~4~ meeting

244 8 0
                                    

POV Sanne

Zonder na te denken loop ik richting het parkje, op blote voeten! Ik had me schoenen aan moeten houden.
Ik was nog maar net 2 straaten verder op, en ik voel me zwak, alleen, kapot en duizelig heel erg duizelig. Ik pak een lantarenpaal beet in de hoop  dat ik niet val.
"Fijn het begint te regenen" zei ik boos in mezelf.

Ik zag een jongen mijn kant op fietsen. "Hey, waarom sta je hier in de koude regen?" "Ik was opweg naar huis." Besluit ik te zeggen. "Op bloote voeten?? En een bloedende wang?? Krassen op je been?? Wat is er gebeurd??" "Niks, wie ben jij?" Zei ik om van onderwerp teveranderen. "Ik ben Luke, en jij?" "Ik ben Sanne" "kom ik breng je wel naar huis." Zei hij. Ik knik en stap bij hem achterop. Hij voelt zo warm aan. "Heb je het koud?" "Nee" lieg ik, ik wil niet dat hij meer moeite voor me gaat doen. "Waar woon je?" "De langestraat 24" [A/N random aderes] "oke" zei Luke.

Na een lange stilte zei Luke:"Waarom heb je al die wonden??" Ik schrik van die vraag, wat moet ik nu zeggen?! "Gevallen van me skateboard" "skateboard jij?" "Ja af en toe" "nicee" zei Luke. En weer volgde er een stilte

-time skip tot thuis-

"Dankje voor de lift Luke" zeg vriendelijk, en ik draai me om om weg telopen, maar Luke pakt me pols beet. "Mag ik misschien je nummer?"
"Ja hoor"

WAIT!!help me...Where stories live. Discover now