"Kurdu kuzuya emanet ediyor!"

11.8K 667 66
                                    

Hep burayı yazmak istemişimdir ama şu an ne yazacağım konusunda ciddi anlamda hiçbir fikrim yok. Neyse iyi okumalar! 

-Ne yazacağı hakkında hiçbir fikri olmayan yazarınız. 


GÖKSU

Lanet olsun! Saç spreylerimi ve kremlerimi unutmuşum! Ya Göksu son anda hazırlarsan valizini! Ya ama ya!

"LANET OLSUN!" diye bağırdım kendimi yatağa atarken. Gökcan Abim yanıma geldi.

"Ne oluyor Göksu?" dediğinde 'nalet olsun bu heyat nalet olsun bu sefgim!' bakışları atıyordum. 

"Ne olacak abi? Spreylerimi ve kremlerimi unutmuşum. Gidip deniz de boğayım mı şimdi kendimi?" dediğim de kendini yan tarafa attı.

"Sen kremsiz, spreysiz de güzelsin sarı civciv." dediğinde suratına baktım. Güzel olsam bile onlarsız bir hiçim ben! O sırada Gökçe sırıtarak odama geldi.

"Canım kardeşim, unuttuğunu görünce çantama atmıştım!" deyip arkasından kremlerimi ve spreylerimi çıkardığında sevinç dansı yapmaya başladım. Daha sonra dayanamayıp Gökçe de katıldı. Abim bize 'sizden iğreniyorum' bakışlarını atıp odadan çıktığın da Gece kapının önünde öylece dans eden bize bakıyordu.

"Demek bensiz eğleniyorsunuz?" dediğinde gülerek dans etmeye devam ettik. 

"Sende gel Gündüz!" dedim gülerek. Bu yaptığım espriye suratını buruştursa da gelmişti. Gelecek tabii ki ben çağırdım sonuçta! Biz böyle eğlenirken Giray Abim geldi.

"Çok güzel dans ediyorsunuz kızlar da ev için alışverişe çıkacağız! Dün temizliği bitirdik diye kaçamazsınız. Ayrıca akşama misafir var." dediğinde Gökçe'yle sırıttık.

"Tabii ki Gece çok güzel yemek yapıyor Göksu!" dediğinde kafamla onayladım. 

"Öyle değil mi Giray Abi?" dediim gülerek. Gece 'sizden iğreniyorum' bakışı attı. Sonra biz de giyinmeye başladık. Siyah taytımı giydim ve üstüne bir tişört çektim. Saçlarımı taradım ve siyah fuları kafama bağladım. 

Aşağıya indiğim de hepsi beni bekliyordu. Beni gören Gökhan Abim derin bir iç çekti.

"Neyse bu kadar kısa olmasına da şükür!" dediğinde cevap olarak gözlerimi devirdim. Daha sonra evden çıktığımız da Tunç ve kankası da vardı. Tunç ve kankası diyorum çünkü çocuğun adını hala bilmiyorum. Dayanamayıp eve girdim de dün sabah ben.

"Göksu!" dedi Gökhan Abim kaşları çatık bir şekilde. Ne oluyor yahu?

"Ne oluyor be?" diye bağırmış olabilirim. 

"Şu tarafa geç. Erkekler var orada." dediğinde üfleyerek gösterdiği yere geçtim. Hayır bu öküz abilerle sen nereye çıkıyorsun Göksu? 

"Eee siz nereden tanışıyorsunuz?" dedi Gece dayanamayarak. 

"Geçen yıl sizi götürmediğimiz zaman tanıştık. Sorgunuz bitti mi küçük hanım?" dedi Gökcan Abim burnuna vururken. Gece suratını buruşturdu.

"Ee Buğra ne zaman gelecek ya?" dedi Gökhan Abim. 

"Vallla kanka, Buğra gelemeyebilirim dedi." dedi adını hala bilmediğim abimin kankası olan çocuk.

"Ne demek gelemeyebilirmiş Berk." dedi Giray Abim. Sırıttım. Demek ki adı Berk'miş! Hoba! Onların konuşmasına kulak asmayarak kulaklıklarımı taktım ve Buray'ın İstersen şarkısını açtım. Çok seviyorum ya bu şarkıyı! 

3GHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin