Me The Horizon, Kensington, Causes, Bewilder, Nothing But Thieves, Walking On Cars, All Time Low.

➳➳➳➳➳➳➳➳➳
Ik volg niemand op aanvraag en ik lees ook niet je verhalen. Want ik heb al tijd te weinig.
  • Op het puntje van de Dom
  • JoinedMay 31, 2014Last Message
Theclockworkheart Theclockworkheart Jan 18, 2017 05:50PM
Op datingsites gaat er een wereld voor je open. Maar echt. Ik denk dat ik een paar van mijn personages maar laat Tinderen en op Pepper stuur ofzo.
View all Conversations

Stories by Liz
Niets #3: Meer dan niets [18+] by Theclockworkheart
Niets #3: Meer dan niets [18+] #45 in Teen Fiction
River is in de ogen van haar ouders een engel die niets fout kan doen, in de ogen van haar vrienden een rebels en zelfverzekerd meisje. En dan valt River uit haar rol van perfect meisje en komt ze in een heel ande...
♥ Niets #2: Niets meer te verliezen [18+] by Theclockworkheart
♥ Niets #2: Niets meer te verliezen [18+] #25 in Teen Fiction
Lees eerst deel 1: Niets #1: Niets is wat het lijkt. Er kunnen spoilers voor deel 1 in deze samenvatting staan, dus als je daar bang voor bent, raad ik je aan om nu je scherm weg te klikken of je ogen dicht te doen...
♥ Niets #1: Alles of niets [18+] by Theclockworkheart
♥ Niets #1: Alles of niets [18+] #12 in Teen Fiction
Arabella denkt dat ze onzichtbaar is voor de ogen van anderen zolang ze maar geen aandacht trekt. Dan moet ze haar veilige haven verlaten om te gaan studeren en kan ze zich niet langer verstoppen. Riley is het zwa...
5 Reading Lists