nitten - beklagelser

216 6 2
                                    

Tyler: Jeg beklager for alt! Jeg savner deg! Du vil alltid være innerst i mitt hjerte❤️Bare der mine nærmeste elskede er! Tilgi meg og mine synder! Jeg mente aldri og såre deg, jeg ble på en måte tvunget til og gjøre det! Hvis ikke hadde jeg blitt skutt med pistol...

Jeg leste meldingen hvert fall 6 ganger før det som sto tok inn på meg. Jeg har tilgitt han, men jeg har ikke glemt! Uansett så har jeg og Josh det fint sammen. Jeg har funnet ut at han ikke bor så langt unna, bare 20 minutter eller no. *PLING* Jeg så på mobilen.

Oliver: Hei! Hvordan går det med deg? Bare lurer.. Vil du finne på no en dag etter at du har vært i Hawaii?😊

Jeg smilte han er snill da, og en god venn.

Meg: Ja! Jeg kommer hjem om 4,5 dag. Vi kan gjøre noe da, dra på kino eller no sånt👍🏼

Jeg legger mobilen på solsenga. Jeg drar ned shortsen. Nå står jeg i bikini.

Det ser veldig fristende ut og badet! Jeg tar sats og hopper uti. Beina mine treffer bånd. Jeg sparker fra og svømmer på overflaten. Jeg svømmer bort til stupebrettet. Det ser ut til og være ny vasket. Jeg går opp av vannet og legger meg i solsenga.

Mobilen min ringer. Det står at Josh ringer. Jeg tørker henda og svarer.

"Hallo?" Sier jeg.
"Hei Natalie, jeg lurte på om du ville bli med på date i morgen kveld?"
"Jaaa! Det vil jeg gjerne!" Svarer jeg glad.
"Bra! Klokka 19:00. Ha det."
"Ha det."

Oj! Jeg skal på date i morra. Vent!? JEG HAR ALDRI VÆRT PÅ EN DATE FØR! Hva skal jeg liksom ha på meg!? Ballkjole!? Strutteskjørt!? Kaptein Sabeltann kostyme!? Jeg MÅ ringe Rose!!! Jeg skriver inn nummeret til Rose. Det ringer en gang, to ga-

"Hei Natalie."
"Jeg. Meg. Morgen. Ha. På. Date." Stokker jeg.
"Hva faen, sa du nå?" Spør Rose.
"Jeg skal på date i morgen, hva skal jeg ha på meg!?" Spør jeg stresset.
"Ro ned! Vi tar det når jeg kommer hjem." Sier hun og legger på.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Etter noen timer med venting, hørte jeg døra gå opp. Jeg spurtet bort til døra i det Rose gikk inn.

"DU. MÅ. HJELPE. MEG." Sier jeg, og rister i henne. Hun nikker. Vi går oppover trappen, og inn på rommet.

"Jeg er ikke akkurat en stor ekspert på date, men jeg kan litt." Begynner hun. "Du må så klart ha en kjole. Du må pynte deg med litt sminke. Til slutt er det du som må være deg selv på daten."

Hvordan i alle verdens dager skal jeg få tak i en kjole!? Jeg har liksom ikke pakket en kjole! Jeg har bare med meg klær som man kan bruke på stranda! Hvordan skal jeg vær meg selv!? Jeg vet ikke hvordan! Skal jeg liksom bare være avslappet og rolig!? Jeg tror det er det smarteste!! Håper han blir fornøyd.

"Kjole!? Hvor skal vi få tak i det?" Spør jeg. Rose ser bekymret på meg.
"Det har jeg fiksa!" Sier Matthew, han kommer inn i rommet med en kjole hengende på en henger. Hvor i alle dager fikk han tak i den!? Hvordan visste han at jeg skal på date!?

"Ikke spør en gang!" Sier han, kjapt.

Kjolen er mørkeblå med en liten sløyfe øverst. Den rekker meg helt ned til knærne, tror jeg. Jeg går bort til Matthew og tar i mot kjolen.

