"Siz öpüşenler utanacaksınız!"

10.6K 571 57
                                    

Selam civcivlerim! Yeni bölüm çok tatlış oldu bence! Sizin de seveceğinizi düşünüyorum!

256 kişi olmuşuz bu arada! Çok çok teşekkür ederim!

Medya da Aras, Berk, Rüya ve Umay var. Diğerlerini koymadım. Medyada ki şarkı Buğra'nın söylediği.Evet en sevdiğim şarkılardan biri olduğu doğrudur.

Neyse civcivlerim iyi okumalar!

-Medyaya karakterleri koyan yazarınız.

GÖKSU

Sabah uyanınca yataktan düşme tehlikesi geçirdim. Zaten uyanma sebebim de buydu. Gözlerimi kaşıyarak telefonumu elime aldım. Gene sıfır bildirim. Küfür ederek telefonu koydum ve yataktan indim.

"Bende seni uyandıracaktım." Diye Gökçe'yi takmadan banyoya girdim ve elimi yüzümü yıkadım. Aşağıya indiğim de baya uykum vardı. Herkes kahvaltı masasındaydı. Buğra'lar yoktu ama.

"Günaydıaaaağğğğğn!" son anda esneyince sonu bir değişik olmuştu.

"Denize gideceğiz bugün." Diyen Gökhan Abime tek yaptığım kafa sallamaktı. Abi niye alamamışım ben uykumu?

"Ay hiç alamamışım uykumu be." Dediğim de Gökcan Abim kafama zeytin fırlattı.

"Kimi düşünüyordun da uyuyamadın? Bak sevgilin varsa da söylemiyorsan valla keserim kafanı." Dediğinde gözlerimi devirdim.

"Abi sevgilim olsa bile söylediğim de de keseceksin." Dediğim de uzanıp yanaklarımı sıktı.

"Size bir şey yapmam kıyamam ben size. Olan yanınızda ki dallamaya olur." Dedi. Evet Gökcan Abimi milletçe alkışlıyoruz.

"Abi saçmalama Allah aşkına. Umay sustur şu Gökhan Abimi." Dediğim de hepsi bana 'sen ne diyosun' bakışı attı. Gökhan Abim ne alaka ki şimdi?

"Ay ölüyorum!" diye kendimi sandalyeden sallandırdığım da Gökhan Abim saçımdan çekip kaldırdı. Kahvaltıyı bitirdikten sonra kahve yaptım. Ne yapayım öleceğim yoksa ben bugün. Yukarıya çıkıp siyah bikinilerimi giydim ve üstüne kırmızı elbisemi çekip aşağıya indim. Saçımı yandan ördüm. Kendimi koltuğa attım. Plaj çantam genelde hazırdı zaten.

Herkes gelince çıktık. Sahil kenarında biri gözlerimi kapatınca,

"Kim olduğun inan umurumda değil." Dediğim de gözlerimi açtı. Arkamı dönünce karşımda Buğra vardı.

"Sarışın?" dedi gülerek. Bende gülerek cevap verdim. Gülmek önemli. Baya sırıttım işte. Yanımda ki şezlonga kurulduktan sonra ne kadar yakışıklı olduğunu inceledim. Gerçekten yüz hatları özenle yaratılmış gibiydi.

Yanıma gelip elini uzattı ve,

"Denize?" dediğinde sırıttım ve elini tutup kalktım. Daha sonra denize giderken sırıtıp Buğra'yı denize ittim. Elimden tuttuğu için tam olarak beni bırakmamıştı ve üstüne düşmüştüm.

"Ben düşersem sende düşersin sarışın!" dedi gülerek. Zorlanarak kalktım ve göğsüne vurduktan sonra güldüm. Tamam böyle beklemiyordum. İlerken suya dalmıştı. Ben hala ısınamadığım için bende kendimi suya bırakmaya karar vererek daldım.

Denizin dibinden çıktığım da gülerek bana bakıyordu. Daha sonra dibimden çıktı tabii.

"Bu saçlarla yüzmesi zor olmuyor mu?" dediğinde 'hayır' anlamında kafamı salladım. Daha sonra denizden dolayı tipi kayan kaşlarımı elimle düzelttim.

3GHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin