~12~ Weird night

213 4 0
                                    

POV Sanne

Het licht staat aan....In zijn huis...Hij is thuis.. Hij is mijn vader... Mijn vader!

"Is je vader al thuis?" Vraagt Luke en hij kijkt van het huis naar mij.
WAT NU!! Hij is thuis!! Hij weet nu dat ik weg was!! Straks ontdekt hij Luke en doet hij Luke pijn!!! Nee dat mag niet!!
Ik ben bang, echt heel erg! Wat gaat hij doen!!!
"Sanne?!" Hoor ik Luke bijna schreeuwen. "Ja?" Vraag ik zo normaal mogelijk. "Is er iets? Je kijkt nu al 3 minuten naar het huis en je beantwoord mijn vraag niet." Zegt Luke en hij kijkt me bezorgd aan.
Moet ik het hem vertellen?? Nee, dan gaat hij zich zorgen maken, en dat moet hij niet doen! Ik moet gewoon geen lafaard zijn en naar binnen gaan!!

POV Luke

Sanne staart alweer naar het huis! Ze kijkt zo bang. Zou er wat zijn? "Sanne, gaat het wel je staart weer." Zeg ik, ik wil weten wat er is! "Sanne??" Zeg ik weer en ze blijft staren. "Ja sorry, ik vond het echt heel erg leuk. We moeten vaker afspreken!" Zegt ze met een big smile. "Dat vindt ik ook, het was echt gezzelig!" Zeg ik. " ik ga maar weer, doei!" "Doeg sannie! Ik appje zowel!" "Is goed, doei Lukey!" En ze klopt op de deur.
Ik zet de auto weer aan en ik rij langzaam weg. Ik zie dat ze naar binnen wordt getrokken door een grote arm. Zag ik dat echt?! Ik vraag het haar zometeen wel.

--

Ik ben thuis en ik ga naar mijn slaapkamer. En ik open whatsapp op mijn telefoon en ik klik het gesprek tussen mij en Sanne aan.

Me:hey
Me: het was echt leuk moeten we vaker doen!😇

Ik leg mijn telefoon niet weg in de hoop dat ze snel gaat reageren.
Na  een uur heeft ze nog niet gereageert. En ik heb ook geen gn snapje van haar gekregen.
Waarschijnlijk is ze gewoon in slaap gevallen.

POV Sanne

Hij trok me gelijk naar binnen, please zeg dat Luke niks heeft gezien!! Ik lig nu op de bank en het enige wat hij kan doen is drank drinken en mijn nek zoenen op dit moment. Hij heeft nog niks gezegd over dat ik zo laat thuis kwam.
"Hey sletje, hoe vindt je daddy?" Vraagt hij heigend in mijn nek. Ik wil zeggen dat hij moet oprotten en dat dit te ver gaat maar in plaats daarvan zeg ik: "geweldig daddy!" "Mooi!" Zeg hij.
Hij scheurt mijn hempje kapot zodat hij bij mijn borsten kan. Hij knijpt er in en een klein gilletje verlaat mijn mond.
"Sta op!" Zegt hij boos, ik doe wat hij zegt.
Hij trapt me neer. En trapt vervolgens in mijn rug. "WAAROM WAS JIJ ZO LAAT!! EN WAAROM WAS JIJ HET HUIS UIT!!!" Schreeuwt hij. Hij gooit zijn lege fles vodka tegen de muur. "Sorry daddy.." Zeg ik bang en zacht. "IK SNEEDE JE TOCH IN JE BEEN ZODAT JE HIER BLEEF!! WIL JE SOMS NOG EEN SNEE!!" Schreeuwd hij. "Nee daddy.." "OEPS! AL GEDAAN!!" En ik voel een bloed langs mijn boven arm gaan.
En hij valt neer op de grond. Dat gebeurd vaker, dan valt hij ineens inslaap, maar daar heb ik geen problemen mee.
Oke, wat nu?!
IDEE!!
Ik sluit hem op!!! Ik probeer hem weg te slepen maar dat gaat lastig, uiteindelijk berijk ik de wc. Hier kan het wel!  Een kraan voor als hij dorst heeft en een wc voor als hij moet plassen! Hij is misschien niet aardig, maar ik ben geen monster die hem opsluit in een kast!
Ik doe de deur van de wc dicht en doe een stoel onder de klink. Hij is 'druk' bezig  met een schuurtje dus er liggen houten plankem, spijkers en een hammer in de gang!! Ik timmer de deur dicht. "Dit moet goed zijn!" Zeg ik zacht in mezelf als er 4 planken voor de deur zijn vast getimmert.
Ik loop naar boven en verbindt mijn wond. En ik pak mijn spullen in.
Ga ik dan nu echt weglopen?? JA! Als ik het nu niet doe, doe ik het nooit! 
Ik loop het huis uit en loop richting mijn moeders huis.

--

Ik loop door het park want dat is de snelste route. In eens voel ik een paar armen om me heen!! "Wat doe jii hier?" Hoor ik een onbekende stem zeggen. Ik pak al mijn moed bij elkaar en ik vraag: "wie ben jij?!" "Ik ken jouw vader." Zegt hij en ik hoor hem lachen... Nee, dit kan toch niet waar zijn!!! "Wat doe jij hier!! Je hoort bij hem te zijn!! Ik breng je zometeen terug!" Zegt hij nog steeds van achteren. Hij draait me zo dat ik hem zie, maar hij houdt me zo vast dat ik niet weg kan. Ik bekijk hem helemaal [zie media] Ik herken hem niet.
" KOM MEE!!"Zegt hij dominant. Hij grijpt me bij mijn pools en trekt me naar een bosje, hij neemt ook mijn tas met spullen mee. "HELPP!!!" Schreeuw ik, het maakt toch niet meer uit! Mijn vader vermoordt me toch wel als hij uit de wc is ontsnapt!
De man drukt me tegen een boom en slaat me kei hard in me gezicht. "Ga niet schreeuwen!" Zegt hij boos. Please zeg dat iemand die help heeft gehoord!
De man begint mij te zoenen. En gaat al snel met zijn ene hand naar mijn kont en de andere gaat mijn broek in.. "HELP!!" Schreeuw ik weer zodra hij mijn mond verlaat. En hij zoent snel mijn mond weer. "Wees gewoon stil anders gaat je vader 2627 keer zo boos worden als hij nu al is!" Zegt hij boos en hij gaat door met zoenen. En ik voel een vinger in me gaan. Meen je dit nou?!

WAIT!!help me...Where stories live. Discover now