tolv - utro, invitasjon og savnet

233 8 0
                                    

"Mamma har du sett capsen min!?" Roper jeg.

"Hvilken av dem?" Svarer hun. Mamma assa. Jeg spør om et spørsmål da forventer jeg et svar, IKKE et spørsmål!!!

"Den svarte med hvit kant!" Gauler jeg tilbake. Jeg hører mamma flire lavt for seg selv. Hva er morsomt?

"Du la den fra deg på badet." Jeg spurter mot badet. Selvfølgelig er det låst. Faen!

"Ethannnnn!" Jeg hamrer på døra. Jeg hører masse banning og kjefting. Haha. Han står sikkert i speilet og beundrer det stygge trynet sitt! Hihi...

Låsen vris om og Ethan kommer stormende ut. I hånda bærer han en svart caps med hvit kant. Han gliser ertende til meg før han begynner og løpe. Jeg kaster meg i vei bak han. Han kaster seg over senga mi og sender capsen ut av vinduet og inn til Tyler. Haha...

Jeg begynner og klatre ut av vinduet, men stopper brått opp. På rommet til Tyler står han og ei blond bitch, halvnakne og kliner som faen. For en satans jævel... Jeg skal slå opp med han. Han skal få som fortjent. Den bedriten av en jævel... Jeg krabber tilbake inn på rommet mitt og lukker vinduet fort. Ethan ligger på gulvet og ler. Jeg ser på han med et alvorlig-fjes. En tåre renner sakte ned kinnet mitt. Den blir forfulgt av hundre til. Tårene fosser nedover. Jeg verken hulker eller rister. Bare står og lar tårene renne. Alt står stille for meg. Jeg står bare og stirrer på Ethan. Han reiser seg fort opp klemmer meg.

"Hva har skjedd?" Hvisker han.

Jeg klemmer han hardt. Hendene mine skjelver når jeg peker bort på vinduet. Ethan slipper meg og går bort til vinduet. Han stirrer lenge, han kommer til meg.

"Det var min første kjæreste!" Mumler jeg lavt mest for meg selv.

Ethan går ut av rommet mitt. Jeg setter meg ned på senga, dyna og putene har et havblått trekk med en overgang fra lys til mørk. Jeg holder hardt fast i dyna. Den krøller seg i hånda. Ethan kommer trampende inn med mamma på slep. Neineineinei! Han måte! Faen!

"Jenta mi hva har skjedd?" Spør mamma og setter seg ved siden av meg.

Jeg ser morderisk bort på Ethan. Han går ut og lukker døra. Nede kan jeg høre Tv-en bli skrudd på.

"Ikke no spess! Bare den første kjæresten jeg noen gang har er utro mot meg." Sier jeg i det noen flere tårer renner nedover kinnene mine.

Mamma klemmer meg hardt. Jeg tørker bort tårene og reiser meg opp.
"Mamma jeg må bare glemme han!!" Sier jeg strengt og peker på meg selv.

Jeg går ut av rommet mitt, ned trappen og ut i hoveddøra. Jeg går bort til Tyler sitt hus og ringer på. Faren hans åpner.

"Hei, er Tyler hjemme?" Spør jeg og smiler. Han nikker og slipper meg inn.

Jeg stormer opp trappene til Tyler sitt rom. Banker ikke på døren, bare braser inn. Og riktig nok står han der sammen med den blonde bitchen! De trekker seg fort fra hverandre. FY FAEN! Han er i såååååå mye trøbbel. Man er IKKE utro mot Natalie Flow!!!

"HVA FAEN ER GALT MED DEG??? DU GIR FAEN I ALLE SOM ER GLAD I DEG, HVORDAN KUNNE DU VÆRE UTRO????? VET DU DET? NEI. TENKTE MEG DEG!" Sier jeg og peker hardt på Tyler, som ser skrekkslagen ut. Jeg går fort ut av rommet og bort til inngangsdøra.

I oppkjørselen til min familie står det en ukjent bil. Jeg var jo bare inne hos Tyler i to minutter! Jeg løper hjem og river opp døra. Mamma og pappa står og snakker med en mann.

"Jenta mi kom og hils på herr Deadson." Sier mamma og smiler. Vent! Herr Deadson, som i Rose Deadson?? Okay...

"Er det du som er Natalie?" Spør han. Jeg nikker. Han ser bort på meg.

"Min datter Rose Deadson, din gode venn, har med meg og min kone, lyst til og invitere dere på en eksklusiv luksus ferie til Hawaii i en uke. I sommer ferien." Sier herr Deadson. Jeg nikker ivrig. Sååå kult! Luksus ferie med Deadsona! Awesome...

~TYLER~
Faen. Faen. Faen. Hvordan i helvete kunne jeg være så dum? Faen! Jeg som trodde Natalie hadde funnet noen andre! Er det faen meg mulig??

~NATALIE~
Jeg går opp på rommet og tekster Rose.

Meg: Hva skjer'a? Da blir det Hawaii og greier!👍🏼

Rose💕: I know! Vi skal bo hos kusinen min og hennes familie. Komme over?

Meg: ja! Jeg kommer så fort bilen kan kjøre!😂😂

Jeg løper inn på rommet til Ethan. Han sitter og snakker med noen kompiser på mobilen. Men jeg gir faen...

"Ethaaaaaan! Du MÅ kjøre meg til Rose." Sier jeg og legger armene i krys over brystet. Han rister på huet.

"Jeg kjører deg ikke no sted!" Han øyer blikket. Jeg ser skarpt på han.

"Hva hvis jeg gir deg no?" Spør jeg beende. Han tenker litt.

"Hva får jeg?" Han må være så vrien.

"Eh.... En... Eh.... Eh! Jeg vet ikke!" Sier jeg oppgitt. Han nikker og reiser seg. Han går forbi meg og ned trappa. Jeg løper etter, vi tar på oss sko og går i bilen.

Jeg takker Ethan og løper inn i en fremmed jente på fortauet. Hun ser på meg. Jenta har langt, brunt, krøllete hår. Hun har nøttebrune øyne.

"Unnskyld." Mumler jeg. Hun ser redd bort på meg. Jeg smiler litt.

Hun rygger og løper bortover veien. Jeg står og ser etter henne. Hun forsvinner i horisonten. Øynene hennes var helt vettskremte, de var forvirret. Hun så kjent ut! Jeg går opp mot huset til Rose. Banker ikke på. I stua sitter Herr og Fru Deadson. De smiler når de ser meg. Jeg går opp trappa og river opp døra til Rose.

"Der kom d-" Jeg avbrøt henne. "Skru på PCen!" Hun nøler ikke. Jeg åpner Google. Jeg skriver inn, og går inn på politiets nettside.

"Savnet: Allie Lyes, Heather Patcher, Sean McLean." Leser jeg. Rose ser rart bort på meg.

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now