~20~ together

233 6 0
                                    

POV Sanne

"Willen jullie ook wat drinken?" Vraagt Luke. "Ja! Bier!"zeggen alle jongens. "Doe mij maar een baco." Zeg ik. "Komt eraan!" Zegt Luke. "Ik help wel!" Zegt Ashton en hij loopt met Luke mee naar de keuken.
Ik ben blij dat de jongens normaal doen tegen Chris. Anders was het waarschijnlijk heel erg ongemakkelijk geweest.

"Maar Sanne, ga je vanavond nog voor ons zingen?" Vraagt Calum. "JAA!!" Schreeuwen Chris en Mikey tegelijk. "I don't know..." "Dat is geen nee!!" Zegt Michael. Ik zucht.
Ik hoor de deurbel. "Ik ga wel!" Zeg ik, en ik loop naar de deur.

"Luke? Wat is dat op Sanne's arm?" Hoor ik Ash vragen aan Luke. Ik zie dat de keuken deur open staat. "Wat heb je gezien?" Vraagt Luke geintereesrd, alsof hij geen idee heeft waar het over gaat.
"Haar vest viel net van haar schouder af, en toen zag ik een grote snee op haar arm, volgens mij zat het er al lang, maar het zag er wel erg uit." Legt Ash bezorgt uit.
Straks weet Ash straks ook alles, en gaat hij zich ook zorgen maken! Dat wil ik niet!!

De deur bel gaat nog een keer.
"Ik ga wel!" Zeg ik, voor dat iemand anders komt.

"Hey! Ik heb hier 8 pizza's." Zegt de pizzabezorger. "Hey, hier is het geld." Zeg ik vriendelijk. "Dankje, ik ben Jack!" Zegt hij. "Ik ben Sanne." "Hier is mijn nummer." "Ik heb geen intresse." "Neem nou gewoon aan babe." "Nee dankje, mag ik de pizza's?" Vraag ik een beetje geirriteerd. "In ruil voor een kus!" Zegt hij en hij kijkt me aan alsof ik een slet ben! "Nee! Geef gewoon die pizza!!" "Ik wil ook wel zoenen." "Ik heb je al betaald, dus geef gewoon de pizza!"
"Je hoort de dame. Geef haar de pizzas!" Zegt Luke die achter me staat.
Gelukkig!! Luke is er!! "Ugh...hier! Later babe!" Zegt hij en hij knipoogt.

"Wil je een kus van haar?" Vraagt Luke. En ik kijk hem verbaast aan, waarom zegt hij dit? "Ja, ik wil graag een kus van mijn babe." Zegt Jack. "Ik zou je laten zien hoe je dat doet!" Zegt Luke en hij kijkt mij aan. "Mag ik een kusje van mijn mooie pinguïn?" Vraagt hij lief, terwijl hij met zijn vinger op zijn wang wijst. En ik voel dat ik bloos. "Jij altijd!" Zeg en ik plaats mijn lippen op zijn wang.
"Doei Pizzajongen!" Roep ik en hij rijdt weg. Ik en Luke lachen even, tot we elkaar recht in de ogen aankijken.
We kijken elkaar aan en zeggen niks. We kijken gewoon.

"Je bent echt zo mooi." Zegt Luke en hij doet mijn haar achter mijn oor. De ruimte tussen ons wordt steeds kleiner, tot onze lippen elkaar raken. Hij plaatst zijn handen op mijn heupen en ik plaats mijn armen in zijn nek, en mijn vingers gaan door zijn haar. Zijn lippen voelen zacht net als zijn haar. Onze lippen bewegen perfect.

Luke trekt zich terug. Er zit nu denk ik 2 centimeter tussen ons. "Sorry, ga ik te snel? Ik snap het, ik bedoel je hebt veel meegemaakt." Zegt Luke zachtjes. "Ssht, het is perfect." Stel ik hem gerust, en ik druk snel nog een kusje op zijn lippen.

"Laten we de pizzas naar binnen brengen, want die zijn bijna koud!" Grap ik. "Denkt ook!" Zegt Luke en een lachje verlaat zijn mond.

"Dat duurde pittig lang!" Zeurt Chris. "Inderdaad!" Zeggen Cal en Mike in koor op een zeurende kinderachtig toontje.

POV Christian

"Willen jullie nou nog pizza of niet?!" Vraagt Luke.
Sanne kwam binnen met een knal rood gezicht, ik vraag me af wat ze daar hebben gedaan.
"Sanneeee???" Vraagt Cal. "Jaaaaa??" Vraagt Sanne. "Hebben jullie gezoend????" Vraagt Calum, de vraag die ik niet durfde te stellen. Maar ik denk dat ik het antwoord al weet want Sanne is nog roder dan een tomaat. "Hou je kop Cal!" Zegt Luke.

*Na een paar pizza en drankjes later*

"Zullen we een liedje spelen?" Vraagt Sanne, alsof al haar schaamte ineens weg is. "Jaaaaaa!!!! Wij hebben wel spul mee!!!" Zegt Ashton enthousiast.
Iedereen pakt hun muziek instrumenten, Luke geeft mij een gitaar. Ik kan een beetje gitaar spelen,
"Welk liedje wil je doen, Sanne?" Vraagt Luke die denk ik het minst dronken is. "Therapy van All Time Low!!" Zegt ze vrolijk. "Is goed, wacht even op mikey mouseeee!" Zegt Calum
"IK BEN HIERRR" schreeuwt Michael die struikelt en bier laat vallen. "DUDE!! KNOEI GEEN BIERR!!" Zeg ik. "Sorry man..." Zegt Michael.

WAIT!!help me...Where stories live. Discover now