~28~ Amnesia

141 5 0
                                    

~ twee dagen later~

POV Michelle

"Salisa, heb je met het management van dat progamma gesproken?" "Ja, alles is geregeld." Antwoordt ze op mijn vraag. "Ashton, hebben jij en de stylisten de outfit klaar gelegd?" "Ja mevrouw!" Ik begin te lachen. "Michael, heb jij het geregeld met de mensen van het licht en geluid?" "Ja mevrouw!" Weer begin ik te lachen. "Cal, staat mijn auto buiten?" "Ja mevrouw!" "Jongens, we zitten niet bij het leger!" Lach ik. "Michelle, heb jij Madelon gebelt?" Vraagt Salisa. "Ja mevrouw!" Zeg ik lachend. Iedereen ligt in een deuk! "Haal jij nou maar snel Sanne op, en gaan jullie maar snel naar Luke voordat hij iets door krijgt!" Zegt Salisa ook lachend. "Ja mevrouw!" Zeggen we allemaal tegelijk. We marsjeren weg. Ik stap in mijn auto en rij naar Sanne!
Dit wordt geweldig!!

POV Luke {die ochtend}

Ik heb vannacht geen oog dicht gedaan.
Als ik in bed lag voelde ik de leegte naast me.
Als ik op de bank aan het netflixen was miste ik het warme meisje tegen mij aan.
Bij het ontbijt was er niemand die op mijn eten zat te wachten dus ik heb niks gegeten.
Mijn vest lag op de grond, het ruikt naar haar.
Elke ruimte laat me aan haar denken.
Het mooiste liefste meisje is weg. Ik mis haar!
I wish that i could wake up with amnesia!

Ik heb haar gebeld, geappt, gesnapt, ik heb alles geprobeert maar ze negeert me.

Ik zit op de bank, naast mij heb ik dat vest van mij die ze altijd aan had, af en toe snuif ik de heerlijke geur er van op. In mijn rechter hand heb ik een flesje bier, in mijn rechter hand zit de laatste Milka die we nog over hadden. Ik kijk naar happy feet, met tranen in mijn ogen. Want mijn lieve schattige knappe pinguïn is weg...

De deurbel gaat. Ik hoop dat 'zij' het is. Maar het is Ashton.....
"Gaat het wel? Je ziet er niet uit." Ik zucht en zwijg. "We hebben zo een interview." "Owja..." zeg ik ongeïnteresseerd, ik loop naar de bank en ga weer zitten zoals ik zat. "Mate? Ben je depressief ofzo?" Ik blijf stil en concentreer me weer op de film. "Waar is Sanne?" "Ze is weg.." Zeg ik starend naar de pinguïns op tv. "Waarom??" Ash gaat naast me zitten, hij wilt het vest weg leggen. Maar ik grijp het vest en leg het op mijn schoot, waardoor Ashton mij raar aan kijkt. "Management..." mok ik. "En jij stuurt haar daarom gewoon weg?!" "Nee, ze ging zelf... Ze zei dat dit beter is voor iedereen..." Een traan verlaat mijn ooghoek. "Luke, ik weet zeker dat ze dat interview gaat zien op tv! Verklaar haar de liefde op tv!!" Zegt Ash in de hoop mij hoop te geven.
"Denk je dat dat zal werken?" "Luke, ze houdt van jou. Ze dacht dat dit het beste voor je was. Je moet haar duidelijk maken dat zij het beste voor jou is!" Zegt Ashton hoopvol.
Wat heb ik te verliezen?
"Ik doe het."

We rijden naar de tv studio's. Zodra we daar waren gingen we in de make up, en kleden we ons om. Zodra we klaar zijn blijven we met z'n vieren over in de kamer. "Wij halen wat drinken, blijf jij hier voor het geval iemand ons gaat zoeken?" Vraagt Ashton. "Ok." Zeg ik emotieloos.
~~
We zitten nu op een bank de interviewster gaat zitten op een stoel. De regisseur telt af. "3-2..." dan wijst hij ons aan en begint ze te praten. "Hallo allemaal. Ik zit hier met 5 seconds of summer!" "Hey." Zeggen we alle vier.
Ze stelt een paar standaard vragen die wij gewoon beantwoorden. Maar na een tijdje komen er vragen van kijkers.

"Kaylee vraagt: Wie zijn jullie vriendinnen?" "Mijn vriendin is Michelle." Zegt Calum trots. "Mijn vriendin is Iris." Zegt Michael, hij is echt niet blij met haar! "Ik heb nog niks, maar die prachtige dame die bij mij op die foto staat is Salisa." Ashton is zo erg verliefd. "En wie is die meid bij jou op de foto Luke?" Ik slik even. "Dat is het mooiste en liefste meisje dat ik ken. Sanne." Zeg ik, al mijn herinneringen over ons samen vliegen door mijn hoofd. Het zijn er misschien niet veel, maar voor mij zijn ze goud!

WAIT!!help me...Where stories live. Discover now