~17~ The sleep over

236 4 0
                                    

POV Sanne

"Sanne, is dit jouw broer?!" Vraagt Luke. Ik sta verstijft. Wat heeft Chris gedaan? Vraag ik me af.
"Sanne?" Vraagt Luke. "Ja, Chris is mijn halfbroer..." Zeg ik en ik kijk niemand aan ik kijk gewoon naar mijn voeten. Ik bijt van de zenuwen op mijn lip en er is een ongemakkelijke stilte.
"Sorry Sanne, ik leg het nog wel uit. Maar ik denk dat je wel ongeveer weet waar het over gaat. Ik laat jullie alleen." Zegt Chris ik kijk hem na, ik zie dat hij naar de logeerkamer loopt.

"Luke?" Vraag ik. Luke kijkt me aan. "Wat is er gebeurt tussen jou en Chris?" Vraag ik. Het is even stil. "Wil je dat ik je het vertel, of wil je het van Christian horen?" Vraagt Luke bezorgt. "Van jou." Zeg ik rustig. "Oke, ik leg je het uit. Maar niet hier. Moet je je spullen ook mee nemen?" "Ja me tas staat daar." Zeg ik. "Kom dan brengen we je spullen weg." Zegt Luke en we lopen het huis uit, en Luke draagt mijn tas.

We zitten in de auto. "Luke?" Vraag ik. "Ja Sanne?" Vraagt hij. "Als je niet meer met mij om wil gaan dan kun je dat gewoon zeggen en dan ga ik weg, als jij dat liever hebt." Zeg ik onzeker. "Ik laat jou niet zomaar vallen! Maak je maar niet druk!" Zegt Luke en hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en knijpt er zacht in. "Dankje." Zeg ik.

--

"Luke, mag ik uitleg?" Vraag ik zodra we samen op de bank zitten in zijn huis. "Ja, ik zal je het vertellen..."

POV Luke

"Ja, ik zal je het vertellen..." Zeg ik en een zucht verlaat mijn mond.
"Een ex van mij is een hoer door jouw broer. En je broer heeft haar meerdere malen verkracht, en geld van haar familie gejat." Zeg ik en Sanne haar mond valt open. "'Maar... Hij... Hij...ston... Goede kant... Wat?!" Zegt ze verward. Ik geef Sanne een glas water die op tafel stond. Ze neemt een slok.
"Heeft hij... Echt?" Vraagt ze nog steeds in de war. "Sorry..." Zeg ik. "Het maakt niet uit. Het is jouw schuld niet." Zegt Sanne, volgens mij begint ze het tot haar door te dringen.
Een paar tranen verlaten haar ooghoek. "Kom hier." Zeg ik. Ze gaat op mijn schoot zitten en ik sluit haar in mijn armen. Ik probeer haar te trosten. "Ssshtt.. Het komt wel weer goed" zeg ik zachtjes. Ik geef haar een paar kusjes boven op hoofd.
"Je bent echt lief." Zegt Sanne. "Jij bent ook lief." Zeg ik en ik geef haar een kusje op haar neus, ik zie dat ze lichtjes bloost. dat staat haar erg schattig! 

"Wat heb je daar?" Vraag ik en ik wijs naar een blauw plekje op haar sleutelbeen. Is dat een zuigzoen? Heeft ze  al een vriend? Ziet ze me als gewoon een vriend? Er vliegen duizend vragen door mijn hoofd.
"Het is niet wat je denkt! Ik ben gewoon onhandig gevallen op een paaltje." Zegt ze en ze glimlacht. "Oke." Zeg ik. Gelukkig!

"Wil je een film kijken?" Vraag ik. "Ja, welke wil je zien?" Vraagt ze. "Maakt mij niet uit! Kies er maar eentje uit." Zeg ik en ik start netflix op op de TV.
We kijken tussen wat films en we stoppen bij sommige films. "Deze misschien? Shutter island?" Vraagt Sanne. "Ja doen we! Wil je er ook wat popcorn of chips bij?" Vraag ik. "Chips zijn goed." Zegt ze en ik loop naar de keuken.
Ik hen vergeten te vragen of ze ook drinken wilt. Ik loop terug. En dan zie ik een prachtig mooi meisje op de bank zitten, ze is echt geweldig. "Wat is er Luke?" Vraagt ze zodra ze me ziet staan. "Wil je wat drinken?" "Ja graag." "Wat wil je; cola; baco; fanta; sap; of iets anders?" Vraag ik. "Cola is goed genoeg." Zegt ze lief. "Kan ik anders helpen?" Vraagt ze nog voor ik de kamer uit ben. "Nee hoor, het lukt wel!" Zeg ik en ik loop terug naar de keuken.
Ik schenk een glas cola in, pak een biertje en ik doe wat chips in een bak. Dat zet ik allemaal op een dienblad en ik neem het mee.

"zet de film maar aan!" Zeg ik en Sanne drukt op de play knop. Sanne gaat tegen me aan liggen, ze is heerlijk warm.

"Dat was een leuke film!" Zegt Sanne na afloop. "Dat zeker." Zeg ik.

WAIT!!help me...On viuen les histories. Descobreix ara