~27~ I'm not over you

128 5 0
                                    

De volgende dag

POV Sanne

Ik huil... het enige wat ik doe is huilen
Ik weet het!! Ik ben zelf weggegaan.. Maar dit is het beste voor hem!! Zijn manager zei het duidelijk.
Ben ik niet goed genoeg??
Ik word gebeld, door Luke's manager...
(M= manager/S= Sanne)

M:hey
S:hallo
M: je hebt het vast erg moeilijk, maar dit is het beste voor hem. Want tja... hoe zeg je dit??
S: zeg het maar gewoon. Ik kan het hebben.
M: Je bent vast erg lief, en je kan vast wel iets. Maar je bent nou niet echt het mooie perfecte meisje met veel talenten. Snap je?
S: ja, je hebt gelijk.
M: fijn dat je me begrijpt. Succes met je leven.
S: jij ook, doei
Daarmee hang ik op

Ik wist het!! Ik ben niet goed genoeg voor Luke!! Hij verdient beter!! Hij verdient het beste...

POV Michael

Ik verveel me dood!!! Iris kan niet komen, Calum is steeds met Michelle, Ashton is bij Salisa, Luke kan ook niet! En Sanne neemt niet op!
Mijn telefoon geef licht. Ik kijk gelijk wie het is:

Madelon🎸: heeeyy

Ik reageer meteen

U: heyhey
Madelon🎸: kun je me misschien helpen met die gitaar??
U: tuurlijk! Zal ik langs komen, of kom je hier heen?
Madelon🎸: kan het bij jou?
U: tuurlijk!!
Madelon🎸: omw

Ik leg mijn telefoon weer weg. Nu heb ik toch nog iets te doen vandaag!

Ik hoor de deurbel en loop naar de deur. Waar ik het kleine meisje met de gitaar zie staan. "Heb je thuis geoefend?" Vraag ik terwijl ik haar binnen laat. "Ja, maar ik kan er niks van." Mokt ze. "Dat is vast niet waar! Ik help je zo, wil je eerst wat drinken?" "Ja lekker!" "Wat wil je?" "Heb je cola?" "Ja hoor." ik haal twee glazen cola.
Ze gaat op de bank zitten en ik ga maast haar zitten met een andere gitaar op mijn schoot.

"Welk liedje oefen je?" "Amnesia." Ik begin te lachen. "Oke, ik speel het wel even voor." Zeg ik en begin het te spelen.

Zodra ik klaar ben staren twee ogen mij aan. "Dit gaat me nooit lukken!" Zucht ze. "Tuurlijk wel, speel us wat."  Madelon kijkt naar haar handen die op de snaren staan. Ze zucht, maar begint dan met spelen. De eerste paar klanken klinken goed, maar dan verplaatst ze haar vinger net iets te snel waardoor het fout gaat. "Zie je wel." Zegt ze geïrriteerd. "Probeer et iets langzamer." "Oke." Ze neemt een grote hap lucht en daarna begint ze weer.

"Goedzo, nu gaat het beter." Zeg ik, ze krijgt een brede glimlach. "Laten we de rest van het liedje ook doen." Stel ik voor.

POV Luke {trigger warn}

Ik zit al de hele dag te niksen. Ik mis haar! Ik heb het echt verprutst! Ze haat me vast!
Ik liet haar ook gewoon weg gaan!! Ik had achter haar aan moeten rennen! Ze moest naar huis lopen met een gekneusde enkel, en een gebroken hart... Ik wou haar leven proberen beter te maken, maar ik maak het alleen maar slechter.

Er spookt wel de hele tijd 1 ding door mijn hoofd:

Zal ze nu aan het snijden zijn??

POV Sanne

ik zit op mijn bed met een mesje uit een puntenslijper tussen mijn vingers. ik staar naar mijn pols. Er druipt nog geen druppel bloed vanaf....
Ik verplaats het mesje naar mijn pols, en druk zachtjes.

ineens hoor ik Luke's stem wat zeggen; "Niet doen! Je bent er te goed voor."

ik word gek!! Luke is hier niet eens!! Maar toch laat ik het mesje los. Ik laat me vallen in mijn kussen en begin hard te huilen. Ik ruim na een tijdje mijn spulletjes op{end warn}

"Hoi." hoor ik een stem zeggen. Word ik nu nou echt gek!! "Hey" please zeg dat ik niet gek wordt!! "Gaat het?" Salisa komt binnen en gaat naast mij zitten, ik ben gelukkig dus niet gestoord! "Het gaat prima." "Schat, je snijdt jezelf, Luke en jij zijn uit elkaar, dat twitter gebeuren is ook kut en dan ook nog al dat andere gedoe." ze kijkt me even aan en dan kijkt ze weer weg. "Het komt er gewoon op neer dat alles niet zo soepel gaat. En ik snap dat het allemaal erg zwaar is, maar het wordt allemaal beter, echt waar." Maakt ze haar verhaal af. Ik heb zo'n speech te vaak gehoord om er nog in te kunnen geloven. "Weet ik." ik heb echt geen idee wat ik anders moet zeggen. "Ik ga met Ashton ergens heen, maar ik kom snel weer langs." ze geeft me een knuffel en loopt mijn kamer uit. Al snel loopt mijn moeder naar binnen. "Lieverd, ik weet dat hij veel voor je is gaan betekenen in een korte tijd. Maar je moet door gaan, of voor hem vechten." "Mam, ik liep weg. Hij verdient beter, zijn management keurt mij niet goed. Ik ben slecht voor hem en voor de band! Mag ik gewoon even alleen zijn?" "Tuurlijk schat, ik ga naar mijn werk. Ik ben voor een week weg. Maak je geen zorgen over Madelon, die gaat 3 dagen naar een vriendin, tussen door komt ze wel een nachtje hier slapen daarna 2 dagen naar oma. Dus jij kan je eigen gangetje gaan. Sterkte lieverd" Mijn moeder drukt een kus op mijn wang en loopt mijn kamer uit. Ik val weer in mijn kussen en begin weer hard te huilen. 

POV Calum

"Dat was een leuke film" ik en Michelle hebben net een film gekeken. "zekersss" zeg ik. "Wat wil je doen?" vraag ik. "Naar buiten!!" "Schatje, je weet dat dat nu even niet kan. Morgen mag je naar buiten." een luide zucht verlaat haar mond. Ze pakt haar telefoon en belt Sanne op.  "Waarom ga je haar bellen?" "Vargen of ik naar buiten mag." grinnikt ze.

M: heeeyyy
S: H-Hey
M: Sanne? Wat is er?
S: L-Luke
M: WAT HEEFT HIJ GEDAAN?!
s: Ik h-heb het ge-gedaan....
M: Wat? Waarom??
S: Man-management
C: Sanne? Heb jij het management gesprokken?
S: Ja
M: Zullen we praten?
S: J-ja
M: Cal, haal haar op.
C: Ik kom er aan

Michelle hangt op en kijkt bezorgt. "Geen zorgen schatje, het komt goed. Ik haal haar op en dan kunnen jullie samen praten." "Je bent echt geweldig Cal." ze slaat haar armen om mijn nek en drukt een kusje op mijn wang. "Ik ben zo terug." "Tot zo Cal." Ik loop de kamer uit en haal Sanne op.

Ik sta voor haar huis en bel aan. Ik vraag me echt af wat er is gebeurd, ze leken zo gelukkig samen. Wat heeft het management gezegd? "Hey..."haar stem is gebroken en over haar hele gezicht lopen tranen, ze heeft een trainingsbroek aan met een grijs shirt waar een unicorn op staat, haar haren zitten in een knot, om haar voeten zitten slippers. ze zit er kapot moe uit.

Als eerste geef ik haar een knuffel. "Hey, kom ik breng je naar Michelle. Je hebt haar nodig nu." Sanne knikt en loopt op haar krukken naar mijn auto. Ze stapt in en samen rijden we weg.

We lopen net de kamer in van Michelle, en ze knuffelen elkaar al helemaal plat. "Ik ga even naar de kantine, app of bel me maar als je me nodig hebt." Ik loop de trap weer af en loop een grote ruimte in. ik grijp naar mijn mobiel en probeer Luke te bereiken. Maar wat ik ook probeer hij negeert me.

Na een tijdje krijg ik eindelijk weer bericht van Luke.

Luke: Sorry, maar ik mis haar gewoon zo erg. Ik heb het verprutst, ze verdient beter dan mij. Ik wil er nu niet over praten.

Hij vindt haar echt leuk. Ze moeten weer samen komen. Maar hoe?

--

Michelle haalt me op uit de kantine en samen lopen we terug naar haar kamer. "Calum, we moeten die twee weer samen krijgen en ik heb al een ideetje."  "Vertel!" "Zorg er voor dat Salisa, Ashton en Michael komen. Dan zal ik je alles uitleggen." Ik knik en bel de jongens en Salisa meteen.

WAIT!!help me...Where stories live. Discover now