sytten - ny kjærlighet

208 7 1
                                    

"JENTER! VI SKAL DRA NÅ!" Ropte Ethan for full hals, fra under etasjen.

Jeg og Rose står og sminker oss på badet. Vi har på oss shorts og crop topper begge to. Vi skal på sommerfest til naboen. De er tydeligvis rike i følge Rose!

Vi løper ned trappa, i gangen står alle og venter utålmodig. Hehe... Vi har brukt litt lang tid på badet! Sminken må jo ligge perfekt hvis vi møter noen gutter da.. Nei da, jeg bryr meg egentlig ikke. Jeg vil faktisk ha en pause fra gutter for en stund..

"Ikke bare stå der! Vi kommer for sent!" Maser Rose, og er på vei ut døra etter de andre. Jeg løp etter. I oppkjørselen sto en stor buss. Den lignet på en party-buss. Vinduene var svarte så man ikke kunne se inn dit. På bussen sto det "Deadson Family" med store tykke bokstaver. Jeg smilte litt for meg selv av det, hele den familien var litt ego. Til og med Matthew som nesten aldri snakket.

"KOMMER DU?" Roper Rose, med hodet stikket ut av et buss-vindu. Jeg ser på bussen en siste gang før jeg går inn.

Inne i bussen er det sofaer og bord, langs veggen bakerst står det et skap. På skapet står det "GODTERI" med fargerike bokstaver. Frida står og forsyner seg med masse godteri, Fredrik derimot blir bare dyttet bort av Frida som ikke vil dele. Som jeg sa, ego.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Bussen stopper brått, vi tramper ut av bussen. Festen er virkelig i full gang. Folk danser og morer seg, til og med de eldste av de eldste! Foreldrene mine og Rose sine er borte i folkemengden på få sekunder. Matthew og Ethan løper ned til stranden for og spille sandvolleyball med de som spiller det. Frida, Fredrik, Julian og Sander løper til bade bassenget.

Jeg og Rose står alene foran huset. Jeg ser på hun. Hun ser på meg. Vi smiler, og går inn i huset.

Inne i huset er det ikke sånn masete fest sånn som vanlige ungdomsfester. Inne er det et stort buffe-bord, med masse deilig frukt. Folk sitter og står rundt omkring og snakker. Mange har en kopp med punsj. Jeg går bort til et bord hvor det er fullt av kaker. Jeg grabbet til meg en muffins, med sjokolade krem på. Rose tok seg to muffinsene med jordbær krem på.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Etter en stund med dansing ble jeg lei. Vi har liksom danset i 2 timer eller no sånt, tror jeg, helt sikkert!

"Jeg stikker til kakene." Sier jeg, og rygger bakover. Rose snur seg og danser videre. Jeg kjenner et dunk i ryggen. Der var veggen. Jeg tar hånden bak meg for og ta på veggen. Alt jeg kjenner er mage. Vent! Mage!? Jeg snur meg brått rundt.

Der står en gutt på rundt 19 tror jeg, og smiler med verdens hviteste tenner! Øynene hans lyser av latter, de er havblå med et lite hint av gulfarge inntil pupillen. Håret hans ligger pent over til en side, det er mørkebrunt og tjukt. Det frister og dra hånda mi gjennom håret hans. Han har på seg en hvit t-skjorte, man kan tydelig se de bulende musklene gjennom t-skjorta. Buksa hans er sva-

"Hei, jeg er Josh." Kremter han. Jeg ser på han, Josh. Fint navn. Passer han. "Og du er?" Jeg ser på han.

"Å Sorry, jeg er Natalie." Smiler jeg. Han er til og død for, hele han.

"Vil du bli med på strandvolleyball?" Spør Josh, jeg nikker ivrig.

Vi går nedover stranden. Litt lengre bort er det noen få gutter som spiller strandvolleyball. Det ser ut som de kjenner Josh, for de stopper og kommer bort og hilser på han.

"Josh. Hvem er det?" Spør en gutt, han går i badeshorts. Da mener jeg BARE badeshorts....

"Dette er bare Natalie." Svarer han likegyldig. Hva faen!? BARE NATALIE!

"JEG er ikke BARE NATALIE!" Jeg peker på han. "JEG er NATALIE FLOW."

Guttene ler. Josh ser unnskyldende på meg, men sprekker opp i et glis etter hvert. Jeg poker han broderlig i armen.
"Let's play some volleyball!" Sier Josh.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Etter flere timer i sanden med volleyball, var festen over. Jeg, Rose og familiene våres sto og sa 'ha det'. Det viste seg sånn at Josh og gutten i bar overkropp, som het Nich bor i huset, hvor det var fest. De er brødre, to eggede. Jeg sto i gangen og pratet med Josh.

"Natalie. Vi skal dra!" Roper mamma fra bussen. Jeg ser på Josh. Perfekt!

"Ha det!" Sier jeg og steller meg på tå for og klemme han. Før jeg vet ord av det kysser han meg i stede. Han trodde sikkert jeg mente og kysse han. Perfekt!

"Jeg mente egentlig og klemme deg." Mumler jeg lavt, mest for meg selv.

"Jeg vet." Hvisker han tilbake. Jeg smiler, Rose drar meg bort mot bussen. Gledesdreper!! Jeg vinker en siste gang til Josh, før bussen kjører av sted.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg og Rose sitter på rommet og snakker om festen.

"Jeg møtte en dritt deilig gutt! Han var 19 år. Han-" Rose blir avbrutt av Ethan som kommer stormende inn døra.
"Hva vil du Ethan!?" Spør jeg, irritert.

"Det er noen nede som vil møte dere." Sier han, og trasker ned trappa. Jeg og Rose løper ned trappene. Personen vi så var ingen andre en Taylor Haynes! Hun sto og gliste bredt.

"Taylor is in The House! U know!" Sier Taylor, og leker ekte kul. Haha, hun er kul ass. Hun har med seg 2 store kofferter. De ser ut som de er fulle av alt mulig rart.

Jeg og Rose ender opp med og bære koffertene opp i andre etasjen. Kofferten jeg bar veide liksom 20 tonn, det føltes sånn i hvert fall!

Vi setter oss i en ring på senga. Taylor har fått skifta til pysj. Hun har en sånn Batman-pysj. Jeg har faktisk Mike Mus, og Rose har Hello Kitty.

"Vet du hva Taylor? Jeg møtte en dritt deilig gutt! Han var 19 år. Han var såå kjekk." Jeg mistet interessen for samtalen og sjekket mobilen. Akkurat da tikket det inn en Snap. Jeg gikk inn på Snapchat og sjekket. Den var fra Josh. Han har lagt meg til på Snap.

Det var et bilde av en søt liten kosebamse. Den var hvit med et rødt hjerte i hendene. Mitt på bilde sto det: "Ligner på deg😍". Jeg smilte. Jeg må svare han.

Jeg fant fram figur filter. Der var det et filter med hjerte øyne. Jeg tok et bilde og sendte det til han.

"HALLO!?" Rose veiver henda foran ansiktet mitt.
"Hø, hva?" Jeg ser meg forvirret rundt.

"Jeg tror du akkurat skaffet deg en ny kjærlighet!!" Utbryter Taylor og nikker stolt.

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now