sju - kino, normal igjen og bilkrasj

305 8 0
                                    

~TYLER~
Et ord: Hjerteskjærende.

Hun bare tok bort hendene mine og dyttet meg bort. How dear she? Jeg som prøvde og gjøre ting godt igjen. Men det er vel min feil. Jeg var en dritt. Jeg stirrer i veggen. Om bare blikk kunne drepe. Jeg reiser meg opp og går ut av rommet mitt. Jeg hører stemmer nedenifra. Taylor sin stemme buldrer. Den var som en irriterende flue! Jeg trampet nedover trappa. I sofaen satt Taylor, Rose og Natalie. De ser ut til og diskutere noe viktig. But I dont give a damn fuck. Jeg går og setter på radioen på kjøkkenet. Vi har en sånn dab-radio. Noe dritt musikk ble spilt. Jeg satt radioen på full guffe, så stakk jeg! Taylor er sikkert totally pissed now. Jeg trasker stille opp på rommet mitt. *PLING* Jeg tar opp mobilen.

Max: Joiner du kino?

Jeg svarer.

Jeg: Ja Seff. Hvilken film?

Det tar noen minutter før han svarer.

Max: The Dead Days...

Jeg gliser. Typisk Max.

Jeg: Møter deg der!

Jeg tar på meg en hettegenser og går til gangen og tar på meg sko.

~NATALIE~
Jeg klarte ikke konsentrere meg mens Taylor står og prater. Alt jeg tenker på er Tyler. Tyler. Bare Tyler. Hvordan jeg unngikk han. Dyttet han vekk. Han må føle seg tråkket på. Ingen pleier og dytte han vekk, fordi alle er så fiskeboller og klarer ikke motstå sjarmen til det fiskebolletryne!!!

"Da har vi en plan. Skal vi stikke på kino eller no??" Sier Redhead. Jeg nikker. *PLING* Jeg tar opp mobilen.

Mamma: Skal du og vennene dine no i kveld?

Jeg ser på meldingen, jobben trengte henne sikkert i dag. Jeg legger mobilen i lomma.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi gikk ut av kinoen. Det var en kjedelig film. Vi så The Dead Days. Dårlig ass. *PLING* Jeg ser på skjermen.

Mamma: Når kommer du hjem? Pappa kommer hjem i dag...

Jeg leser meldingen noen ganger.

Jeg: Filmen er ferdig nå. Kommer hjem om 20 minutter. Er hjemme til klokka 22:00.

Jeg stapper mobilen i lomma og løper etter de andre. Rundt hjørnet og dunk. Der traff jeg veggen. Eller ikke veggen, men Tyler. Han går sammen med to kompiser.

~TYLER~
Jeg, Max og Chris går bortover veien til butikken. Vi runder et hjørnet og dunk. Der ble jeg truffet av en løper. Jeg ser på personen som havnet på rompa. Det var jo faen meg Natalie. Hun stirrer opp på meg. Jeg stirrer ned på henne. Max og Chris ser ekkelt på henne. Hun reiser seg fort og går forbi oss fortere enn lynet, før hun forsvinner. Gutta begynner og gå, jeg bare står her.

"Tyler, kommer du? Du har jo for helvete en brus du skylder meg." Sier Chris og slår meg broderlig i armen. Jeg kvikner til. "Hva faen! Du skylder meg en brus!" Sier jeg og kaster meg etter dem.

~NATALIE~
Etter krasjet med Tyler, gikk jeg etter gjengen. De hadde gått til bilen. Vi satt nå i bilen på vei til Rose. Så Taylor også meg.

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now