tjueto - kino med en gammel venn

182 6 0
                                    

"NEI! Den er jo sååå barnslig!" Klager Oliver. Vi skal på kino, men vi vet ikke hvilken film vi skal se. Jeg vil seg 'Blodig Hevn' og han vil se 'Fast & furious' så det er litt vanskelig og velge.

Han syntes blodig hevn er dårlig og barnslig. Jeg kan se fast & furious, men jeg har ikke lyst.

"Pyse.." mumler jeg lavt, men høyt nok til at Oliver hører det.

Han reiser seg opp og går stille inn på kjøkkenet. Kjøleskaps døra blir åpnet. Så blir det smelt igjen, etterfulgt av en Oliver med to egg i hånda som kommer gående ut fra kjøkkenet.

Av ren refleks reiser jeg meg opp og begynner og rygge mot veggen. Han kommer nærmere og nærmere med eggene. Jeg kjenner at jeg treffer veggen. Nei, det er døra til hagen. Jeg vrir opp døra og løper alt jeg har ut i hagen. I hagen er det en stor busk som skille mellom oss og naboen vår, Haynes familien.

Jeg kaster meg over hekken og løper inn hage-døra til Tyler. Tydeligvis var han på vei ut for jeg krasjer med han i døråpningen. Hodene våres skallet. Du skulle bare vist hvor vondt det gjorde! Nå blir det kul i panna.

"Hei." Sier Tyler, etter litt stillhet.
"Hei." Svarer jeg lavt.
"Hvordan går det?" Spør han, jeg ser rart på han. Hvorfor lurer han på det?
"Bra, hvordan det?" Svarer jeg.
"Broren din ba meg om og følge litt med på deg." Sier han, mens han stirrer intenst i bakken.

Jeg ser opp på han. Håret ligger perfekt. Han har ikke endret seg! Så bra!! Han tar meg i å stirre på han. Kinnene mine blusser opp i en sterk rødfarge. Jeg gjemmer ansiktet i hendene.

"Du er like vakker enda." Utbryter Tyler lavt.

"Du er like perfekt enda." Mumler jeg lavt mest for meg selv, men høyt nok for Tyler og høre. Han smiler et halvt smil, før han gir meg en god varm klem. Jeg brer armene mine rundt han.
Jeg kan kjenne ryggmusklene hans gjennom skjorta. De er digge.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"NEI! SERRIØST!" Jeg gisper av latter. Jeg og Tyler sitter og snakker i hagen. Oliver måtte dra for 3 timer siden.

Tyler forteller verdens morsomste - merk sarkasmen - vitser. Vitsene er så tørre at popkorn ikke kunne gjort dem noe tørrere.

"Skal vi stikke på kino, el'no?" Spør jeg. Han nikker ivrig, idet jeg sier det.

Vi reiser oss opp og går mot bilen til Tyler. Den vakre blå bilen! Jeg setter meg inn og venter på Tyler, som tilfeldigvis hadde glemt bilnøklene inne.

Tyler virker jo hyggelig nå da! Han har begynt og bli snill. Han viser mer respekt for meg, det liker jeg veldig godt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi begge gikk ut av kinoen med latterkrampe. Filmen var en skrekkfilm, men vi holdt jo selvfølgelig på le oss i hjel når noen ble drept..

"Det var en rååå bra film!!" Utbryter Tyler smilende. Jeg nikker.

Vi går til bilen og setter oss inn. Den er varm og god.

Tyler setter på radioen på full styrke. Det kommer ingen andre enn Starboy av The Weekend.

"Give me all that you got. I'm in love with starboy!" Synger Tyler, men ganske så fin sang stemme. Overraskende nok så er han flink!!!

"Du er flink til og synge!" Utbryter jeg overrasket. Han gliser og nikker. Der var den selvgode dusten tilbake, gitt.

"Det vet jæ'å." Gliser han selvgod og lener armen sin oppå skulderen min, med solbriller på nesetippen. I'll call u a gangster...

"Morsom, du." Merk sarkasmen min! Smilet hans blekner når han forstår meninga med kommentaren min.

"Bitchio." Mumler han halvt sur og halvt lei seg. Jeg ser rart på han. Bitchio!? Er det egentlig et ekte ord?

"Er du klar over at 'Bitchio' ikke er et ord?" Spør jeg og ser spent bort på han. Nå skal vi se hvor mange hjerneceller denne gutten har da. Har han noen i det hele tatt? Det finner vi ut nå!

"Ja, det er et ord." Jeg ser skeptisk bort på han. "Fra min egen ordliste!" Jeg ser irritert bort på han. Min egen ordliste. Hvem tror han at han er? Vent. Forfedrene hans var jo pappesker, så det forklarer hjernekapasiteten!

"Bitchio er bare et jævla fantasi-ord!" Mumler jeg høyt nok så han hører det.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg sitter på senga og stirrer hardt på veggen, i håp om at den skal falle sammen. Så taket kan falle.. Jeg er så irritert at jeg er sikker på at røyk står ut av ørene på meg. Etter kranglen med Tyler i stad, om ordet 'Bitchio'. Han mener at ordet faktisk ble funnet opp i 1994, jeg mener det bare er Tyler sitt fantasi-språk.

Jeg skal egentlig legge meg nå, men jeg dritter i det.

Hvorfor skal det være så vanskelig med Tyler? Han er dritt kjekk! Men han er også en fuckings badboy. Jeg kan ikke slutte og tenke på han, de deilige musklene hans. Store, stramme muskler som buler seg under den altfor store hettegenseren han går med vær eneste dag. Han er bare goals. Jeg må innrømme at jeg elsk-

"Hallo!?" Oliver står lent mot dørkarmen. "Mistet hørselen eller?"
Jeg snur meg fort rundt.

"Uansett, vil du være med på bowling med meg og noen kompiser av meg i morgen?" Spør han og ser spent på meg. Han vet at jeg ikke er så glad i nye mennesker, spesielt gutter.

"Jeg sender deg melding når jeg har et svar." Sier jeg og reiser meg opp fra senga og går bort til han.

Håret hans ligger perfekt. Ansiktet hans har fin form, de isblå øynene hans hviler på meg. T-skjorta er stram over armene på grunn av de store musklene. Han er så kjekk. Omfg!

Så gjorde jeg noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre. Noe som ikke lå innenfor min liga. Jeg har aldri noen gang gjort dette mot en annen.

Jeg gikk det siste skrittet, stelte meg på tær, og kysset han. Han besvarte med en gang. Sånn sto vi og kyssa i det som føltes som en evighet.

Et ord: Jeg elsker Oliver Casw.

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now