to - smurfer, kullsvarte øyne og nabo-besøk

372 10 1
                                    

Vi gikk ut av frisørsalongen. Taylor med rødt hår, Rose med sterkere rosa og jeg med blått hår. Så nå var det offisielt 2 smurfer i gjengen vår! Awesome!! Vi går ned til en piercing sjappe. Taylor skal tydeligvis ha en piercing i nesa. Hun har allerede piercing i øret, navlen, leppa og øyenbrynet. Jeg har ikke bestemt meg enda. Jeg vurderer og ta piercing i underleppa. Jeg må spørre de andre.

"Dere! Syntes dere jeg skal ta en piercing i underleppa?" Spør jeg.

"Ja." Fra Smurfen.
"Nei." Fra Rosa.
"Ja." Fra Redhead.

Jeg gjør det. Det ble to mot en. I kassa står en gutt og betaler. Han snur seg. Det var ingen andre en Tyler Haynes, Redhead sin bror. Han stirrer hardt på meg med kullsvarte øyne. *PLING* Jeg tar opp mobilen.

Mamma❤️: Hvor er du? Du skulle være hjemme til 16;00!

Jeg ser på klokka! 18:52! Shit ass. Jeg tenker litt før jeg svarer.

Meg: Chill mamma! Jeg er bare ung en gang!

Jeg smiler stolt over meldingen før jeg legger ned mobilen. Det var min tur til og bli piercet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi trasker ut av sjappa før vi går til bilen. Jeg fikk ikke no mer meldinger fra mamma i stad heldig hvis. Smurfen kjører Taylor hjem før han stopper utenfor Rose sitt hus. Hun sier ha det. Smurfen kjører videre.

"Da var vi tvillinger da." Sier han. Jeg smiler. "Hvordan føles det englebarn? Det og gå bak ryggen på kjære mamma er vel ikke så kult." Jeg ler litt.

"Vi er twins forever! Det føles digg og leve livet. Det er liksom mitt liv. Ikke mutteren." Sier jeg og går ut av bilen. Jeg tar fram nøkkelen min og låser opp døra. Mamma og pappa sitter i sofaen og ser på TV. Jeg går fort forbi så ikke de skal se meg. Jeg låser meg inne på rommet mitt. *PLING* Jeg tar opp mobilen.

Lille rosa-dott😂: Ta på deg noe svarte klær i morra! Da ser alle like ut.

Jeg gliser, før jeg svarer.

Meg: Okay! Redhead, Lille rosa-dott og smurfene på eventyr🤘🏼😂.

Tilbake får jeg bare latter-Emoji. *BANK BANK* Jeg går forsiktig til døra før jeg åpner. Der står mamma med et sjokka ansikt når hun ser meg.

"Hei mamma. Noe du lurte på?" Spør jeg som om alt var helt normalt.

"JA! HVORFOR I HELVETE HAR DU BLÅTT HÅR OG PIERCING??" Spør hun rasende.

"Jeg og vennene mine skulle finne på no gøy." Svarer jeg stille.
"Du har husarrest! I en måned!" Sier hun og tramper ned i stua.

Jeg setter meg i vinduskarmen. Livet hadde vært enklere om man ikke hadde en streng mamma som min! *PLING* Jeg går bort til senga og ser på mobilen min.

Ukjent: Mora di skriker no jævlig! Hilsen nabo-vinduet.

Jeg ser fort bort på vinduet. Mitt vindu står halvåpen, der gjør naboen sitt også. Jeg setter meg i vinduskarmen.

"Hallo?" Spør jeg.

Jeg sitter der og venter i en lang stillhet. Jeg hører romstering før en gutt kommer til syne i vindu. Det er ingen riggere en Tyler Haynes! Vent litt! Tyler og Taylor er jo søsken! Så hvorfor bor han her og hun et stykke unna?? Det må jeg huske og spørre Taylor om i morra.

"Hva faen vil du?" Tyler ser hardt på meg. Hva jeg vil? Og unnskyld meg din fiskebolle, det var du som sendte melding!

"Du sendte melding, ikke jeg!" Slenger jeg tilbake. Han ser på meg. Før han hopper inn på rommet mitt.

"Så du tror du er tøff nå? Bare fordi du har farga håret og fått piercing, og ikke hørt på mamma en gang. Jeg lover deg englebarn, livet ditt går i dass tilslutt. En gang englebarn alltid englebarn! Stol på meg bitch." Sier Tyler.

What The fiskebolle is Wrong with him?

"Kall meg hva du vil men bitch? Nei! Se og skjerp deg din aprikos!" Sier jeg bestemt. Han flirer.

"Liker du at aprikoser gjør sånn da?" Spør han og kommer tett inn på meg. Jeg kjenne rød fargen i kinnene komme. Han får meg til og føle meg varm! Gud hjelp! Jeg brenner av lyst til og kysse han! Kyss han! Sier en stemme i hodet mitt. Før jeg rekker og gjøre no, har han presset leppene sine på mine. Uheldigvis har vi piercing på samme sted på leppa så det gjør ganske vondt. Jeg trekker meg fra han. Han ser litt misfornøyd på meg.

"Kom deg ut nå! Din aprikos." Sier jeg og dytter han bort til vinduet.

Han går gjennom vinduet mitt og til rommet sitt, før han smeller vinduet igjen og trekker for gardinene. Jeg setter meg ved pulten og begynner på lekser. Jeg må få gjort ferdig en engelsk stil, to norsk lekser og et hefte på 7 sider med matte!

Ønsk meg lykke til for svingene!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg lukker igjen sekken etter en 3 timers leksearbeid. Nå er klokka rundt to på natta. Jeg tar av meg klærne og drar den store sove t-skjorta over hodet. Jeg legger meg under dyna og tenker på hva jeg skal gjøre for og slippe husarrest! Mm! Kanskje love og vaske huset en gang i uka i en måned? Nei. Vaske bilen til mamma og pappa to ganger i uka per bil? Ja!! Jeg legger meg til rette og slukner etter enda en lang dag.

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now