"Adana Merkez Patlıyor Herkes!"

5.9K 382 55
                                    


Selamlar! Uzun zaman sonra yeni bölüm yazabildim sonunda! İki haftadır bölüm yazmadım, yazamadım falan. Ama inşallah bir arıza çıkmazsa her hafta yeni bölüm atmayı düşünüyorum lsdjkflskf.

Bir de şey 3K olmuşuz. Çok mutlu oldum ya lşjsfşlkjfad. Sizi seviyorum! Oylarınızı ve yorumlarınızı eksik etmezseniz çok makbule geçer! Neyse artık yeni bölüme geçeliiim!

-Sevinçli Yazarınız 

GECE

Tunç'un yere yığılması ve benim üstüne düşmem bir olmuştu. Tam kalkacaktım ki belimden sımsıkı tuttu ve dudaklarımdan öptü. Ben şok olmuş bir şekil de bakarken çarpık gülümsemesini attı ve tekrar öptü.

"Tunç? Vurulmadın mı sen?" dediğim de 'hayır' anlamın da kafasını salladı. Derin bir nefes aldım ve Tunç'un üstünden kalkıp kenara oturdum ve omzuna vurdum.

"Salak çocuk! Ödüm çıktı burada!" dedim ve saçını çektim. Yerden kalktı ve kolunu omzuma attı. Daha sonra da yanağımdan öptü.

"Benim kör sevgilim, ileri de Hasan Abi av yapıyordu. Onun silah sesiyle bir kandırayım dedim," dedi ve kahkaha attı. Midesine kolumla vurdum.

"Acıdı ama!" dedi midesini tutarken.

"Oh olsun! Ya Tunç cidden o nasıl şaka? Bir an ne yapıp ne edeceğimi şaşırdım!" dedim. Güldü ve yüzümü kendine çevirdi.

"Sen bak şu yakışıklı sevgiline, hiçbir şey olur mu bana?" dedi. Güldüm ve yanağından öptüm. Cidden bir an kalp krizi geçirecektim. Tunç'u kaybetmek en son isteyeceğim şeydi. Kesinlikle.

"Ya ama!" dediğim de yerden kalktı ve elini uzattı. Elini tuttum ve yerden kalktım. Daha sonra dudağına yaklaştım ve kulağına fısıldadım,

"Yakalarsan öperim!" dedim ve elinden kurtulduğum gibi koşmaya başladım. Kahkahalar eşliğin de koşarken yere yuvarlanmasaydım iyiydi. Gülerek yanıma geldi ve kucağına aldı.

"Yakaladım seni yeşil gözlü!" dedi. Güldüm ve,

"Bu sayılmaz. Ayağım acıyor çünkü," dedim. Kafasını salladı.

"Yok öyle dünya, yeşil göz. Öpeceksin!" dediğin de omuzlarımı silktim ve dudaklarına öpücük kondurdum. Yüzüne o çarpık gülüşünü yerleştirdi ve yürümeye devam etti. Kapının önüne geldiğimiz de kulağıma,

"Evlendiğimiz gün için alıştırma da yapıyoruz," dedi. Kızaran yanaklarımı saymıyoruz arkadaşlar. Eve girdikten sonra kucağından indim ve salona geçtim. Ev nasıl da sıcakmış be!

"Salak Gece, geri dönecekmişiz," dedi Göksu televizyon da hunharca İnadına Aşk izlerken. Buğra, geldi ve televizyonu kapattı.

"Ya şunu izleme diyorum sana," dedi ve o da yanına oturdu. Göksu, muhtemelen hazırdı. Yoksa eminim burada olmazdı. Ben de söverek yukarıya çıktım. Odaya girdim ve çantamı hazırlamaya başladım! Dönmek istemiyorum!

GÖKSU

"Ya izlemek istiyorum ama!" dedim Buğra'nın suratına bakarken. O da çenemden tuttu kaldırdı ve,

"Bak güzelim karşın da muhteşem yakışıklı bir adam, ne yapacaksın o diziyi?" dedi. Egosunu yediğimin çocuğu. Egosuyla da çok tatlı lanet olası.

Diğerleri de hazırlanıp indikten sonra evde kapatmamız gereken yerleri kapattık. Arabalara yerleştiğimiz de bu sefer Tunç'la Gece bizim arabadaydı. Radyoyu açtığım da çalan müzik Tarkan'ın öp şarkısıydı. En sevdiğim olduğunu söylemiş miydim?

3GHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin