~30~Dreams

177 4 1
                                    

POV Sanne
Ik kijk recht in de zon zodra ik wakker word. Ik moet zo naar mijn werk dus ik probeer me maar weer eens los te krijgen uit Luke's greep, dit keer lukt het! Ik trek snel wat kleren aan[zie media]. Ik loop naar beneden en begin met een ontbijtje te maken. Ik doe voor Luke een paar broodjes in de oven, voor me zelf pak ik yoghurt met fruit.
Als de broodjes klaar zijn leg ik ze op een dienblad met jus d'orange en een roos. Ik pak nog snel een briefje en schrijf er wat op:

Goodmornig mister pinguïn,
Ik ben op het werk, na 4 uur ben ik vrij. Geniet van je ontbijtje!
Xoxo miss Pinguïn

Ik leg het dienblad op zijn nachtkasje en druk nog snel een kusje op zijn slaap.
Ik hoor de deur bel al! Salisa staat dus voor de deur. Luke vindt dat ik niet mag werken vanwege mijn enkel en omdat hij wel genoeg geld heeft enzo, maar ik moet toch geld binnen krijgen! Ik weet wel dat Luke geld genoeg heeft maar ik wil ook zelf geld hebben, ik wil niet afhankelijk zijn van Luke.
Ik loop naar beneden en stap achterop de scooter van Salisa, samen gaan we naar ons werk.

"Mis je dat pennyboarden niet?" Vraagt Salisa als we in de keuken van het café staan. "Jawel, maar ik kan nu even niks anders." "Sanne, jij werkt vandaag achter de kassa, dat is beter voor je enkel." Mijn bazin gooit mijn werk shirt/polo naar me toe. "Heeft Luke u gebeld?" "Ja meid, ik weet dat je het geld nodig hebt dus ik laat je gewoon werken." "Dankje." Ik omhels haar als dank. "Ik ga aan het werk." Salisa loopt het café in. "Hoe gaat het met je moeder? Ik weet dat ze weinig geld heeft. Schaam je niet." Zegt mijn bazin. "Ze werkt veel, als ze vrij is is ze meestal met Madelon weg voor wedstrijden." "Je moeder is een goed mens. Ze doet alles om iedereens dromen uit te laten komen." Ik knik. "Wat is jouw droom?" Vraagt ze na een tijdje. "Dat alles goed komt. Dat iedereen gelukkig is en dat er geen  problemen meer zijn." "Je bent net zoals je moeder; een prachtig uiterlijk en een nog mooier innerlijk." "Dankje, maar wat is jouw droom?" We kijken elkaar recht in de ogen aan. "Mijn droom is uitgekomen. Dit café. Je moeder heeft me daar bij geholpen." Ik kijk verbaast naar haar. "Echt?" "Ja, ze vergeet haar eigen belang voor iemand anders geluk. Je lijkt veel op haar." "Dankje." "Genoeg geklets! Huphup aan het werk!" Lacht ze. Ik knik en kleed me om en ga achter de kassa staan.

POV Ashton
Ik wil Salisa gaan verrassen! Alleen heb ik geen idee hoe! Luke heeft altijd een idee! Ik pak mijn telefoon en bel Luke.

A: hey Luke
L: hey Ash! Ik heb je hulp nodig!
A; ik heb jouw hulp nu eerst nodig!
L: oke, daarna help jij mij!
A: oke. Ik wil Salisa verrassen maar heb geen idee hoe!
L: ik wil Sanne verrassen maar heb geen idee hoe!
A: ow gosh! Heb je echt geen idee?
L: nope, ik ben echt hulpeloos!
A: en wat nu?!
L: bel jij Mikey? Dan vraag ik Cal om hulp!
A: goed idee!
L: tot ziens
A: tot sinas!

Ik stuur snel een appje naar Michael

U: MIKE!!! IK HEB JE HULP NODIG!!!!
Mikey😜: moet ik komen?
U: ja graag
Mikey😜: OMW!!!

Ik wacht even tot Michael komt.

POV Luke

Calum had geen tijd, hij was zo druk bezig met Michelle zei hij.
Het is kwart voor 4, dus ik ga maar naar cafee latee om Sanne op te halen.

Ik loop al snel het café binnen en zie Sanne daar al staan achter de kassa. De bovenste knoopjes van haar werkshirt zijn los, waardoor er een beetje inkijk is. Ze is zo lekker! "Hallo babe." Sanne giechelt. "Hey handsome." Ik ga achter haar staan en leg mijn handen op haar heupen, mijn lippen kussen haar nek. "Luke, ik ben aan het werk." Zucht ze. "Hoe lang duurt dat nog?" Hijg ik in haar nek, ik merk dat ze kippenvel krijgt. "Luke, nu niet." Ze drukt me van haar af. "Ik wacht wel tot je klaar bent." Ik loop naar Salisa die aan de andere kant van het café staat. "Liesje, kun je me helpen?" "Snel Luke, ik ben aan het werk." Antwoordt ze. "Thanx, wat vindt Sanne leuk als date?" "Ze is dol op romantische dingen, maar netflixen blijft toch het leukste wat er is voor haar." "Maar ik wil iets bijzonders doen!" Zucht ik hopeloos. "Ga met haar naar het strand ofzo, ik heb nu even geen tijd. Laten we later praten, het is nu best kortdag om iets romantisch te regelen voor vanavond. We bedenken wel wat." Ze geeft me een tikje op mijn schouder en loopt weer weg.
Ik ga Sanne verrassen, maar ik heb nog geen idee hoe, het wordt romantisch! En het beste wat haar ooit is over komen!

WAIT!!help me...Donde viven las historias. Descúbrelo ahora