inleiding

486 6 1
                                    

Ik ben Sanne Collins, 18 jaar, 1,70, lang bruin haar, ik ben best wel stevig en mijn kleding stijl is punk/emo/biker /normaal oftewel ik heb niet echt een stijl. Ik ben een beetje de kluns van het dorp. En Ik ben ook dol op bands zoals Green day, All Time Low Blink-182 en af en toe luister ik 5 Seconds Of Summer.

Ik heb een zusje ze is 2 jaar jonger. Ze heet Madelon Collins, en is dus 16 jaar, en totaal het tegen over gestelde van mij. Heel erg meisjesachtig veel roze veel rokjes en veel jurkjes. volgens mij draagt ze niks anders meer! Ze is ook nog eens zo'n populair barbiepop typje! En daarnaast haat ze bands!! HOE DAN??!! Maar ze is ook een topturnster!! Ze is vaak weg vanwege trainingen en wedstrijden. Ik mis haar ook best wel.

Mijn moeder werkt erg veel ze werkt 6 dagen in de week en is dus weing thuis. Ze verdient niet veel, we wonen daarom ook maar in een klein huisje. Ze is erg neutral in alles, geen echte muziek smaak en geen echt kleding stijl etc. ze heet Marin Simpson en is 48 jaar en 1,73 m. Ze is nu 3 jaar gescheiden met mijn vader vanwege de vele ruzies die ze hadden.

En dan mijn vader hij heet Alexander Collins, hij was echt zeg maar zo'n chique zakenman die klassieke muziek luisterde en shit. Maar op een gegeven moment werd hij ontslagen, waardoor hij erg agresief werd. En nu leeft hij nog op het geld wat hij toen verdiende. hij drinkt veel en gebruit drugs sinds de scheiding. Hij is echt waar een vader die ik mis als ik hem 3 maand niet zou zien maar ik haat hem echt heel erg!!

Nu komt het beste stuk: mijn vriendinnen!!

het zijn er misschien niet veel maar ze betekenen veel voor mij.

Ik stel u voor aan MICHELLE EN SALISA!!

Salisa is net bij ons in het dorp komen wonen, ik en Michell besluiten om met haar af tepreken. Ze is erg aardig en zorgzaam. Ik ken haar nog niet zo lang, maar we zijn best wel kloos. Ze ziet het als er wat is met iemand vervolgens staat ze dan ook nog eens altijd klaar voor die gene die haar nodig heeft. Ze is gek op Harry Potter en Marvel. Je kan altijd lachen mat Salisa. Ze heeft prachtige mooi lange, bruine haren met een slag erin. En haar ogen zijn bruin en staan altijd vol blijdschap. Veder is ze jaar net zoals mij, haar lengte is volgens mij 1,60 m.

Michelle ze is altijd aardig en lief! Zorgzaam en gewoon weg de perfecte vriendin!! Ze zoekt soms de grensen op van de regels, maar ze kan zich ook goed aan de regels houden. Ze staat altijd voor mij klaar! Van iedereen vertrouw ik haar het meest. Met alles!! Als we het hebben over dingen waar ik onzeker over ben dan praat ik er echt makkelijk over met haar. Zoals mijn lichaam-> ik ben er echt heel erg onzeker over, en zij is zeg maar de mooiste van ins 4, kwa uiterlijk de perfecte! Zij helpt me daar ook gewoon mee! Ze loopt vaak hard met mij!
Op school was ze ook altijd een van de mooisten. Maar niet arrogant ofzo. Ze was zeg maar een combiantie van een nerd, badgirl, model en perfecte vriendin! Geloof me je wilt haar als vriendin. Ze heeft donkerblode krullen en lichte sproetjes, en groene ogen. Ze is 1,63 m lang en 18, bijna 19!

WAIT!!help me...Where stories live. Discover now