~8~ don't 'daddy'!please

240 4 0
                                    

A/N In dit hoofdstuk komt er soort van bijna smut voor, ik dacht ik zeg het maar even.  Love yaa

POV Sanne

"Wakker worden slaapkopje." Fluistert mijn moeder in me oor. Ik doe gelijk mijn kussen op mijn hoofd, zodat ik haar niet hoor, "Madelon is al weg, ik ga nu ook! Je moet wel zometeen naar papa anders wordt hij ongerust!" Zegt ze. Ik spring overeind. Als ik te laat kom dan zwaait er wat namelijk. "Oke mam, komt goed. Succes op je werk" zeg ik vlug en ik geef haar een kus. "Oke, je tas ligt daar! Je moet even wat spullen meenemen voor dit weekend. Want daar ligt geen kleding meer." Zegt ze. "Is goed mam!" "Oke lieverd, ik ga je missen!" Zegt ze en ze geeft me een kus op mijn wang. "Doei mam!" "Doei schat!" Roept ze terug en ik hoor de voordeur dicht gaan.

Ik spring mijn bed uit! Ik trek snel een rood zwart geruit blousje aan en een highweist skinny jeans met gaten op de knieen, ik doe mijn zwarte all stars er onder. Ik laat me haar los maar ik doe er wel een zwarte bandana in.
Ik pak snel mijn tas want ik moet dit weekend bij papa slapen...dat wou hij graag.

Ik stap op me fiets en ik fiets die kant op, in eens zie ik 'de lantarenpaal' daar ontmoette ik Luke, maar hij zag er zo bekent uit... Geen idee waarom, maar ik heb het vast mis!
--
Ik sta in de achtertuin van me vader. En ik bekijk alles wat er staat: een leeg krat bier, en 2 ook lege flessen wijn en 1 weer lege fles vodka. Klinkt misschien raar, maar valt nog mee. Er ligt vaak meer. Ik pak alles op, dat laat hij mij anders toch wel doen.

Ik sluip naar binnen en ik zet de lege flessen en het lege krat op het aanrecht neer. Ik loop naar boven om mijn tas daar neer te zetten. "Hallo prinses van papa" zegt hij, oke dan.. Weird.. "Hallo papa." Zeg ik, en ik zet mijn tas neer. Vervolgens geeft hij me een knuffel.

Maar nog voor ik kan denken dat dit lief was bedoelt slaat hij op me kont en knijpt er in. Langzaam begint hij ook Me nek te zoenen. Nee gaat hij dit toch niet echt doen?!
"Waar is Madelon?" Vraagt hij terwijl heel hard knijpt in me kont en mij nog steeds vast heeft in een knuffel. "Ze heeft een Turn wedstrijd dit weekend......dus ze kan niet komen." Zeg ik bang, wat gaat hij nu doen?? "EN DAT LIET JE GEWOON GEBEUREN!!!" Schreeuwt hij, en hij duwt me tegen de deur aan. "Sorry pap" fluister ik. Hij wordt knal rood! "GEEN SORRY!!" Schreeuwt hij in mijn oor, daarna volgen enkele trappen...
Hij tilt me op in bride-style. En loopt naar zijn kamer.
Hij gooit me op zijn bed. Hij houd mijn armen vast en zoent me nek. "Pap.." Zeg ik zacht. "Ik kom zo terug" zegt hij, en hij loopt de deur uit en doet deur opslot. "WAAG HET NIET OM WEG TE GAAN PRINSES VAN PAPA!!" Schreeuwt hij door de deur.

