fem - Pølse, hjertebank og krise

271 8 1
                                    

Etter pranken i går så dro jeg hjem. De andre spurte hva som hadde skjedd. Jeg gadd selvfølgelig ikke og svare. Når jeg kom hjem lagde jeg meg en stor kopp med oboy. Satt meg foran Pcen og så på serier.

Nå sitter jeg på kjøkkenet og spiser frokost. Skolen begynner ikke før om cirka en halvtime. *PLING* Jeg ser på displayet. Det er gruppechatten.

Smurfen💙: Går det bra Smurfeline?

Redhead❤️ Skriver....

Lille rosa-dott😂 - endret til -Dotten💗 av Redhead.

Dotten💗: Du bare stakk i går. Hva skjedde egentlig?

Redhead❤️: Kan jeg komme bort Smurfeline?

Jeg svarer.

Meg: Det går bra Smurfen💙 Det som skjedde dotten, var at han oppdaget at det var meg. Så jeg har gjensitting ut skoleåret!!! Passer ikke nå Redhead❤️

Jeg legger bort mobilen og spiser opp frokosten. Mamma kommer tuslende ned trappa. Hun smiler til meg.

"Hvorfor så glad?" Spør jeg. "Har det skjedd no?"

"Jeg er bare i godt humør!" Smiler hun og tar en kopp kaffe. Jeg hører en bil i oppkjørselen. "Ha det mamma." Jeg stormer ut til bilen og setter meg inn til Smurfen. Vi henter som vanlig Redhead og Dotten. På skolen er det slåsskamp igjen... Med ingen riggere enn Tyler Haynes

~TYLER~
Jeg satt oppå en andreklassing og banka gørra ut av denne jævlen! Det var han som begynte og yppe. Jeg ser et lite øyeblikk bort til siden. Der kommer Natalie i stormende. Jeg går av han før hun rekker og slå meg. Hun slår meg hardt i armen. "Skjer deg for svingene!" Jeg ynker meg litt! VENT! JEG YNKER MEG FOR EN JENTE! DET SKAL OMVENDT! Skjerp det Tyler! Stikk og gjøre ulovlig! For helvete. Faen! Faen! Faen! Jeg tramper forbi henne og bort til Porschen min. Jeg kjører fort avgårde...

~NATALIE~
Jeg ser på at Tyler kjører avgårde i Porschen. Den er såååå fin! Men det er jo også eieren! Jeg går bort til gjengen.

"Smurfen kan jeg låne bilen din?" Jeg ser på han.

"Ja! Men ikke lag NOEN riper eller bulker!" Sier han og slenger nøklene til meg. Jeg løper til bilen og kjører hjem. Der står Porschen. Jeg løper opp på rommet mitt og åpner vindu. Tyler sitter i vinduet sitt og stirrer i bakken.

"Hei." Sier jeg. "Hva er det?"

Han bare sitter der. Jeg lener meg mot han og legger hånda mi på armen hans. Han rykker på seg og dytter den bort. Jeg ser rart på han. Han ser på meg og forstår hva jeg tenker på.

"Tror du sånn serr at jeg bare kan til i deg for faen? Du slo meg i ansiktet i går og i armen i dag! Det gjør faktisk vondt!" Han ser på meg. "Selvom jeg liksom skal være den store slemme ulven, så får faen meg jeg vondt også!!!" Jeg ser på han.

"Store slemme ulv? Virkelig, ikke no bedre enn det? Jeg ville kalt deg pølse!" Jeg flirer. Han skuler sint bort på meg. De svarte øynene er svartere enn noen gang! Han stirrer. Før han slenger seg inn på rommet mitt.

Han holder meg fast inntil veggen. Han lener hodet bort til øret mitt, biter litt i flippen på øret, før han sier:

"Jeg gir faen i deg, bitch!"

Han går tilbake til rommet sitt og smeller igjen vindu, gardinene blir trukket for. Etterlater meg helt alene. Jeg kjenner hjerte hoppe over noen slag. Han som ynket seg når jeg slo han! Han bare forlater meg. Vi som kyssa. Når piercingene våres krasja og det svei i leppa. Jeg smiler. *PLING* Jeg låser opp mobilen min. Gruppechatten!

Redhead❤️: Noen som vil finne på no?

Dotten💗 skriver....

Jeg svarer.

Meg: Ja! Er hjemme! Er dere på skolen??💙❤️💗💙

Dotten💗: Vi er på skolen! Vi skulka timen, er i skolegården. Jeg og Smurfen💙💗

Redhead❤️: Jeg kommer! Kommer du Smurfeline??

Jeg svarer.

Meg: Jeg kommer så fort beina mine kan løpe😂👍🏼

Jeg legger mobilen i lomma og går til skolen...

~TAYLOR~
Jeg har fått en melding fra brutteren.

Nøtteskall: Hvor er du? Må snakke!!

Jeg flirer! Han ville aldri skrevet noe sånt hvis ikke det var viktig.

Meg: Hvor? Kan ikke før etter skolen! Henger med gjengen!

Smurfeline kommer gående inn i skolegården. Hun ser en smule svett ut! LOL! *PLING* Jeg ser på mobilen.

Nøtteskall: Hjemme hos meg. Klokka 20:00 i kveld!

Meg: 👍🏼👍🏼

Smurfeline har ankommet oss. Hun har løpt, man hører det på hvor andpusten det trollet er! "H...e...i." Peser hun. Jeg flirer. For en kul tulling...

~NATALIE~
Jeg står og peser. Redhead flirer. For en Redhead ass. Haha. Smurfen står og tekster med noen. Inni mellom smiler han litt. Han ser ikke opp av mobilen en gang. "Duuu Smurf." Drar jeg ut. Han ser på meg. "Ja." Sier han uten og ta blikket fra mobilen. "Er det en jente?" Spør jeg ertende. "Maybe maybe not!" Gliser han. Nå er alle så nysgjerrige. Jeg griper tak i mobilen hans og løper. Jeg leser fra meldinger:

"Fra Emma: Hei snuskebass❤️
Fra Will: Hellu pusen❤️❤️
Fra Emma: Hva gjør du?💚
Fra Will: Henger med gjengen🤘🏼
Fra Emma: Finne på no i morra?💜
Fra Will: Ja Seff😍😍
Fra Emma: Elsker deg😍😘
Fra Will: Elsker deg og❤️😍" Leser jeg høyt og gliser til Smurfen.

"Så Smurfen! Du har en kjæreste du ikke har fortalt oss om!!!" Sier Rose bestemt. "Ehh? Ja?" Sier han. Jeg gliser. For en tulling!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~TAYLOR~
Jeg banker på døra. Jeg skal til Tyler. Han var jo faen meg i krise sa han. Døra blir åpnet. Der står fattern. Han viser meg inn. Jeg stikker opp til Tyler. Han sitter på senga med hodet i hendene. "Hva skjer?" Spør jeg. Han ser opp. "Jeg har faen meg drept!" Sier han. Det var jo nytt. NOT! Han har gjort det før. "Det er ikke akkurat no nytt." Sier jeg. Han ser på meg. "Jo, jeg har ikke drept noen jeg har drept noe." Jeg ser rart på han.

"Hjerte mitt."

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now