"Takk." Mumler jeg lavt.

Matthew forlater rommet fortere enn en gepard kan jogge. Eller en flodhest kan svømme!? Nei! Fortere enn en gepard som jogger. Han smeller døren hardt igjen bak seg.

"Den var sååååå fin!" Utbryter Rose imponert. Jeg nikker meg enig.

Forsiktig legger jeg kjolen ned i den ene stolen, under vinduet. Rose gir meg en eske, hvor det står "Shoes" med store bokstaver. Jeg letter litt på lokket.

Den svarte fargen skinner i lyset som en skarp blitz, fra et enslig kamera. De ligger like stille som et dødt dyr. De er pakket i et lite lag tynt papir, for og beskytte dem.

Lokket løfter jeg helt av. Skoene skinner i lyset av alle diamantene på den ene siden av hver sko. De er fantastiske!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"OMFG! Er det serr sant!?" Gauler Riley gjennom mobilen. Hun sa at hun var lei av og vente på at vi skulle komme hjem, hun har serr planlagt og ta flyet hit - Ikke at det kommer til og skje eller no - så snart som mulig sier hun. Jeg har akkurat fortalt henne om Josh, hvor herlig vi har det sammen.

"Har det skjedd no spennende hjemme da?" Spør Rose og lener seg over meg så Riley hører spørsmålet bedre. 

"NEI MADRE!" Roper Riley før hun vener oppmerksomheten tilbake til mobilen. "Ryktene sier at Tyler banka en 23 år gammel fyr, dagen etter havnet fyren på sykehus av indre blødninger!"

Hvorfor MÅ folk minne meg på Tyler!? Jeg prøver og glemme han. Det blir liksom litt vanskelig når alle minner meg på han hele tiden. Men nå skal jeg ikke si at Tyler er stygg heller da! Han er jo gaaaanske kjekk. De store bulende musklene, som skinner gjennom de altfor mørke klærne hans. Han er en gud, som har vendt ned til jorda for og skape litt kaos. Han-

STOPP!

En liten stemme i hode mitt roper faktisk ut noe fornuftig! Hjernen sier ikke tenk på en drittsekk som han. Hjerte sier noe helt annet, det ber meg bare hoppe på neste fly hjem. 

Ikke la han komme inn i den dumme lille hjernen! Han er ikke bra for deg! Du er bare en av hans brikkene hans. Når han er ferdig med deg, kaster han deg bort bare bort som alle de andre jentene. Jeg vedder på at han ligget med halve skolen. Han  er bare ikke bra for deg! Vennene dine har prøvd og advare deg, men gidder du og høre!? NEI! Bruk hjernen kvinne! Tenk på hva konsekvenser du kan få senere. Han kan knuse det lille teite hjerte ditt. Du hørte riktig! DITT LILLE TEITE HJERTE! Du er bare en liten feig jen-

Stopp nå lille peptalk Natalie! Du bestemmer ikke en dritt over meg. Du er bare en stemme i det utrolige dumme hodet mitt. Men jeg er enig med deg i en ting! Alt med Tyler er riktig. Jeg har falt for han. Pladask. Rett ned i en søledam. Ingen vei opp. Jeg prøver og svømme opp til overflaten, men det er umulig. Det går ikke an og motstå den guden av et menneske. Det er som om han holder meg nede med vilje. Han vil ikke slippe meg før jeg knuser helt, da går han videre til neste    offer av en jente-sjel. Som må lide samme skjebne som jeg må nå. Det er veld-

"HALLO!?" Rose knipser fingrene foran ansiktet mitt.

"Hø? Hva?" Jeg ser meg fort rundt i rommet. Rose sitter ved siden av meg med mobilen min i hånda. Taylor har også kommet. Hun ligger på senga og chatter med noen. 

"Har du falt ned i en dam av Josh-tanker?" Ler Rose. Jeg nikker. 

"Har vel det.." Lyver jeg.


To BAD for a badboyTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon