tre - Skulking, Ben&Jerry og slåsskamp

352 8 1
                                    

Jeg tuslet ned trappa med skolesekken på skulderen. Mamma sto på kjøkkenet og lagde frokost.

"Duuu mammaaaa?" Drar jeg ut.

Hun snur seg og kommer bort til meg. Som om jeg skulle fortelle noe kjedelig.

"Jeg tenker det at jeg kan vaske bilen til deg og pappa to ganger i uka per bil. For og slippe husarrest liksom." Sier jeg i håp om at hun syntes det er greit.

Hun står og tenker en stund før hun traver inn på kjøkkenet. Hva er det hun tenker på? Jeg går bort til henne.

"Så. Hva blir det til?" Spør jeg forsiktig.
"Det er greit! Men det er bare på prøve tid denne uka. Blir det noe tull, så har du husarrest til måneden er over." Sier hun og konsentrerer seg om maten.

Jeg takker en million ganger før jeg setter meg i stua og ser på TV. *PLING* Jeg ser på mobilen.

Smurfen💙: Sitte på til s?

Jeg leser meldingen og svarer.

Meg: Ja! Seff. Har ikke akkurat no bil😭😭

Jeg får kjapt svar.

Smurfen💙: Stakkar liten😁Er der om fem.

Jeg går og tar på meg sko. Mamma står enda på kjøkkenet og mikser sammen no greier. Så jeg gidder ikke og si ha det. Jeg stormer heller ut døra og ut på trappa. Fra nabohuset hører jeg en motor som brummer. Jeg tar en titt bort og ser at Tyler fyker bortover veien i en blå Porsche. Herregud! En Porsche! Det er bare no jeg kan drømme om! En bil kjører opp oppkjørselen vår. Det er Smurfen. Jeg løper bort til bilen og setter meg inn. På vei til skolen, stopper vi inn om Lille rosa-dott og Redhead. De kallenavnene har bare blitt offisielle. Lille rosa-dott, Redhead, Smurfen og Smurfeline. Vi parkerer på skolen. Alle elevene er på vei inn. Jeg og gjengen går inn. Vi alle har svarte klær, så vi matcher. Vi smurfene går ved siden av hverandre og de rød rosa hår dottene går litt etter. Folk ofrer mer en et blikk når vi går forbi. Jeg smiler. Come on folkz, you know vi rock. Vi kommer inn på skolen og skiller lag. Jeg har engelsk, Redhead og Lille rosa-dott har matte og Smurfen har gym. Jeg drar engelskboka ut av skapet og går til klasserommet. Timen har startet, men jeg kunne ikke ha brydd meg mindre! Vi har Per-Ole i engelsk. Han er dritt streng.

"Frøken Flow! Det blir enda en måned med gjensitting." Jeg nikker og setter meg bakerst ved siden av en gutt med veldig stor hettegenser. Jeg lukter at han lukter hav og røyk. Jeg har garantert satt meg ved siden av Tyler. Personen ved siden av meg snur hodet. Det er Tyler! Hva sa jeg? BÆM! Slått ned i stabla lille Natalie i hodet mitt! Jeg flirer. Tyler boret øynene inn i meg. Jeg føler meg til ukomfortabel med det.

"Per-Ole kan jeg gå på dass?" Spør jeg.
Han nikker til svar. Jeg reiser meg opp og går ut i gangen. Der står Smurfen, Redhead og Lille rosa-dott. Jeg trasker bort til dem.

"Halloisen." Sier jeg. De smiler ikke en gang. Jeg ser rart på dem. Jeg studerer ansiktet til Smurfen. Han klarer ikke og ha pokerfjes.

"Næmmen, klarer ikke lille Smurfen og holde på en hemmelighet?" Spør jeg smiskende. Han ser på meg før han sprekker opp i et smil.

"Vi har tenkt til og ta deg med på en skulkings. VI SKAL PÅ BEN&JERRY!" Hviner han som en liten jente. For en tulling! Haha...

"Jeg må bare hente sekken."

Jeg stormer bort til klasserommet og river opp døra. Klassen stirrer på meg. Jeg går bort og tar opp sekken min. Per-Ole ser på hver bevegelse jeg gjør.

"Mamma ringte og sa det var... Eh... En familiekrise." Sier jeg og stormer ut av klasserommet før noen rekker og si no. Utenfor klasserommet står gjengen og ler av meg. Jeg bare smiler uskyldig.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Åå, jeg har en." Jeg fortsetter. "Hva gjør du vis trompeten faller i bakken?"

De ser rart på meg.

"Du bare blåser i den." Sier jeg og holder på og le meg hjel. De flirer litt over hvor tørr vitsen min er. Vi sitter på BEN&JERRY og spiser is. Jeg spiser Brownie Fudge. That's real love! Vi har bestemt oss for og dra tilbake til skolen. Jeg og gjengen stikker innom noen butikker før vi cruiser til skolen i den blå BMV'en til Smurfen. LOL! Blå bil til en blå Smurf. Haha... Vi parkerer på skolen og ser det er slåsskamp midt i skolegården. Vi løper opp og ser på. Der sitter Tyler og banker gørra ut av en førsteklassing. Jeg tramper bort og dytter Tyler med alle krefter av den andre gutten. Så slår jeg knyttneven i nesa på Tyler. Folkemengden gisper rundt meg. Tyler holder seg til nese. Han blør. Masse. Det er så bra som en fiskebolle kan bli. Han reiser seg opp.

"Hva faen glor dere på?" Roper han. Alle får plutselig veldig dårlig tid. Han tar tak i armen min og drar meg med seg. Han går med meg bak skolen. What do u want boy? Kill me? Well, do it! Jeg flirte for meg selv.

"Hva i HELVETE er galt med deg din BITCH!" Skriker han. Jeg går bort til øret hans.

"Hva tror du?" Hvisker jeg og biter han litt lekent i øreflippen. Jeg trekker meg unna og går.

"Vi er faen ikke ferdig med dette." Roper han etter meg. Jeg går bort til mine gode venner. De ser litt paffe ut! Jeg vifter hendene foran dem for og sjekke at de lever. De blunker litt før de stirrer på meg.

"U are amazing!" Sier Redhead og rekker ut neven. Jeg besvarer ved og dunke min mot hennes.

"You my darling are my favourite lifeguard!" Sier Smurfen og ler. Jeg smiler til han. Han gir meg en high-five. Så var det meningen til Rose.

"Tre ord: JEG ELSKER DEG!" Sier hun og klemmer meg hardt. Alle sammen samles til en gruppeklem.

U guys are The best that ever happend to me.

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now