tjueen - du fucker opp hele dritten

225 7 0
                                    

I dag er det torsdag. Jeg har bestemt meg for og dra hjem uten noen. I går pakket jeg kofferten min og tok en taxi til flyplassen.

Flyplassen er nå allerede klokka 06:27, stappfull av mennesker, som går overalt. Fram og tilbake. Familier med grinete unger. Familier med veloppdratt barn. *PLING* Jeg drar mobilen ut av lomma.

(M=meg, T=Tyler.)
M= Hallo?
T= Hei...
M= Hva faen vil du Tyler?
T= Jeg elsker deg! Hvorfor kan du ikke bare tilgi meg!?
M= Jeg har tilgitt deg...
T= Tusen takk!!
M= Men ikke glemt!
T= Hvorfor hater du meg så sterkt!?
M= Jeg hater deg ikke! Jeg har bare en veldig lang pause fra gutter!
T= Du må huske at jeg ikke er en normal gutt....

Jeg stappet mobilen i lomma igjen. Jeg er sikker på at Tyler sitter hjemme med verdens største glis. Dust.

~TYLER~
Jeg lå på sofaen. Helt slått ut, av i går kveld. Jeg var på byen med Max, Chris og noen andre folk. Vi var innom en sports bar og så på fotball kamp. Ikke at jeg egentlig bryr meg en dritt om fotball. En gang må være den første, er det ikke det man sier. *RIIING* Jeg trykker på svar knappen og løfter mobilen opp til øret.

"Hallo?" Sier personen med en tilgjort stemme som var forbanna lys.
"Hva faen vil du? Og hvem faen er dette?" Spør jeg surt. Jeg hater kødde- ringing! Det er no forbanna dritt.
"Vil du bestille kondo-" Jeg fortet meg og legge på før de fikk sagt mer. Ugh!

~NATALIE~
Jeg satt meg ned i settet ved vindu. Ved siden av meg satt en gammel dame og en gammel mann. Flyet var stappfullt av pensjonister fra HELE verden. Man kunne høre noen snakke spansk, italiensk, urdu, norsk, svensk, dansk, polsk, tysk, engelsk og amerikansk.

Damen ved siden av meg var kanskje 69 år gammel, med verdens mest rynkefri ansikt. Hun hadde knapt en rynke i ansiktet. Noe som var veldig uvanlig i den alde- *PLING* Jeg låste opp mobilen min.

(M=Meg, R=Rose, T=Taylor)

T= Hvor i helvete er du, Nat?
R= Vi savner deg!😭
T= Skal du bare ditche oss på denne måten her? Bitch..
M= Jeg er bare såååå dritt lei av og være en fuckings good Girl! Så jeg har bestemt meg for og dra hjem og fikse noen ufiksa problemer.
R= Okidoki! Sees når vi kommer hjem!
M= Snakkes!

Jeg la mobilen i lomma og festet sikkerhetsbelte. Flyet begynte og trille bakover, like fort som det kjørte med full fart bortover rullebanen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Æsj! På flyet hadde damen ved siden av meg, spist som en gris. Hun hadde glefset i seg all maten på under 2 minutter. Hun hadde spist nudler.

Hvorfor viser dem bare dritt på TV? Hvis du lurer på hvor jeg er nå, så er jeg hjemme. Jeg har lagt meg over hele sofaen. Må bruke god plass når ingen andre enn meg selv er hjemme.

Jeg spoler mellom kanaler. Kjedelig, kjedelig, kjedelig, kjed- VENT! Jeg blar tilbake til nyhetskanalen.

"Tyler Haynes, Max Hale og Chris Arry brøyt seg inn på det lokale kjøpesenteret i Carolina, natt til torsdag. De skal ha tatt med seg dame-truser og hårspray. Politiet ville ikke kommentere saken. Det var nyheten, mitt navn er Mary Qany." Sa damen på Tv-en. Jeg skrudde av Tv-en.

Jeg skal være ærlig og innrømme at det var veldig komisk. Kanskje jeg skulle sendt en melding til Tyler.

(M=Meg, T=Tyler)

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now