"WOWOW HARAM!"

3.9K 285 71
                                    

Çooook uzun zaman olduğunu farkındayım ama gerçekten bayram, okul ve başka işlerim de vardı. Okuldan çıktıktan sonra zaten pert...

Bölüm bu kadar geç geldiği için çok üzgünüm, gerçekten.

Bu bölüm çok azıcık Aras-Müge ağırlıklı olmuş olabilir. Çok şey yapmayalım şekerikolar!

Umarım bu bölümü beğenirsiniz, tşkrlr! ❤❤

-Yazarişko.

GÖKSU

Mini mini bir tatilin ardından İstanbul’a dönmüştük. Tatilimiz kısaydı belki ama hayatımda hiç bu kadar eğlenmemiştim sanırım.

Belki de yanımda Buğra olduğu içindir bilmiyorum.

O beni tamamıyla pozitifleştiren, neşelendiren minik tatilimizin arkasından karşılaştığım manzara pek güzel olmamıştı. Çünkü ertesi gün okula gittiğim an karşılaştığım manzara tüm sakinliğimi, neşemi ve pozitifliğimi sömürmüştü.

Kantinin köşesinde bir masada oturup dedikodu yaparken Müge ve Aras kavga ederek gelmişti. Onların uzun soluklu kavgası bizi hayrete düşürmüştü. Müge tekrar Sinan ile buluşacağını desteklerken Aras engel olmaya çalışıyordu. Neymiş efendim Aras Bey, Sinan’ı hiç sevmiyormuş.

Ya kardeşim sevdiğini itiraf etse gene ağzımı açmayacağım ama onu da itiraf etmiyor ki. Tutturmuş Selin de Selin! Eee Müge de haklı olarak umudunu kesti tabi. Çok azıcık Aras’tan hoşlanıyordu da...
Şu an ise Gece’yle oturmuş Aras’ın söylenmelerini dinliyor gibi yapıp Didem’le Ada’yı stalklıyorduk.

“Kanka bu kaşarları öldürsek ne olur?” diyen Gece’ye baktım. Bunu ben de çok düşünüyorum Gece. Ama bir sonuca varamıyorum.

“Ne kaşarı lan? Siz beni dinlemiyor musunuz?” diyen Aras’a baktım.

“Dinliyoruz tabii ki kankam ayıp ediyorsun.”
“Bok dinliyorsunuz. Ondan yarım saattir ne desem ‘hı hı’ diyerek geçiştiriyordunuz değil mi?”
“Ne alaka....”
“Kes ya kes. Bundan sonra var ya sizden yardım falan istemem.”
“Ya Aras manyak mısın?”
“Ne alaka manyak ne? Derdimi anlatıyorum şurada takmıyorsunuz bile. Konuşmayın lan benimle,” diyerek koltuğa oturdu. Yanına yaklaştım.
“Araaaaaas!” Cevap vermedi. Bu sefer Gece yaklaştı.
“Arasss?”
“Bebeğim... Barışalım hadi.”
“Araaaas bak sana ne diyeceğim...”

Ne desek ikna edemeyince ‘yeter’ diye çığlık attım. Hayır ben o kadar sakin bir kızken beni bile çıldırtıyorlar ya....

“Salak salak trip yapacağına ilk önce gerçekten Sinan’ı sevmediğin için mi yoksa Müge’yi kıskandığın için mi bu kadar sinirlisin onu düşün!”

Ani çıkışım üstüne Gece alkışlarken Aras şoka uğramış bir şekilde bana bakıyordu. İçeriye yeni giren Gökçe ise olayları çözmeye çalışıyordu.

“Ne oluyor?” diyerekten kendini koltuğa bıraktı. Gece olayları özet geçerken Gökçe,

“Tabii ki aşık olduğu için kıskanıyor şaka mısınız? Ne var bunu bilmemekte? Bir kere bakışları ‘ben aşığım’ diye bağırıyor. Ha tabi bizim oğlan salak orası ayrı mesele...” dedi. Kafamı salladım. Aras ise kaşları çatık bir şekilde halıyı izliyordu.

“Aras mala bağladı kaçın,” dedim ve güldüm. Ayağa kalktı.

“Ben gidiyorum ve siz saçmalamayı kesiyorsunuz,” dedi ve montunu alarak gayet net bir şekilde çıktı gitti. Kızlarla birbirimize baktıktan sonra gözlerimizi devirdik. Daha sonra Gökçe, Murat’la konuşurken biz de stalk yapmaya devam ettik. Tabii ki bol küfürlü bol sövmeli bir stalk oldu bu.

3GHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin