~37~ Merry (Christmas)

139 5 0
                                    

POV Sanne

Ik word wakker, Luke ligt naast me. Ik sta op en spring op het bed. "LUCAS!!! ROBERT!!!! HEMMINGSS!!! WAKKER WORDEN!!!! HET IS KERSTMIS!!!" Schreeuw ik springend. Luke's oogjes gaan langzaam open en een glimlach versiert zijn gezicht. "Merry Christmas babe." Ik laat me vallen op het bed naast Luke. "Merry Christmas Lucas." "Kijk eens door het raam." Zegt Luke. Ik kijk hem verbaasd aan. "Doe nou maar!" Lacht Luke met zijn ochtend stem. Ik giechel en doe dan de gordijnen open. "SNEEUW!!" Schreeuw ik. Er staan allemaal sneeuwvlokjes getekend op de ramen. "Heb jij dit gedaan?" "Ja, speciaal voor jou." Luke loopt naar me toe en knuffelt me van achteren. "Je bent echt de aller beste." Zeg ik verwonderend. Ik draai me om en kijk in zijn ogen.

Ik druk snel een kusje op zijn lippen en grijp daarna zijn hand. "Kom mee!!" Ik trek hem de tap af, en we stormen naar de kerstboom. Ik had er wat cadeautjes neer gelegd. Maar niet alleen mijn cadeau's lagen er. "OH MY FREAKING PINGUÏNS!!" Schreeuw ik. Al onze families en vrienden zitten er, en er liggen vele cadeau's onder en om de boom. "MERRY CHRISTMAS!!" Schreeuwt iedereen. "Heb jij dit allemaal geregeld Luke?!" "Nee, de kerstman." Zegt Luke met een knipoog. "Er is nog een speciaal iemand hier voor jou." Zegt Ashton. Ik draai me om en kijk hun vragend aan. Iedereen gaat aan de kant, langzaam komt de kerstman te voorschijn die op een stoel zit. "Kom hier bij mij op schoot." Zegt de kerstman met een veel te zware stem. "En wat is je kerstwens?" "Nou, dit was mijn kerstwens. Iedereen bij elkaar." Zeg ik met een eenzame traan blijdschap die over mijn wang rolt. "En wat wil je nog meer?" "Ik zou het geweldig vinden als Christian hier ook was." Zeg ik beetje sipjes. "Hey pretty girl." zegt de kerstman, hij trekt zijn baard naar beneden en doet zijn bril af. "Chris?! Hoe-" "Luke kreeg het voor elkaar." Ik ren op Luke af en sla mijn armen en benen om hem heen. "Je bent zo geweldig." "Jij bent geweldiger." Fluistert hij in mijn oor. Ik ga terug naar Chris. "Eerst cadeau's of ontbijten?" Vraagt Liz, de moeder van Luke. "CADEAUS!!!" Schreeuwen Michael, Madelon, Jack, Ben(broers van Luke.), Lauren en Harry(zusje en broertje van Ash) en Mali (zusje van Cal). "Dan is dat duidelijk." Lacht Salisa. We gaan allemaal ergens zitten. "Ik heb je andere cadeau's er ook bij gelegd." Fluistert Luke in mijn oor. "Dankje." Fluister ik terug. "Deze is voor Michelle." Zegt Chris en geeft Michelle het eerste pakje.

~~

Het ontbijten en cadeau's uitpakken was geweldig en gezellig!! Ik heb super leuke cadeau's gekregen en iedereen was blij met de cadeau's die ze hadden gekregen!! Het was perfect!!
Mijn zusje en ik kregen beide een Samsung galaxy S6 van Ben en Jack. Salisa, Michelle, Madelon en ik kregen heel, heeeel veeel merch van 5SOS. Ben en Jack kregen boeken en laptops. Liz kreeg een paar schoen en een TV. Ik kreeg ook nog een prachtige jurk van Luke. Michael kreeg ook een Laptop. En zo kan ik nog uren door praten. Iedereen kreeg zo veel van elkaar! Het is echt de mooiste kerst ooit!!

Chris moest helaas vroeg weg, een agent kwam hem ophalen. Dit is een kerst om nooit te vergeten, en het is ook nog niet afgelopen!!

Iedereen is naar huis om zich om te kleden, we gaan zometeen naar een strand-BBQ/feest, en met 'we' bedoel ik iedereen behalve de ouders, tantes, ooms en opa's en oma's, er zullen veel mensen zijn en het is altijd erg gezellig. Ik trek de jurk aan die Luke me had gegeven, best wel cute:

 Ik trek de jurk aan die Luke me had gegeven, best wel cute:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
WAIT!!help me...Where stories live. Discover now