åtte - sviker, klinings og storebror

289 7 1
                                    

"Serr!?" Sier Taylor og ser imponert bort på meg. Jeg nikker. Rose nikker. Vi sitter i kantina. Will har meldt seg helt ut av gjengen denne perioden. Nå henger han bare med Emma. Hvis du lurer så syntes de andre at håret mitt var fint. De bestemte seg for og kalle meg Newbie. Av alle kallenavn så måtte det liksom bli Newbie. De er jo bare best uansett! Men det var ikke bare jeg som hadde fått tilbake min vanlige hårfarge, Rose har blitt brunette. Så vi bestemte oss for og kalle henne Brownie. Will og Emma kom gående mot oss. Will hadde noe i hånda, armbåndet. Han kastet det på bordet vårt før han gikk. Jeg kjente at jeg ble litt irritert. Jeg tar tak i armbåndet og løper etter han. Han står i gangen og kliner med Emma. Ugh! Jeg drar Will bort fra henne. "Hva faen feiler det deg?" Gliser han."Takler du ikke at kjærester kysser?" Jeg svarer han ved og slå knyttneven i ansiktet hans. Emma og flere andre i gangen gisper. Jeg dytter Will bort til Emma. De går til helsesøsteren. Jeg derimot stikker til parkeringsplassen. Will's bil står parkert. Jeg tjuvstarter bilen og kjører bort fra skolen.

Just the beginning!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~TYLER~
Skolen er slutt. Rykter går. Jeg har hørt rykter om at Natalie slo ned Will fyren. Men uansett. Jeg, Max og Chris går mot bilen min. Vi skal hjem til meg. Jeg setter meg bak rattet. I løpet av en halvtime er vi hjemme hos meg. I oppkjørselen til Flow familien, står BMW-en til Will fyren. Jeg og gutta går inn. Vi skal lage oss no mat. Kan ikke gå sulten! "Gutta sjekk ut dette her?" Sier Chris og  holder opp mobilen. På mobilen er det en feit dame som står og twerker. Vi ler godt før vi lager oss noen brødskiver. Vi setter oss i sofaen og setter på en dårlig skrekkfilm. Jeg hører lav banking fra andre etasjen. "Jeg går bare på dass." Sier jeg og går opp trappa. Inne på rommet mitt kan jeg høre banking fra vinduet. Jeg går inn. Der henger Natalie ut av vinduet sitt og banker på mitt. Jeg åpner det og setter meg i vinduskarmen. "Hva lurer du på?" Spør jeg. Hun ser på meg lenge før døra inn til rommet mitt braser opp. Inn kommer Max og Chris.

~NATALIE~
Kompisene til Tyler kommer inn. De ser rart på meg. "Aldri sett en jente før?" Spør jeg. De gliser, før de setter seg i vinduskarmen ved siden av Tyler. Alle ser på meg som om de vil at jeg skal begynne og strippe. Never gone happend. Jeg gliser. De gliser. Jeg gidder ikke mer. Jeg reiser meg opp og trekker for gardinene, med vilje lukker jeg ikke vinduet. Så legger jeg meg på senga med mobilen. Jeg hører rasling i gardinene. I neste sekund ligger kompisene til Tyler tett inntil meg, en på hver side. Tyler selv sitter og snurrer på stolen min. "Jeg er Max." Sier han til høyre for meg. Han er ganske kjekk. Brune øyne, brunt hår og masse muskler. Digg! "Chris." Sier han til venstre for meg. Han var ikke like kjekk. Blå øyne, blondt hår og sånn passe muskler. Chris sin mobil plinger. "Jeg må stikke, barbiene kaller." Sier han. Tyler og Chris stikker til Tyler. Jeg snur meg mot Max. Han ser på leppene mine, jeg ser på hans. Han presser leppene sine mot mine. Vi ligger og kliner. Lenge. Før Tyler avbryter oss, ved og dytte oss fra hverandre. Tyler tar plassen til Max, før han begynner og kline med meg. Leppene til Tyler var best. Vi ligger og kliner. Jeg tror Max syntes det ble kjedelig, for når vi endelig trakk oss fra hverandre så hadde han gått. Jeg så på Tyler. Håret hans har blitt rufsete. Jeg smiler. Tyler er perfekt. Jeg lener meg mot han og vi fortsetter der vi slapp.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Etter en stund hadde jeg og Tyler bestemt oss for og avslutte og heller fortsette neste dag. Vi hadde ikke sagt no om at vi var kjærester. Men jeg tror det. Nå er det tirsdag morgen. Skolen begynner om 10 minutter. Jeg tar sekken på ryggen og setter meg i bilen til Will. Jeg har planlagt og gi den tilbake.

På skolen står Will på parkeringsplassen og kysser med Emma. Jeg parkerer ved siden av dem og går ut av bilen. Emma dytter jeg vekk. Will ser sint på meg. "Nå har du fått tilbake den dritt bilen din! Vær glad jeg ikke knuste den! Og foresten jeg gir faen i om dere to kysser i gangen! En siste ting, du vet hvem din egentlige kjærlighet er!" Sier jeg og griper tak i skjortekragen hans.

Jeg marsjerer forbi dem. Ikke faen om jeg skal si no mer til den dritten. Foran inngangen til skolen, står Rose og Taylor. I dag har Taylor svart hår. Noe jeg tror er hennes naturlige farge. "Halla, skjer?" Spør Rose. Jeg hører roping bak meg. Når jeg snur meg, ser jeg Will sitte på en fyr. Han tror han er så tøff bare fordi han banker en fyr. Men der er svaret nei. Han er ikke det. Jeg, Rose og Taylor går bort. Vi drar Will bort fra fyren. Taylor prøver og roe ned Will mens jeg og Rose bærer fyren inn til helsesøster.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg ser rundt etter Tyler. Han er ikke her. Vi sitter i kantina. Rose og Taylor diskuterer noe. Jeg har ikke fulgt med. Jeg ser Max gå forbi kantina. Jeg reiser meg fort opp. "Hvor skal du?" Spør Taylor. "Do." Svarer jeg og går fort ut av kantina. Jeg løper etter Max.

"Hei Max vent da!" Roper jeg. Han snur seg og smiler. Jeg smiler tilbake. "Hva er det?" Spør han. Jeg ser på han. Han ser ut til og være i et veldig godt humør i dag. "Vet du hvor Tyler er?" Spør jeg. Han nikker. Jeg gir han tegn på at han skal fortsette. "Han er i slåsskamp nå, bak skolen." Jeg ser sjokkert på Max, før jeg løper nedover gangen. Ut i skolegården og bak skolen. Der ligger Tyler, han blir slått av en fyr fra klassen sin eller no. Mange mennesker står rundt og heier. Jeg stormer bort til den fyren som sitter på Tyler. Jeg dytter han forsiktig. Han rykker seg ikke av flekken. Han reiser seg opp og går mot meg. Nå kan jeg se ansiktet hans. Der jo ingen andre enn broren min. Jeg rygger helt til jeg treffer veggen. "Hva faen gjorde du det for?" Spytter han. Jeg ser dumt på han. Han stirrer tilbake. "Hei, til deg og. Er ikke du Ethan Flow?" Spør jeg. Han ser skeptisk på meg. Før han nikker. "Da kan jeg gledelig meddele at jeg, Natalie Flow, er din kjære lillesøster. Du går i tredje klasse. Jeg går i første." Sier jeg og går. Jeg forter meg heller bort til Tyler. Han ligger der og stønner. Alle som sto her for et par minutter siden er borte. Jeg legger hodet hans i fanget. Han er helt blå i ansiktet. Jeg stryker en finger over kinnet hans. Han ynker seg. Jeg drar han opp. Vi eller jeg går med han til bilen hans. Der legger jeg han i baksetet og kjører hjem til han.

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now