seks - Lyseblå, kjæresten og hjerteskjærende

276 10 1
                                    

~NATALIE~
Jeg legger meg ned på senga. Digg. Jeg bare ligger og slapper 100% av. Jeg har gjort alle leksene for resten av uka. *Bank Bank* Jeg går bort til døra. Der står Redhead. "Redhead. Hva gjør du her? Klokka er ti på kvelden." Sier jeg. Hun smiler. "Jeg tenkte du kunne trenge dette." Sier hun og rekker meg en pakke. Jeg åpner pakken. Ved første øyekast får jeg se et armbånd med 3 steiner. En rosa, en rød og en blå. "Hvis du er i trøbbel, kjeder deg eller savner oss, så trykk på steinene. Jeg er rød, Dotten er rosa og Smurfen er blå." Jeg tar på armbåndet. "Men hvilken farge har dere får meg?"

"Vi valgte lyseblå."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg trasker stille ned gangen på skolen. Jeg ser på armbåndet. Jeg trykker på den blå steinen. Nå får sikkert Smurfen melding. Kult. Jeg går bort til skapet og henter historiebøkene. Next stop, historie!

~WILL~
Jeg ser armbåndet lyser. Den lyseblå lyser. Det er Natalie. Jeg har spansk nå.

"Will! Hva driver du med? Vi har spansktime her!" Sier Tara, læreren.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~NATALIE~
Jeg kjøper meg en muffins i kantina og setter meg på det faste bordet. Dotten og Redhead kommer tuslende inn i kantina. Smurfen har jeg verken sett eller hørt fra i dag! Merkelig.. Kanskje han er med Emeli. Nei. Ehhh...mma. Emma! Det er han sikkert. Redhead slår seg ned like før Dotten finner plass. De sitter og ser på meg.

"Hva?" Spør jeg.
"Du har funnet ut noe." Sier Dotten.
"Spytt ut jenta mi!" Sier Redhead.
"Jeg har en liten følelse av at Smurfen ikke er her nå på grunn av Emma!" Sier jeg og gliser. De nikker seg enig. Haha. Smurfen er lykkelig!!! LOL!!

"Næmmen snakker om sola!" Sier Redhead og hinter til kantine-døra. Der kommer Smurfen hånd i hånd med ei jente. Som jeg tror er Emma. Hun har lilla hår. De kommer mot oss.

"Halla Smurfen." Roper Rose.

Han flirer. Jenta ser rart på han. Så han har ikke forklart om kallenavnene enda?? De setter seg ned.

"Emma." Sier jenta.
"Smurfeline." Sier jeg og gliser.
"Dotten." Flirer Rose.
"Redhead." Gliser Taylor.
"Og mitt navn er Smurfen." Sier Will.

"Har dere kallenavn?" Spør Emma. Jeg nikker.

"Jeg heter Natalie og blir kalt Smurfeline." Hun ser rart på meg. "Blått hår."

"Jeg heter Rose og blir kalt Dotten." Nå ser Emma enda rarere på Rose. "Den lille rosa dotten." Sier Rose og peker på håret sitt.

"Jeg heter Taylor og blir kalt Redhead." Sier Taylor og peker på håret sitt før Emma rekker og si no.

"Og jeg blir kalt Smurfen, på grunn av håret." Sier Smurfen.

"Hva blir mitt kallenavn?" Spør Emma. Redhead ser frekt på Emma. Hun kan jo ikke forvente og få kallenavn med en gang.

~WILL~
Jeg ser på Redhead at hun synes noe er galt her. Hun stirrer så intenst på Emma. "Taylor kan jeg få snakke med deg?" Spør jeg.

"Ja, spytt ut."

Jeg ser på stygt på henne. Hun skjønner hva jeg mener og reiser seg opp. Vi går i gangen. "Hvorfor i helvete stirrer du så jævlig mye på Emma?" Spør jeg. Hun står og stirrer lenge på meg. "Fordi dette." Sier henne og kysser meg på kinnet. Jeg går litt bakover før jeg stormer inn i kantina. Der sitter Emma og prater med Dotten og Smurfeline. De kommer veldig godt overens. Smurfeline snur seg fort når hun ser noen komme sint inn i kantina. Jeg snur meg. Der står Redhead helt rød i trynet. Hun tramper bort til bordet. BITCH!

~NATALIE~
Redhead kommer som en rasende maskin mot bordet. Hun setter seg ved siden av meg. "Kan jeg få snakke med my girls alone?" Sier Redhead og hinter til at Emma skal pelle seg vekk. Emma reiser seg og går bort til Smurfen. "Hva er det?" Spør Dotten.

"Vi må kaste ut Emma. Hun er ikke bra for Smurfen! Jeg er sikker på at det er no muffins med henne." Sier Redhead.

Jeg ser på Redhead. Hun tenker på no spess. Jeg hinter til at hun skal fortsette. "Møt meg i Tyler sitt hus klokka 21:00 i kveld." Sier hun. Jeg nikker og reiser meg opp for og hente bøkene.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg sitter i stua og ser på TV. Mamma jobber nattevakt og pappa er på jobbreise. Så da må jeg sitte her til klokka bli 21. Nå på kvelden er det ingenting og se på. Æsj. Klokka er 20:35, så det er 25 minutter og vente. Ugh..

~TYLER~
Inngangsdøra smeller opp. Inn kommer Taylor. "Hva faen vil du?" Spør jeg surt. Hun stormer bort til meg.
"Du må la meg og gjengen være her i en eller to timer." Sier hun. Jeg ler. Hun skal faen ikke la noen komme inn i huset. Jeg ser på klokka. 20:58. "Når skal de komme?" Spør jeg.

"21:00."

Jeg ser på henne. Jeg går inn på kjøkkenet. Jeg tar meg et glass vann før jeg begynner og gå opp trappa.

~NATALIE~
Jeg går på rommet mitt og hopper gjennom vinduet mitt og inn på rommet til Tyler. Jeg gir fiskebolle i om han kommer. Jeg ser meg rundt på rommet. En seng, en pult, et skap og plakater på veggene. Bare gjett hvordan plakater det er. Riktig, hore-plakater! Døra braser opp. Inn kommer Tyler. Jeg stirrer skrekkslagen på ham. Han stirrer skrekkslagen på meg. "Hva gjør du på rommet." Spør han. Jeg leter etter en unnskylding. "Fordi Taylor ba oss om og møte her og jeg gadd ikke ta på meg regntøy, så jeg slang meg gjennom vinduet." Sier jeg. Det er jo sannheten. Han ser på meg. Jeg går mot døra. Han drar meg i armen. "Sorry for det i stad." Vi står centimeter fra hverandre. Han tar tak i kinnene mine. Jeg tar tak i hendene hans og tar de bort. Et ord for dette: Hjerteskjærende. Jeg går stille ut av rommet. Nede sitter Rose og Taylor. De ser rart på meg når jeg komme ned trappa og ikke gjennom døra. Jeg sender dem et lite smil.

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now