"Hayır Parliment!"

8.3K 562 43
                                    

Bu hikayeyi yazıyorum ama kendi kendime yazıyormuşum gibi geliyor bu aralar. Dokuzuncu bölüm hazır onu da en kısa zamanda yayınlayacağım civcivlerim!

Bu bölüm en yakın arkadaşlarımdan birinin baya fikrini aldım burdan çok teşekkür ediyorum! 

İyi okumalar civcivler!

Medya: Aras'ın söylediği şarkı.

-Yazarınıız

GÖKSU

"Gökçe?" dedi Aras. Gökçe eve geldiğimizden beri çok durgundu. Yatağa oturduğumuz da sırtını yatağın başlığına yasladı.

"Cidden anlamıyorum tamam mı? Geliyor, öpüyor ve gidiyor. Sadece bu üçü. Başka bir şey değil. Arkasında nasıl bir ruh hali bıraktığının farkında bile değil. Sevgili desen değiliz ama gelip öpüyor ve ben savunmasız kalıyorum. Kavgacı, hırçın olan ben savunmasız kalıyorum." Dediğinde konunun Murat olduğunu anlamamız çok geç fark etmedi.

"Tavır alacaksın o zaman bu kadar basit." Dedi Aras. Gökçe kaşlarını kaldırdı.

"Nasıl bir tavır?" dediğin de Aras gülümsedi,

"Bak biz erkekler değer verdiğimiz birine karşı hareketleri düşünerek yaparız. Murat seni öptü değil mi? Senin hakkında ne düşündüğünü kestiremem. Ama eğer önüne geleni öpüyorsa muhtemelen öpeceği kişi sen olmazsın. Çünkü sen arkadaşının kardeşisin değil mi? Evet. Ve sana değer verdiği, kıskandığı ortada. Biraz süründürmen gerekecek. Yaptığını anlaması için." Dediğinde Gökçe kafasını salladı.

"Ha sen diyorsun ki sana değer veriyor?" derken ağzını kocaman açmış sırıtıyordu. Kendimi yataktan sallandırdım.

"Ben hala öpüşmedim!" dediğim de hepsi kahkaha attı.

"Gece sende mi öpüştün kız?" dedi sırıtarak Aras. Gece kızardı tabii haliyle.

"Ya hayır. İşte yayın yapıyorduk ondan sonra işte kız güzel falan diyen erkeklere o benim falan dedi bir de tam yanağım öpecekken yaklaşınca ben kafamı çevirdim işte. Ama bence öpüşmüş sayılmayız." Dediğinde gözlerimi devirdim.

"Git ya! İğreniyorum hepinizden." Dediğim de Aras saçımı çekti.

"Otur şurada düzgün ya. Siz nasıl katlanıyorsunuz buna ben anlamıyorum." Dediğin de Gece gelip sarıldı. Üstüme atlamışta olabilir.

"Bende bilmiyorum şeytan tüyü var." Dediğinde aklıma gelen şarkıyla sırıttım.

"Bu şarkı benden Buğra'ya gitsin." Dedim ve öksürürmüş gibi kendimi hazırladım. Ben anlatamadım ama siz anladınız bence.

"Sevdirir kendini yavşak tüyü var!" dediğim de bolca güldük. Daha sonra Gece Aras'ın kucağına kafasını koydu. Gökçe'de. Göksu sürekli dışlansın zaten.

"Aras kanka şimdi senin yapman gereken Göksu'yla sevgili gibi olacaksın biliyorsun değil mi?" dedi Gökçe. Aras kafasını salladı.

**

Sabah uyandığım da yan tarafım boştu. Lan dün biz bu yatakta 4 kişi yatmadık mı? Neden tekim ben şu an? Neyse ne. Yataktan kalktım ve banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım. Daha sonra odaya gittim ve saçımı taradım. Hava bugün kapalıydı. Siyah taytımı ve Aras'tan aşırdığım diğer tişörtü giydim. 3G olarak hobilerimiz arasında Aras'ın tişörtlerini aşırmak vardı.

Aşağıya indiğim de Gökçe, Aras'ın sırtına çıkmıştı ve koşuşturuyorlardı. Kapıdan içeriye Murat girince Gökçe onu takmadı. Murat'sa kaşları çatık bir halde yanımıza geldi. Gökçe'yi kolundan tuttuğu gibi indirdi.

3GHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin