elleve - reddet igjen, italiensk jævel og nye medlemmer

255 9 2
                                    

Da var denne dritt mandagen her igjen! Ugh! Jeg satt nede og så på TV, da det ringte på. Ethan er selvfølgelig raskere enn meg, så han åpnet døra! Inn i stua kom Ethan og Rose. "Hei Newbie! Hvor ble det av deg på lørdag?" Spør hun og setter seg ved siden av meg.

"Lang historie!" Forklarer jeg.

Hun nikker. Vi går ut i gangen og tar på oss sko. Tyler står klar ute. Det har han lovt. Vi setter oss i bilen.

Next stop: School.

~RILEY~
"RILEY! HAR DU SETT MOBILEN MIN?!" Gauler søstera mi for full hals. Jeg tramper oppgitt opp på rommet vårt. "Nei. Det har jeg ikke!" Sier jeg surt. Hun er så irriterende til tiders.

"Husk at skolen starter om 15 minutter, bellas." Roper mamma fra stua. Jeg og Eiley ser oppgitt på hverandre. "Jada, madre." Roper vi i kor. Mamma er italiensk, så her i huset snakker vi italiensk.

"Fant den!" Roper Eiley. Haha, typisk henne. Jeg gikk ned på kjøkkenet og tok et eple. Må spise litt frokost. I gangen sto pappa og tok på seg sko. "God morgen Padre." Sier jeg. Han ser opp. "God morgen Riley." Sier han. Pappa er ikke fra Italia så han snakker ikke så mye italiensk. "Kom igjen, bellas! Dere skal på skolen!" Maser mamma. Eiley kommer ned trappa. "Ja da, madre." Sier hun oppgitt. Vi går ut. På parkeringsplassen står bilen våres. Den er rød uten tak. I dag var det selvfølgelig min tur til og kjøre! Jippo!

Vi satte i vei mot skolen.

~NATALIE~
Jeg og Tyler gikk hånd i hånd inn på skolen. Rose hadde stikket av. Sikkert til Taylor eller no. Whatever.

Jeg og Tyler kom til skapene og måte skille lag! Buhu!!! Han skulle til tredje etasje. Jeg derimot skulle bli værende i første etasje. Hvor i alle poteter's land var matte boka? Bingo! Fant den, den lå helt innerst i skapet. Det hadde ringt inn for 5 minutter siden!

Jeg spurtet bortover gangen. Rundt hjørnet, og krasj! Jeg forberedte meg på et hardt fall og ilende smerte i kroppen. Men det kom ikke, sakte åpnet jeg øynene. Der sto en gutt jeg aldri hadde sett før.

"Jeg tror du burde være mer forsiktig, bella."

Han smilte til meg. Han var dritt kjekk!!! Han hadde lyst brunt hår og brune øyne. Han var høy og muskuløs! This is Mr.Handsome! Jeg trakk litt på smilebåndet, reiste meg opp og børstet buksa. Han så på vær eneste bevegelse jeg gjorde. Jeg så opp på han. Perfekt hud, markerte kinnbein og helt fantastiske lepper. This is the real Mr.Handsome. Jeg gikk litt unna.

"Takk." Mumlet jeg lavt. Jeg gikk forbi han og bortover gangen. "Vent! Hvem er du?" Han kommer joggende mot meg. "Natalie." Svarer jeg og går mot klasserommet. Jeg hører han mumler ett eller annet, men ikke hva.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~RILEY~
Jeg og Eiley tuslet stille bort til klasserommet. Litt lengre borti gangen satt en gutt med nesa nedi mobilen. Den var ingen riggere en den italiensk jævelen Daniel Correto. Familien hans var gode venner av foreldrene våres. Men han hatet meg og Eiley, vi hatet han. Han skulle alltid være så pervo. Merk mine ord! Han er såååååå pervo.

Eiley trampet surt bort til Daniel. Han så opp og gliste ekkelt. Hollimoli! For noen ekle tenner!

"Hva faen gjør du her!?" Brummer Eiley surt. Han slutter og smile. Han tenker seg litt om før han gliser igjen. "Går man ikke på skolen for og lære?"

Nå vil jeg mentalt slå til den dritten! Han er så jævlig dum. "Så hvorfor sitter du i gangen og ikke i timen?" Spør Eiley overlegent. Jeg steller meg opp ved siden av henne.

Daniel reiser seg opp og går inn i et klasserom. Jeg stirrer hardt på døra. Det er det klasserommet jeg og Eiley skal i også...

~NATALIE~
Jeg satt i mattetimen og holdt på og sovne. For et kjedelig fag. Når skulle vi noen gang få bruk for det?? Kan du svare meg på det? Hæ? Nei! Tenkte meg det. Mrs.Harrson er så kjedelig, hun bare står og forklarer mattestykker. Æsj! Jeg vil bare synke ned i jorda og bli der, så kjedelig er det!

"Natalie, hva er svaret på det?" Spør Mrs.Harrson. Jeg ser bort på henne.

"Vet ikke jeg vel." Sier jeg likegyldig og trekker på skuldrene. Mrs.Harrson peker strengt på døra. Jeg nikker.

"Ja Mrs.Harrson det er en dør." Sier jeg og nikker. Hun ser veldig surt på meg. Hun peker på meg også døra.

"Skal jeg åpne døra for deg?" Spør jeg. Hun tramper i bakken. Hun river opp døra og peker på meg også gangen.

"Skal jeg gå i gangen? OK." Sier jeg og reiser meg opp. Jeg går forbi henne og ut i gangen. Mrs.Harrson smeller igjen døra. I gangen står det noe kjente og diskuterer. Jeg gliser.

"Eeeeiiiiillleeeyyy! Rrrrrriiiiilllleeeeyyy!" Roper jeg. Eiley og Riley bråsnur og gliser mår de ser meg. Haha, for noen høner.

De kommer gående mot meg. Eiley ser litt sur ut. Jeg får legge den tanken i bakhodet. De gir meg en High five.

Vi går ut i skolegården. Eiley drar opp mobilen og trykker hardt på den.

"Hva skjer med deg'a?" Spør jeg.

"Vi bare møte en kjent person, som vi tilfeldig hvis hater!" Sier Eiley. Jeg gliser litt for meg selv. Det er bare såå typisk Eiley.

"Det er kantine om et par minutter. Joiner dere?" Spør jeg. Begge nikker ivrig. Vi går mot kantina.

I kantina sitter allerede Rose og Taylor. De gliser når de ser meg. For noen pølser ass. Jeg og twins'a går bort til dem.

"Hva skjer'a?" Spør Taylor.
"Ikke no spess. Jeg bare lurte på om disse twins'a kunne være med i vår lille gjeng?" Svarer jeg. Rose gliser.

"Ja, seffern er det greit. Jo flere jo bedre. Er det ikke det Albert Einstein sier?" Ler Rose.

Haha... What a gurl?

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now