en - Potetbæsj, rosa og gjensitting

695 10 1
                                    

~NATALIE~

Jeg satt fastklemt mellom to svette griser i auraen. I need some space her, guys! Rektor står og ser ut som han skal holde tale for hele universet. Han står der i dress med slips og pensko. Jeg ser på arket mitt. Jeg skal gå i A-klassen, læreren vår heter tydeligvis i følge arkene Paul Wicker.

"Velkommen til et nytt skoleår og hjertelig velkommen til alle første klasse elever. Dere har fått utdelt ark om hvem læreren deres er og hvilket fag dere har når." Spraker det fra høyttalerene.

Alle reiser seg opp og stormer ut. Ser ut som de vet når alt er ferdig. Jeg trasker rolig ut, på arket mitt står det at klasserommet mitt er nummer 288. Jeg tar fram kartet vi fikk. Der følger jeg veien, men ender feil pågrunn av at kartet er feil vei. Jeg har lyst til og slå meg selv i hodet med en hammer. Så dum føler jeg meg. Forbi meg går en gutt. Han ignorerer meg.

"Unnskyld! Kunne du vist meg klasserom 288?" Spør jeg etter han.

Han fortsetter og ignorere meg. Jeg småløper litt etter han. Han går bare fortere. Ser han meg ikke eller??

"Hallo!?" Sier jeg og vifter hendene foran ansiktet hans. Han griper tak i den ene hånden min og slenger den bort.

"Gi faen! Bitch!" Spytter han tilbake.

Så frekt. Kalle meg bitch! Da er han en POTETBÆSJ. Jeg kan ikke no for de dårlige ordrene mine. Jeg løper etter han. Han stopper opp. Endelig!

"Kunne du fortelle meg hvor klasserom 288 er nå?" Spør jeg utålmodig.

"Jeg hjelper faen ikke en masehøne av en bitch som deg? Så back of little bitch." Sier han og dytter meg hardt i skulderen. Der blir det blåmerke gitt! Uff og uff. Hva skal unnskyldningen bli. Skal jeg skylle på mamma? Nei. Skal jeg si jeg ikke fant veien? Ja. Jeg går bort til et klasserom hvor det står 285. Jeg følger gangen nedover. Og der, 288. Jeg går inn døra. Der står en sur mann og stirrer på meg.

"Gjensitting!" Sier han surt. Før han vener oppmerksomheten sin tilbake til klassen. Jeg fikk jo ikke en gang forklart hvorfor jeg var forsen! Jeg ser en ledig plass nest bakerst, ved siden av en jente med lyse rosa hår og piercing i underleppa. Jeg slenger sekken over rygglene på stolen. Jenta med det rosa håret sitter med mobilen i fanget. Noe jeg tror hun gjør for ikke og bli oppdaget.

"Hei." Hvisker jeg. Hun ser opp på meg et lite øyeblikk før øynene er på skjermen igjen. Jeg ser på henne.

"Hvorfor stirrer du?" Spør hun litt surt.
"Det er liksom litt plagsomt."

Jeg ser på henne litt til før jeg sier:

"Jeg leter bare etter en venn." Hun løfter blikket fort opp.
"Jeg også. Friends?" Spør hun og strekker fram hånda. Jeg tar tak i den og nikker.

"Forresten navnet er Rose Deadson."

Jeg ser på henne. Sa hun nettopp at hun het Deadson?? Wow for et etternavn!

"Jeg er Natalie Flow." Svarer jeg litt for høyt.

"Frøken Flow, hva er det du vil dele med oss?" Spør læreren og legger trykk på Flow. Jeg ser på Rose. Hun gliser.

"Ingenting ska'je si dei!" Sier jeg og lener meg litt tilbake i stolen. Noen her og der flirer. Jeg pleier ikke og oppføre meg sånn, men en gang må være den første. Er det ikke det man sier? Hehe..

"Det blir gjensitting resten av uken!" Sier han sint. Jeg smiler bare uskyldig tilbake. Han fortsetter timen. Jeg ser på Rose hun gliser.

"Du er ikke det englebarnet jeg trodde du var." Sier hun og gir meg neven. Jeg er jo så dum at jeg tror hun skal slå meg, så jeg dukker ned på gulvet. Hun får latterkrampe. Jeg bare sitter på rumpa på gulvet. Hva annet kan jeg gjøre når jeg vet jeg får gjensitting?

"Det blir 1 måned gjensitting på deg unge dame." Brummer læreren. Jeg bare gliser skyldig. Når jeg setter meg på stolen igjen, så forklarer Rose meg hvorfor hun tok fram knyttneven. Hun rekker akkurat og snakke ferdig før det ringer ut. Vi går sammen til mattetimen.

"Men sånn serr Natalie, hvorfor gjorde du det?" Spør Rose etter enda en latterkrampe.

"Må jo prøve no nytt. Leve livet! Er det ikke det man sier??" Svarer jeg samtykkende. Vi ler igjen og finner plasser i klasserommet.

"Men du Natalie, er du keen på og finne på no med meg og venna mine etter skolen?" Spør hun. Jeg nikker. Vi ler litt videre før timen starter.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg går ut av fransken. Rose hadde gym denne timen. Så vi avtalte heller og møtes i kantina. Og som den dumme jenta jeg er så kan jeg selvfølgelig ikke veien ditt. Jeg stopper en jente med brun lang hestehale.

"Hei, kan du vise meg hvor kantina er?" Spør jeg.

"Ja så klart! Forresten navnet er Francia." Sier hun.

"Natalie her."

Vi går sammen til kantina. I kantina er alt rutinert. Forskjellige gjenger sitter på hvert bord i kantina. Ingen sitter blanda. Francia vinker til noen.

"Du kan godt sitte med meg og vennene mine." Sier hun.

"Takk. Men jeg har avtalt med noen andre." Hun nikker og går. Jeg speider utover kantina etter Rose. Der! Helt nederst i hjørnet. Jeg går bort og setter meg med dem.

"Hei." Sier Rose.
"Hei." Svarer jeg.
"Hvem er blondien?" Spør en jente med lilla hår.
"Dett'a folkz er Natalie Flow. Hu som fikk gjensitting i en måned på under en halvtime." Sier Rose. Lilla-topp ser skeptisk på meg.

"Frindely. Will Friendly." Sier en gutt med blått hår. Jeg smiler til han. Han var litt kjekk. Han hadde brune øyne. Wonderfull!! Han lignet også veldig på en smurf.

"Will? Gjør det no om jeg kaller deg Smurfen?" Spør jeg forsiktig. Han ser litt overrasket på meg.

"Det er faktisk noe jeg aldri er blitt kalt før, så ja det kan du!" Sier han glad.

"Rose-babe kom hit'a snuppa?" Sier en ekkel stemme.

"Gi nå faen Elliot!" Sier Rose. Hun virker irritert.

"Er lille vennen min litt sur? Skal jeg trøste deg?" Sier han med en barnslig.
"Ta og heng'dæ!" Sier lilla-topp.
"Ååå! Klarer ikke Rosa mi og ta vare på seg selv?" Jeg ser bare rart på dem. Smurfen skjønner tegninga og forteller:

"Det er Elliot, han og Rose var sammen før. Men så var han utro, så hun dumpet han. Etter det så begynte han og bli ekkel. Så siden den gang så har Rose hatet han 110%."

Jeg nikker. Men jeg lurer fremdeles på hvem lilla-topp er! Smurfen redder dagen igjen.
"Den lilla-toppen heter Taylor Haynes. Søsteren til Tyler Haynes." Sier Smurfen og peker på en gutt i midten av en guttegjeng. Det er jo søren meg POTETBÆSJEN fra i stad. Æsj!

"Ja, der var POTETBÆSJEN igjen." Sier jeg og sukker. Smurfen ser rart på meg. "Jeg kaller han potetbæsj, fordi han kalte meg for en bitch i stad!"

Smurfen ler. Han er søt når han ler! Sånn serr! Men han ler av meg og det er ikke greit!! Nå har mor snakka ut! Jeg begynner og følge med på samtalen til Taylor, Rose og den ekle Elliot.

Jeg klarer ikke konsentrere meg. Det føles som om noen stirrer på meg. Jeg snur meg mot der Tyler står. Han står og nistirrer på meg. Gode hellige kuer! For noen digge muskler du har der Mr. Haynes. Wow! Digg. Til. Og. Dø. Av. Jeg snur meg igjen.

"Natalie er du med?" Spør Rose.
"Hæ? Hva? Ja!" Sier jeg uten og tenke.
"Skal du bli med og farge håret?" Spør Taylor. Jeg nikker. Alltid hatt lyst på blått hår faktisk. Da blir jeg og Will smurfer!!

"Etter gjensittingen til Natalie, møtes vi ved parkeringsplassen." Sier Smurfen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Næmmen der kommer jo lille badassen." Sier Smurfen i en barnslig tone. Rose og Taylor flirer. Jeg drar litt på smilebåndet jeg og. Vi hopper inn i bilen til Rose og kjører til frisøren. Taylor har planlagt og farge håret rødt. Rose skal beholde rosafargen, men legge en sterkere en. Smurfen forblir smurf. Og jeg skal bli til en Smurfeline!

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now