~25~no loverboys

186 6 1
                                    

POV Michael

"Dankje voor de milkshake!" zegt Madelon. We zijn met ze drieën naar een snackbar gegaan voor milkshakes en wat eten, dat eten hebben we al lang op. "Alsjeblieft."zeg Ik. Calum bleef daar, want hij kwam een vriend van hem tegen.

"Ik weet het, van Chris en van je vader. Wil je er over praten?"vraag ik als ik zie dat ze er mee zit. "Wat valt er over te zeggen?". "Het is niet niks." "I know, maar we kunnen er niks aan veranderen." zegt Madelon terwijl ze naar haar milkshake staart.

"Kom mee." we lopen naar mijn auto.
Ik pak mijn gitaar uit de kofferbak en geef die aan haar. "Ik ben niet goed in gitaarspelen." zegt Madelon verlegen. "Ik kan het je leren, gitaarspelen houdt je bezig, het kan helpen." Ze komt naast me zitten, ik leg de gitaar op haar schoot en leg haar vingers op een paar snaren. Ik ga voor d'r zitten en geef aan hoe ze moet spelen. "Ik kan het niet!"mokt ze. "Je moet het oefenen, heb je een gitaar thuis?" "Ja, maar die is kapot." "Ik kan je er wel eentje geven. Dan gaan we langs mijn huis, geef ik je een gitaar vervolgens breng ik jou naar huis, oke?" "Is goed." Antwoordt ze en we stappen in de auto.

"Lijken jij en Sanne veel op elkaar?" vraag ik als we onder weg zijn. "Kijk naar mij en dan naar haar! Kwa uiterlijk dus niet, maar innerlijk wel een beetje." legt ze uit. "Oke klopt, maar houden jullie van dezelfde dingen?" "Neh, zij is erg van bands, zoals greenday ofzo. Ik ben meer van Martin Garrix en pop muziek enzo. We houden wel allebei van Demi Lovato." "Nicee, maar hoe kun je niet van bands houden?!" "Ik vind jullie wel oke."zegt ze lachend. "Mooi!" Lach ik.

"We zijn er."zeg ik en we lopen naar binnen. "Mooi huis." Ze kijkt met open mond om haar heen. "Dankje."
Ik pak een gitaar die ik wel weg kan geven. "Wat vind je van deze?'' "DIE IS ECHT SUPER!!" zegt ze enthousiast. "Mag ik die hebben??" "Ja, tuurlijk." antwoord ik en geef haar de gitaar. "Dankje Michael! Dit gaan mijn vrienden nooit geloven!" zegt ze blij. Ik begin te lachen. "Ik breng je wel naar huis."zeg ik. We stappen in de auto en we rijden naar huis, wat hier vlakbij is dus we zijn er zo. "Dankje mikey!"zegt ze blij, ze loopt de auto uit en gaat het huis in. Ik rij gelijk terug naar mijn huis.
ik zie dat ik een appje van Iris heb.

Iris <3: hey mikey
U: hey baby
Iris<3: Kun je even bij starbucks komen??
U: Tuurlijk! Ik kom er aan

ik leg mijn telefoon weg en rij die kant op.

"Hey Mikey!" roept Iris. "hey baby!"zeg ik en ik ga bij haar zitten. "Zullen we het bekent maken?" vraagt Iris. Ik schrik even, normaal stel ik dat voor en twijfelen de meisjes even. "Ja, is goed." zeg ik. we maken samen een foto en zetten die op alle socialmedia. Ik kijk even naar Iris, ze is mooi en zelfverzekerd. Maar ben ik wel echt verliefd op haar? "Wat is er liefje?" vraagt Iris. "Niks baby." zeg ik vlug. "Mooi, maar ik moet gaan liefje. Bedankt voor de volgers. Ik bedoel dat je wou komen." zegt ze, ze geeft me een kus en loopt weg.

Zei ze dat nou echt? 'Bedankt voor de volgers'?

Ik loop naar mijn auto en rij weer weg. Onderweg kom ik een paar politie auto's tegen en busjes, wat gaat er gebeuren?!

POV Michelle

Er komt een man binnen, ik ken hem niet. Hij loopt naar me toe. Ik voel me ongemakkelijk en bang. "Hallo beauty." Zegt hij. Het is een vies mannetje. Hij legt zijn handen op mijn heupen, zijn hoofd komt dichterbij. Ik trek me los en probeer uit de kamer te gaan, maar de man heeft me al weer beet. Hij drukt me tegen de muur. "Je kunt nu niet meer ontsnappen schatje." Zegt hij, zijn hoofd komt weer dichtbij.
"LAAT HAAR LOS!" Zegt een agent, en hij trekt de man van me af. Ik ben gered! Er komt een vrouw binnen met 2 andere meisjes die hier ook vast zitten, of moet ik nu 'die vast zaten' zeggen? Ze pakt me bij mijn hand. "Kom mee, we halen jullie hier weg." Zegt de vrouw lief en we lopen naar buiten. Ik zie dat velen worden opgepakt. En met sommige wordt gepraat. Ik ga zitten op een bankje bij een busje, hier zitten veel meiden die hier vast zaten en dat niet wouden.

WAIT!!help me...Where stories live. Discover now