"Sadece Sarışın!"

8.7K 599 62
                                    

Selam civcivlerim! Uzun bir yeni bölüm ile geri geldim kljdfljsadkf. 

Geçen bölümlerde Berk,Rüya ve Engin'i bir bölüm sonrası için demiştim. Ama diğer bölüm  söz koyacağım! Bu sefer Umay da olacak. Diğerleri de. 

Sizi çok sefiyorum!

Bir de vote verirseniz sevap işlersiniz skldjfjlsja 

-Tatlış yazarınız.


GÖKSU 

Gökçe'yle Murat'ın barıştığını LOL oynamalarından oynayabiliyoruz. Çünkü Gökçe konuşmadığı biriyle hiçbir şey yapmaz.

"Acıktım." dedi Gökhan Abim. Gece'ye döndüm.

"Kalk bir şeyler hazırlayalım benim yakışıklım acıkmış." dediğim de Gökcan Abim bacağıma vurdu.

"Ha ben acıksam yapmayacaksın yani?" dediğinde gidip yanaklarını sıktım. Allah'ım çok tatlı.

"Yapmaz mıyım ben hiç yakışıklım? Giray Abim içinde yaparım." dediğim de Giray Abim öpücük attı. Daha sonra mutfağa geçtik. Telefonum çaldı.

Rüya arıyor...

Telefonu açtım direk,

"Efendim canım?"

"Ya akşam karaoke yapılan kafeye mi gitsek?"

"Olur yani bana uyar. Bizimkilerle de konuşup mesaj atarım."

"Tamam canım, o inatçı abini ikna et. Öptüm."

"Tamam görüşürüz." İnatçı abiymiş. Hah. Bu kızın hareketleri çok batmaya başladı bana. Gece'yi de sürükleyerek içeriye gittim.

"Rüya karaoke bara gidelim diyor. Akşam. Ne dersiniz? Eğer istemezsen gitmeyiz abi biliyorsun değil mi? Zorunda değiliz." dediğim de abim gözlerini devirdi.

"Saçmalamayın ya. Rüya biteli kaç zaman oldu? Gidelim eğlenmiş oluruz." dediğinde sırıttım. Daha sonra Rüya'ya mesaj attım. Mutfağa geri döndük ve bende en güzel yapabildiğim çorbayı, yani mercimek çorbasını yapmaya koyuldum.

Daha sonra kaynerken telefonu mu alıp kendi kendime fotoğraf çektim. Daha sonra flash patlamasıyla arkamı döndüğüm de Gökhan Abim kahkaha atıyordu.

"Hayır yemek yaptığını bir daha göremezsek diye fotoğrafını çektim. Annemlere falan da atacağım merak etme. Mutlu olsun kadın." dediğin de 'çok komiksin' bakışı attım ve kaynayan çorbaya baktım. Biraz daha kaynaması lazımdı. Bende şu çorbayı inceltmek için kullanılan aleti aradım.

"Kanka şu çorbayı inceltmek için olan alet nerede?"

"Blender?"

"Adını bilmiyorum. Fırt fırt yapıyor."

"Gerizekalı, blender o. Allah'ım sen yemek yapma ne olur!" dedi Gece. Dudaklarımı büzdüm ve alınmış gibi baktım. Beni takmadan o fırt aletini çıkardı. Ne var blender demek zor geliyor. Aslında şimdi söyleyince zor değilmiş. Aman neyse. Fırt aleti o.

Daha sonra telefonumu alıp Buray-Unutmuş çoktan açtım. Çorbaya baktıktan sonra Gece'nin saçını çektim. Allah'ım saçını çekmek çok eğlenceli!

"Gerizekalı! Yemek yapıyorum! Valla yersin terliği ağzına!" dediğinde kıkırdadım ve sandalyeye geri oturdum. Daha sonra kapıyı alacaklı gibi çalanın kim olduğunu düşünerek küfür ettim ve kapıya baktım. Hepsi gelmişti. Kızın biri içeriye girip kapıyı kapattı.

3GHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin