Epiloog

96 6 4
                                    

~3 jaar later~
POV Sanne

Ik sta in de deurpost van de logeerkamer.

Hier sliep ik de eerste nacht, nou ja hier, ik liep al vlug naar Luke's kamer.

Er wordt een warme hand op mijn buik gelegd. "Welk wiegje wil je in de kamer?" Vraagt Luke. "Misschien die witte?" Ik wijs naar een plaatje op zijn telefoon. "Ja, die vind ik ook mooi." Zegt hij met een prachtige glimlach.

Ja, ik ben zwanger! Net als Salisa trouwens. Maar het is haar tweede keer, dit is mijn eerste zwangerschap.

We weten nog niet wat het gaat worden, en dat laten we ook zo. Tot de bevalling.

Maar ik ben hier om die logeerkamer leeg te halen. Ik doe eerst de fotolijstjes die we hier hadden opgehangen.

Elke keer als ik er één van de muur haal denk ik terug aan alle herinneringen.

Een foto van Luke en mij in Disneyland, dat was de beste vakantie ooit!

Ik ben Luke zo dankbaar, hij heeft mij geleerd om van mezelf te houden. Als hij er niet was weet ik niet tot wat ik instaat was om mezelf aan te doen. Luke is altijd zo lief voor me, hij heeft mij overal door heen geslepen. Ik hou zoveel van hem, dat is nooit minder geworden.

Ik leg de foto voorzichtig in een doos.

Dan krijg ik een foto van Kevin, Michelle en mij, van toen Michelle nog in dat opvang/hulp tehuis zat.

Michelle en Kevin hebben mij altijd gesteund. Michelle was er altijd voor mij, net als Kevin. Elke keer als ik de starbucks in liep stond Kevin daar met een grote glimlach, klaar om mij te helpen. Hij werkt nu nog bij de starbucks, we komen er vaak om gezellig met elkaar te kletsen.

Op de volgende foto staan Salisa, Ashton, Luke en ik op het strand.

Ashton is echt super aardig. Nadat ik 1 maand clean was van het snijden had Ashton mij zijn verhaal vertelt. Het gaf mij de kracht om echt te stoppen en om nooit meer te beginnen, als hij het kon, kon ik het ook. Ik ben nu 3 jaar clean en ik ben er trots op!

Nadat Salisa uit Amerika is gekomen hadden we elke 17e van de maand afgesproken om wat leuks te doen, dat doen we nog steeds. Waarom 17e? Geen idee! Salisa en ik zijn dus closer dan ooit!! En al helemaal nu we tegelijk zwanger zijn. Ik ben nu 7 maanden zwanger en zij 6. Salisa heeft een tweeling, het geslacht houden ze net zoals wij een verassing.

Ik werp nog kort een glimlach op de foto en pak dan een andere.

Michael, Madelon, Luke en ik op een feest, de foto is gemaakt door de paparazzi. We hadden ze eerst niet door, maar toen we ze eenmaal door hadden negeerden we ze gewoon.

Michael en ik zijn ook goede vrienden, hij voelt als een soort broer sinds die keer dat Luke stoned en dronken thuis kwam. En daarnaast ben ik hem ook erg dankbaar dat hij zo lief is voor Madelon en voor haar zorgt. Madelon is namelijk erg gelukkig, ze woont bij Michael. Madelon is gestopt met turnen, maar is begonnen met zingen! Ze is een singer-songwriter, Michael en zij hebben ook een single opgenomen die een tijdje nummer één was! Ik ben zo trots op haar.

Een andere foto van Michelle, Calum, hun kindje en Luke.

Michelle, Salisa, Madelon en ik zijn mee geweest op tour met de jongens.

Het was zo geweldig om de wereld te zien!! Deze foto was in Engeland, nu ongeveer een jaar geleden.

Michelle is een schat, zij en Calum hebben een kindje geadopteerd uit China. Het is echt een schatje! Hij heet Robin, is 4 jaar en hartstikke gezond.

WAIT!!help me...Where stories live. Discover now