"Berk! Videoya al!"

7.9K 486 46
                                    

Merhaba civcivleriim! Nasılsınız bakalım? Evet, çok uzatmayarak yeni bölümle geldim falan. Neyse işte. 

Bildiğiniz üzere Buğra karakterini Simon Van Meervenne yapmıştım. Ama bir değişiklik yaparak Felix Bujo yapmaya karar verdim. Çünkümsü Buğra karakterinin yaşına göre biraz gençti :D Buğra'mız 25 yaşında bu arada. Neyse, öyle işte. 

Sonuç olarak yeni Buğra karakteri Felix Bujo. Tabi siz kendiniz nasıl hayal ederseniz öyle olsun civcivlerim. Kafanıza göre hayal edin. 

Gece'yi gene birileri basıyor. Gece'nin suçu ne ben de bilmiyorum slşdkfjsklşdf. Bir de geçen bölüm Buğra'ya sövdünüz mü bilmiyorum ama bence bu bölüm seveceksiniz. Yani inşallah.

Neyse sustum ben. Sizi seviyorum. İyi okumalar!

Medya: Buğra.

-Çılgınımsı yazarınız.

GÖKSU

Kafamı kaldırdım ve Buğra'ya baktım. Öylece oturmuş, bir şeyler düşünüyordu. Anlamış değilim. Didem ona 'aşkım' diye seslendi. Neden burada da sevgilisinin yanında değil? Veya neden sevgilisi burada değil? Hiçbir fikrim olmadığı kesindi.

"Buğra kardeşim neyin var?" dedi Giray Abim. Buğra kafasını kaldırıp, baktı ve uzunca bir nefes verdi. Kaç saattir için de tutuyordun be mübarek?

"Didem'e takıldı kafam. Bizi sevgili sanıyor galiba. Ona istemediğimi söylediğim halde dün bile Göksu'ya sevgilim olduğunu söyledi. Ama öyle bir şey yok. Belki de affetmeliyim ha?" dediğin de kalbime bir şey saplanmış gibi hissettim. Ya affederse? Ya onunla ilgilenirse? Ya onu kıskanırsa? Ya onu çok severse?

Ah bir saniye bunları zaten yapması gerekir değil mi? Sevgilisi sonuçta.

Belki de bu fikre alışmam gerekir. Bizim Buğra'yla olma ihtimalimiz çok azdı. Şu an yok bile denilebilir durum da.

"Didem'i seviyor musun Buğra?" dedi Gökçe sert ses tonuyla. Hani böyle baya bir sertti. Sanki böyle 'seviyorum' dese Buğra'ya yumruk atacakmış gibi. Veya kepçeyle dalar Gökçe bu güvenmiyorum.

"Sevmiyorum. Ama bunca zamanın alışılmışlığı var sonuçta. Tamam, ben zamanın da çok pislik yapmış adamım ama bunları bana unutturacak bir kişi var. Ama o Didem değil. Ve ben galiba o kişiyi buldum." Dediğin de dudaklarımı dişleyip, telefonumdan başımı kaldırmadım. Gerçekten şu an üzüntüden bayılacağım şuraya. O kişiyi de bulduğuna göre Buğra meselesi benim için tamamen bitmiştir bence.

"Göksu hey! Hazırlanmaya gitmiyor musun sen?" dedi Gökhan Abim elini gözümün önün de sallarken. Kafamı kaldırıp baktım.

"Ha?" dediğim de hepsi gülmeye başladı ve Gökçe beni kolumdan tutup kaldırdı.

"Kalk hadi kalk. Buğra'nın şarkı söylediği yere gideceğiz. Kaldır şu kafanı telefondan." Dediğin de kafamı kaldırdım ve merdivenlere yöneldim. Daha sonra kızlar hoplayıp zıplayarak çıkarken onlara 'sizden iğreniyorum' bakışımı attım. Kendi odalarına gitmek yerine benim odama daldılar.

"Ya kızım bak yanlış anlamışsın!" diye zıplamaya başladı Gece ellerini çırparken.

"Ne? Başkasını seviyor bilmem farkında mısınız?" dediğim de Gökçe bana 'mal mısın' bakışları atarken Gece kolumu cimcikledi.

"Son cümlesini söylemeden önce sana baktı. Hani baya baya baktı. Bilmem farkında mısın?" dediğin de suratına baktım. Yüzüme aptal bir sırıtış yerleşirken suratlarına baktım.

3GHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin