~36~ ChristmasEve

96 5 1
                                    

24 december/2 dagen later
POV Luke

Ik lig in m'n bed, ik heb afgelopen nachten amper geslapen, ik mis haar. "Kijk jongens, Luke heeft amper kunnen slapen omdat Sanne niet bij hem is." Michael komt filmend mijn kamer in. "Mis je haar knuffels??" Vraagt hij. "SANNE!! HET IS KNUFFELTIJD!!" Schreeuwt Michael. Ik blijf hem negeren. "Wees eens een goed vriendje en zeg: hey babe, ik mis je." Lacht Michael. Hij is echt veel te hyper. "Hey babe, ik mis je." Ik knipoog naar de camera. Michael doet zijn telefoon weg. "Die gaat op twitter!" Hij loopt de kamer uit.

Ik kleed me om en pak mijn spullen. Morgen is het kerstmis, ik heb iets gepland, ik weet zeker dat ze het leuk gaat vinden!!
"Ik ga jongens!!" Ik neem een taxi naar het vliegveld! Op weg naar Sanne, op weg naar huis!

POV Sanne

Madelon heeft het weer goed gemaakt met mijn moeder.
Michelle is ook naar huis voor kerst, zo is ze niet alleen met kerstavond.
Ik heb al mijn cadeau's ingepakt en er briefjes er bij gedaan. Ik heb eten gemaakt voor het dinner voor morgen met kerstmis.

Ik kijk naar buiten, helaas geen sneeuw... Maar dat maakt niet uit!! Het wordt een geweldige kerst!! Ik ga naar familie, ik ga naar Chris en ik wil misschien ook naar mijn vader... Ik ging vroeger met hem ook naar het weeshuis, vorig jaar ging ik alleen, ik weet alleen niet zeker of dat gaat lukken. Maar ik ga sowieso naar de kerk, daar komen altijd allemaal daklozen, gewoon omdat het kan.

De deurbel gaat. Ik doe open. "Dit pakketje is voor Sanne Collins." "Dat ben ik." Ik zet mijn handtekening op een papier en daar kreeg ik de doos. Ik maakte et open. Er zat allemaal piepschuim snippers in en daarboven op een briefje:

Heeyyyy,
Voor onze lieve Sanne!! We houden van je! Alvast fijne kerst!!
Xoxo
Luke, Mike, Ash, Cal en Liesje!

Ik giechel en gooi al het piepschuim er uit. "Oh my freaking pinguïns!!!" Het zijn twee onesies!! Een pikachu en een pinguïn!! Hoe geweldig!! Ik trek die pikachu onesie aan. Ik ga op de bank zitten en kijk alle kerst films die op netflix staan!!

~~

Weer gaat de deurbel. Wat nu weer?! Ik loop naar de deurbel en maak de deur open. "Hey babe." Mijn ogen worden groot en in mijn buik ontploft een bom van vlinders. "LUKE!!!" Schreeuw ik. Ik spring op hem en wikkel mijn benen om zijn middel en mijn armen om zijn nek. Zijn armen zitten om mijn middel. Hij loopt naar binnen. En zet mij neer. "Je hebt het gered, je bent 3 uren voor kerstmis thuis!!" Ik druk een kus op zijn lippen. "Ik zei toch dat het zou lukken." "Je bent geweldig Lucas." Lach ik. "Weet ik baby." Hij drukt een kus op mijn wang.
Luke en ik gaan samen op de bank zitten. "Vertel me alles over Amerika!" Zeg ik enthousiast. Luke lacht. "Oke, als eerst kwamen we daar aan, we gingen gelijk door naar de studio's voor een optreden...

POV Ashton

Ik zit naast Salisa op de bank, samen kijken we een fim. "Ik hou van jou." "Ik ook van jou, ik ben blij dat je hier bent." "Ik ook."
Ik voel mijn telefoon trillen, appje van Luke.

Luke😜🤘🏼: je hebt de tickets toch? En je kent het plan??
U: ja luke, alles komt goed!

"Liesje, ik heb je het plan toch al uitgelegd??" "Ja Ash, we gaan toch vannacht??" "Ja. We gaan zo naar de jongens." Salisa knikt en kust me. "We zijn nu nog even met z'n twee." Lacht ze en begint me weer te kussen.

POV Calum

Ik app met Luke over morgen/vannacht:

U: je hebt het ook geregeld voor Michelle, toch??
Luke✋🏻🎧: ja, alles is geregeld. Heb jij je ticket??
U: ja!!
Luke✋🏻🎧: mike ook???

"Mike, heb jij je ticket?" "Ja zekerr!" "Mooi!"

U: jap alles is geregeld hiero
Luke✋🏻🎧; oke, tot morgen!
U: laterrsss

POV Michael

Ik heb net gebeld met Madelon, zij is er morgen ook bij. Madelon is echt goed in gitaar spelen geworden. Ze heeft ook een prachtig stem geluid. Ze is ook best wel knap, en zo lief. Is het raar dat ik dat zeg over een 16-jarige, terwijl ik 21 ben?

Ik sta op en loop naar mijn kamer om op bed te gaan liggen. De afgelopen dagen sliep ik vaak met madelon in één bed, het is raar om weer alleen te liggen.
"Mike, weer moeten zo weg, slaap maar in het vliegtuig." Lacht Calum. Ik zucht een sta op. "Laten we maar gaan gamen ofzo." Zeg ik simpel en loop naar de ps4. "Is goed."

POV Luke

"Maar genoeg over mij, hoe gaat het mijn mooie pikachu?" Ik wrijf over haar wangen die een licht bloosje hebben. "Goed." Antwoordt ze iets te snel als je het aan mij vraagt. "Weet je dat zeker?" Ik kijk naar haar bruine ogen die een beetje angstig weg kijken. "Sanne?" "Ja." Mijn arm laat haar los. "Sanne, doe je onesie uit." Beveel ik haar. Ze staart hopeloos voor d'r uit. Hoe kan ik haar over halen? "Als je mijn kerst wens wilt vervullen dan doe je nu je onesie uit." Zeg ik serieus. Sanne friemelt aan de rits van de onesie. "Nu!" Ze schrikt, ik zie haar twijfelen. Het duurt mij maar te lang. Ik sleur haar van de bank af. Ik doe de rits in één keer open, ze heeft alleen een sport-bh aan dus er valt al wat op, maar dat zal vast niet alles zijn. Mijn handen leg ik op haar schouders, langzaam schuif ik haar onesie naar beneden tot haar enkels. "S-sorry...." Zegt ze met tranen in haar ogen. Ik weet niet wat ik moet zeggen, ze zitten op haar been, armeb en een paar op haar zij. Waarom? Ze is zo mooi en lief en geweldig. Ik hou zo veel van haar. "Waarom?" Tranen vormen zich in mijn ogen en langzaam voel ik ze naar beneden rollen, hoe graag ik ze ook zou willen tegen houden, het zou me toch niet lukken. "Het s-spijt me..." ze trekt langzaam haar onesie weer aan, ik sta verstijft toe te kijken. Sanne probeert weg te lopen, en het is haar bijna gelukt, maar mijn lichaam heeft net genoeg kracht om haar pols beet te pakken en haar terug te trekken. We kijken elkaar met tranen aan. "Kwam het door de Fans?" Sanne haalde haar schouders op, maar ik wist dat het wel zo was. "San-" "Luke, i-is h-het uit-t?" Vraagt ze bang, ik kijk haar raar aan. wie heeft haar dat wijs gemaakt? Waarom zou het uit zijn? Mijn vingers glijden over haar betraande wang. "Nee, ik hou te veel van je om het uit te maken." Sanne was bang, waarvoor? Wat is er gebeurt in die drie dagen dat ik weg was?? Ik weet niks om te zeggen dus sla ik mijn armen maar om haar heen voor een knuffel. Ik voel hoe Sanne haar tranen mijn shirt nat maken, haar zachte gesnik is nog duidelijk te horen, maar ik doe zelf ook niks beters dan een beetje snikken. "Ze zeggen dat het uit is." "Maak je daar maar geen zorgen over, het is niet uit, en dat zal de komende tijd ook niet gebeuren." Zeg ik hoopvol, haar ogen beginnen langzaam weer te stralen. Ik leg mijn handen op haar kaak en geef Sanne een subtiel zacht kusje. "Laten we maar wat kerst films gaan kijk." Zeg ik, ik laat mezelf vallen op de bank en kijk haar aan. Sanne knikt en gaat naast mij liggen. "Ik hou van je, onthoud dat." "Ik hou ook van jou Lukey, echt heel erg veel." Het enige wat ik nu kan doen is hopen dat ze stopt met snijden...

A/N
Heeeeeyyy ben ik weer!!
Sorry, ik ben wat laat!! Ik kan wel veel smoesjes gaan bedenken maar het komt er op neer dat ik er even geen tijd voor had, vanwege school en dat soort dingen.
By the way, als je twitter hebt moet je echt even dit tweeten:
‪#iHeartAwards #BestFanArmy ‬ #5SOSFam
Dan stem je dus voor de beste fandom, en dat verdient de 5SOSFam!! Elke Rt is een stem! Hopelijk winnen we
love you all!!!
Xxmij

WAIT!!help me...Where stories live. Discover now