femten - morderen maybe?

219 7 1
                                    

Sommerferie starter om nøyaktig en dag og 2 timer! Jeg skal bli med Rose og familien hennes til Hawaii, jeg gleder meg. De har et hus med stort badebasseng og hele den pakka! Vi skal være der med kusinen hennes også. Henne er 19 år, og veldig hyggelig i følge Rose.

Akkurat nå pakker jeg kofferten min. Jeg har pakket badetøy, undertøy, shortser, t-skjorter, singleter, joggebukser og ankelsokker. Jeg får knapt igjen kofferten jeg må sitte på den for også lukke den. Haha...
Jeg kan be Ethan gjøre det! Haha!

"Ethan! Ethan! Ethan." Gauler jeg ut soveromsdøra mi.

Jeg hører banning fra hans rom. Banke på det gidder ikke jeg. Ethan prøver og lukke kofferten sin, men den er for full. Jeg marsjerer bort og setter meg oppå kofferten. Ethan ser rart på meg først, men innser at det var en smart løsning.

"Takk!" Sier Ethan og later som han tørker svette i panna. Jeg gliser. Jeg har en veldig rar bror, men han er også beskyttende....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg dro sove-t-skjorta over hodet og la meg under dyna. Gardinene blåste rolig. Jeg hadde satt opp vinduet for og få luft inn. Gardinene ble trukket fra hverandre. Tyler kom hoppende inn for andre gang i dag! Ugh! Jeg er så dritt lei av han!

"DU KAN IKKE BARE GÅ RETT INN I HUSET TIL FOLK!!! SPESIELT IKKE MITT!!!" Roper jeg surt og setter meg opp i senga.

Han reiser seg opp og går mot vindu. Han snur seg en siste gang før han trekker gardinene mine for og er borte. Hvorfor gjør han sånn? Han kan jo ikke bare komme inn i huset mitt på den måten, når han vet at jeg er sur!

Men jeg tror det er på tide og legge seg. Så "hasta la vista, baby!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg satt meg inn i bilen til Ethan, han har lovt og kjøre meg. Dette er siste skoledag før ferien. Etter skolen skal vi dra rett til flyplassen. Flyet går to timer etter skolen.

Ethan kommer gående sakte ut døra. Han så ut som en zombie! Haha.....

Han har heller ikke fikset håret sitt. Han har hatt en hard morgen. Uff! Han slang sekken sin i fanget på meg og startet bilen, vi kjørte til skolen på et blunk.

På skolen var det ganske fullt med elever. Mange var inne og mange var ute. I dag var varmen på sitt høyeste. Man kunne se noen dråper svette i vær eneste panne. De fleste folk gikk i shorts og t-skjorte. Jeg hadde tatt på meg en singlet og en olashorts.

Rose kom gående i full fart mot meg. Hun var vel veldig glad i dag. Hun skulle til og gi meg en klem, men jeg trakk meg ertende unna.

Rose fikk raskt et glimt av lek i øynene.

Jeg løp fort mot inngangsdøra, Rose kom stormende etter. Jeg løp helt opp i tredje etasje. Rose begynte og henge lenger bak. Jeg løp inn til et kott og lukket døra. Plutselig braste døra opp, en gutt kom inn. Han var tydeligvis et offer sånn som meg. Jeg så på han.

"Natalie!?" Sier gutten hest. Nesten umulig og høre.

Jeg ser rart på han. Kjenner han meg? Jeg fant lysbryteren og slo på lyset. Foran meg sto Oliver. Det ene øye hans var gul og blått. Huden hans var blodig mange steder i ansiktet. I håret hans kunne man se noe blodflekker.

"Oliver! Hva har skjedd?" Spør jeg og tar forsiktig over øye hans. Han stønner. Det er klart at han har det vondt!!! Han lener seg inntil veggen, han drar hånda gjennom håret. Nå ligger det mer pent. Han er jo kjekk da!
Døra braser opp for andre gang. Denne gangen står Ethan i døra.

"Fant deg din jævel!!" Sier han og drar Oliver ut av kottet. Så det var broren min som gjorde det! Fuck han!!!

Jeg løp ut av kottet. Ethan, Derek og Kasper sto og rundjulte Oliver. Jeg løp bort til dem. Ethan skulle til og slå Oliver. Jeg rak og stelle meg i veien. Han stoppet brått opp med knyttneven.

"Ikke bland deg inn Natalie!" Buldrer han surt. Jeg ser stygt på han. Bitch!

"Det er faen ikke greit og banke opp en uskyldig person som Oliver!!!" Sier jeg hardt og peker fingeren opp i ansiktet på Ethan. Han flirer lavt.

"Uskyldig vil ikke jeg kalle han!" Gliser Ethan. Jeg ser rart på han.
"Det er ikke vits Ethan!!" Sier Oliver hest. Igjen, nesten umulig og høre.

"Oliver her har nemlig voldtatt Allie, oppfordret Tyler til og være utro og til slutt så drepte han Sean McLean." Sier Ethan likegyldig og ser bort på Oliver.

Jeg snur på hælen og går bortover gangen, til trappene. I bakgrunn hører jeg slag bli slått. Det fortjener Oliver!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Disse meldingene har tikket inn de siste 2 minuttene.

Ukjent: Jeg er kidnapperen av Heather Patcher.

Ukjent: Jeg krever 250 millioner dollar innen 24 timer. Så får dere henne.

Ukjent: Leveres til der dere fant Allie.

Ukjent: Dette er ikke Oliver.

Ukjent: 24 timer! Tiden går, tikk, takk......

Jeg har fått de meldingene i løpet av to minutter. Rose har ikke sett dem enda. Hun har historie, jeg har tysk.

Jeg så automatisk bort på klokka. Den tikket og takket. Haha... Så ironisk!

I tysk har vi Mrs.Frizes. Hun er helt gal. Hun tror hun eier verden! Sånn helt seriøst!

"Miss Flow, du ser tankefull ut! Noe du vil dele?" Spør Mrs.Frizes. Jeg rister raskt på hodet.
"Kan jeg gå på do?" Spør jeg. Jeg får et nikk til svar.

Jeg reiser meg fort opp og stormer ut av klasserommet. Jeg løper hele veien til tredje etasje. Der står Ethan og hvisker noe til Oliver. Vent! Oliver og Ethan? Hater ikke de hverandre?

"Stopp! Hvordan har dere plutselig blitt venner?" Spør jeg og ser skeptisk på dem. Ethan gliser uskyldig, Oliver derimot ser bare ned. Han løfter ikke blikket engang.

"Var det virkelig du som drepte Sean McLean, voldtok Allie Lyes og oppfordret Tyler til og være utro?" Spør jeg og ser nøye på han. Han ser forsiktig opp. Han rister svakt på hodet. Jeg ser rart på han. Var det ikke han som gjorde? Men hvem var det da?

"Det er Will.." Svarer Oliver, som om han leste tankene mine.

Jeg ser redd på de to. Hvorfor ville Will oppfordre Tyler til og vær utro, voldta Allie og drepe Sean? Det klinger ikke helt sammen..

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now