Ik hoor dat de voordeur dicht gaan. Ik sprint naar het raam en ik zie dat hij zijn geld telt en in de auto stapt, ik tel met hem het geld mee, volgens mij is het $200,- dat betekent drank en wiet! Dat is ongeveer 45 minuten om te ontsnappen!!!
De deur zit op slot en het raam kan ik niet openen.
Wie moet ik bellen?! Ik scroll door me contacten. Ik stop bij de naam Iris, ze was mijn beste vriendin maar toen ik haar alles vertelde over mijn vader dacht ze dat ik een aandachtshoer was, sinds dien negeert ze me. Ik scroll verder. Iris en haar groepje hebben er voor gezorgd dar niemand me mag....
Een paar tranen rollen naar beneden. Ik heb Michelle, Lotte en Kim wel. Maar alleen Michelle weet dat mijn vader mij 1 keer  in elkaar heeft geslachenen dat vertelde ik haar 1,5 jaar gelden denk ik. Ik wil hun hier niet in betrekken...
"Wie dan?" Snik ik zagt in mezelf
WACHT!!! LUKE!!!
Ik klik op Luke's naam. Bellen of niet??
Nee ik doe het niet!!
Dan moet ik hem alles uitleggen en dan vindt hij me vast ook een sukkel of een aandachtshoer! En daarnaast ken ik hem amper.

Wat nu?!

Ik doe niks, ik laat dit gewoon gebeuren..... Hopen dat ik wel om 7 uur weg kan, ik wil echt heel graag naar Luke toe. Ik vindt hem leuk denk ik. Maar hij mij vast niet. Een paar tranen vallen over mijn wangen. Ik ben echt een mislukkeling.

~40 minuten later~

Hij is waarschijnlijk bijna thuis...
Ik scroll door pinterest. Ik zie allemaal fotos en plaatjes van de meest random dingen. Ik stop bij een qout die ik zie staan

Mijn gedachte brengt me naar dat moment toen Michelle vroeg over mijn littekens en mijn wonden die op mijn arm zaten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mijn gedachte brengt me naar dat moment toen Michelle vroeg over mijn littekens en mijn wonden die op mijn arm zaten. Ik zei dat ik was gevallen en sinds die dag doe ik er altijd make-up op zodat niemand het merkt! Niemand mag die pijn voelen die ik voel! Dit wens ik niemand toe! Zelfs de grootste bitches niet!

ik wacht nu precies 43 minuten. Ik hoor hem thuis komen, ik droog me tranen, en ik ga bij het raam staan.
De deur gaat open. Ik draai me niet om. Hij doet de deur dicht en op slot.

Hij loopt naar me toe, en stopt zodra hij achter mij staat. En dan begint hij met zijn linker hand mijn boven benen te strelen en met zijn rechter hand knijpt hij in mijn borsten.

"Hoe voelt dit prinses??" Zegt hij in mijn nek, en begint me tekussen. Ik negeer hem kompleet.
"PRINSES!! HOE VOELT DIT??!!" Schreeuwt hij en hij knijpt in mijn borst echt heel hard en hij slaat zo hard op kont dat ik denk ik de komende tijd niet meer kan zitten. "Goed pap" zeg ik zachtjes, een eenzame traan verlaat mijn oog hoek.

Hij gooit me op bed, en doet mijn kleding uit, hij begint alles te strelen en te kussen, maar het voelt niet fijn.
Ik wil dit niet! Ik wil weg rennen! Ik wil hier weg en niet meer terug tekomen... Maar dat gaat niet.. Ik zit hier vast... Voor goed

TRINGGGGG

De deurbel gaat. "UGH!! Ik ga even weg ik ben morgen weer terug!!" Zegt hij. "Oke papa" "WAAG HET NIET DIT HUIS UIT TEGAAN EN NIEMAND MAG ER IN!!" Schreeuwt hij weer "oke pap." "Tot morgen!" En hij slaat nog een keer in me gezicht, en hij loopt naar beneden.
Ik loop naar mijn kamer. En ik maak een klein vreugde sprongetje. HIJ BLIJFT DE HELE NACHT WEG!! Yess
Ineens voel ik een steek in mijn kuit been en ik val in elkaar, ik kijk om, hij snee me met een mes in me been...
"Alsjeblieft prinses" zegt hij met een grote glimlach vol voldoening. "Dankje papa" "NOEM ME DADDY!" "Oke daddy" zeg ik bang terug. Ik hoor de voordeur dicht gaan en dat wordt vervolgt door het geluid van een auto die weg rijd.

Ik heb een zuigzoen in mijn nek van die eikel! Een paar blauwe plekken! En die sneeën! Straks merkt Luke wat!
Nee!! Dat gaat niet gebeuren!!

WAIT!!help me...Where stories live. Discover now