fire - bilvask, girlnight og prank

307 9 1
                                    

Jeg sto med en svamp og en bøtte i hendene. Jeg var offisielt klar for bilvask. Jeg skal vaske mamma og pappa sine biler i dag og på torsdag. I dag er det tirsdag. Jeg stapper svampen nedi bøtta og smører utover bilen. Såpe renner nedover bilen. Jeg såper inn begge bilene før jeg vasker det bort med hageslangen. Etter og ha tørket dem, ser det ut som de kommer rett fra butikken! Jeg må innrømme at bilvask hjemme er bedre enn bilvask på Shell.

Jeg drar med meg bøtta og svampen inn og tømmer vannet og setter det under vasken. Så lager jeg meg et glass meg oboy! Den klassiske drikkevare.. Jeg tar med meg sekken og glasset med oboy og går opp på rommet. Jeg legger fram mattebøkene. Jeg har eksamen neste uke. Ugh! Jeg har også en historie stil som skal være ferdig til fredag. Jeg får starte med historie. Jeg skriver litt om grunnloven og om konger opp gjennom årene. Litt og vikinger og steinalderen. Og tilslutt 2.verdenskrig. Jeg kaster meg ned på senga. Etter en 2 timers økt med skriving er jeg utslitt. Jeg har blitt ferdig meg stilen. Nå er det pugging til eksamen. Æsj. *PLING* Jeg tar opp mobilen. Det er gruppechatten til gjengen.

Lille rosa-dott😂: Keen på girlsnight??

Redhead❤️: Ja Seff! Når, hvor?

Lille rosa-dott😂 skriver...

Smurfen💙: Er det meningen at jeg skal bli med?

Lille rosa-dott😂: passer det hos deg Smurfeline? Ja smurfen, hvis du vil!

Meg: Ja passer perfekt. Ingen er hjemme. Come on smurf. U know we rule!

Redhead❤️: Oh hell yeah...

30 minutter senere sitter vi og stapper i hos godis mens vi sitter og prater. Plutselig kommer jeg på at jeg skulle spørre hvorfor Taylor og Tyler ikke bor i samme hus.

"Taylor hvorfor bor ikke du og Tyler i samme hus??" Jeg ser på henne.

"Fordi foreldrene våres er skilt, men de ville ikke flytte ut av byen, så de bor bare litt fra hverandre. Tyler bor med pappa og jeg bor med mamma. Vi drar på besøk inni mellom men ikke ofte." Forklarer hun. Jeg nikker. *Bank bank* Jeg går bort til vinduet, der står Tyler og vil inn. Jeg åpner ikke vinduet. Bare trekker for gardinene. Han banker en million ganger til . Tilslutt blir Redhead drittlei og går og åpner.

"Hva faen vil du Tyler?" Spør Redhead.

Han klør seg i nakken. Han flytter vekten fra den ene foten til den andre. Jeg dytter han mot vindu.
"Etterpå." Hvisker jeg lavt til han før jeg dytter han ut av vinduet. Etter det hører vi ikke mer fra han. Når klokka bli 23 må alle hjem. Jeg følger dem ut og låser døra. Jeg spurter opp trappa. Jeg åpner døra inn til rommet mitt. På senga mitt sitter Tyler! Jeg som var sikker på at jeg hadde lukket og låst vinduet. Whatever! Tyler er Tyler.

"Så. Hva lurte du på?" Spør jeg surt. "Jeg tror du er en badgirl som trenger en badboy!" Sier Tyler. Jeg bryter ut i latter. Jeg er kanskje en badgirl! Men jeg trenger ikke en badboy.

To BAD for a badboy.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Klokka er liksom to eller tre, og jeg får ikke sove på grunn av bråk fra nabo-vinduet. Jeg går til mitt vindu og trekker for gardinene. Der rir Tyler en eller annen blondi. Poor boy! Jeg flirer. Med mobilen tar jeg en video. Dette skal han få se! Moahahah! Nei det ble litt feil vi sier heller: BÆM! Du ble slått av NATALIE FLOW! Jeg trekker for gardinene igjen og prøver og sove. Det og sovne gjør jeg til slutt.

Jeg våkner av banking. Jeg innser at det ikke stopper så jeg går bort til døra. Der står mamma. Hun ser sliten ut. Hun har sikkert vært på jobb! Hun jobber på sykehuset, i natt hadde hun nattevakt.

"Hva er det?" Spør jeg.
"Jeg ville bare si at bilene var veldig rene. So keep going." Smiler hun. "Skolen begynner forresten om 20 minutter."

Plutselig får jeg hastverk. Jeg slenger på meg et par hullete svarte bukser og en svart hettegenser med "Bad" som logo. Sminke bruker jeg ikke. Jeg stapper alle bøkene i sekken og går ned. Mamma slenger en brødskive til meg. Jeg takker nei og går ut i gangen. Vans som vanlig. I oppkjørselen står Smurfen som vanlig. Jeg løper og setter meg inn. Vi henter Lille rosa-dott og Redhead på veien. Vi parkerer som vanlig og går til skapene. Jeg har valgfag nå. Som er gym. Det har også Lille rosa-dott. Så vi går fra de andre.

I gymmen i dag skal vi varme opp med kanonball. Jeg er konge. Og ender opp på banen. Uheldigvis har Tyler ballen og palmer den mot meg. Som treffer meg mitt i huet. Jeg faller og alt svartner.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Kommer det til og gå bra med henne?" Spør en bekymret stemme.

"Ja. Hun har vare hjernerystelse og en brukket arm." Svarer en annen stemme.

Jeg lukker øynene opp, men lukker dem igjen fort. Det er jo så skarpt lys her! Igjen prøver jeg. Denne gangen går det strøkent. Jeg ligger inne hos helsesøster. Helsesøster står og snakker med Lille rosa-dott.

"Lille rosa-dott.." Mumler jeg.

Hun kommer glisende bort til meg. Hun ser på meg med et sinnsykt barnslig blikk. Som om hun planlegger noe spesielt! Jeg studerer henne.

"Lille rosa sopp hue! Hva i potetens land har du planlagt nå?" Spør jeg.

Hun gliser bare og går. Jeg reiser meg opp og takker helsesøster før jeg stormer etter dotten. Hun går helt bort til den blå BMV'en. Der står Redhead og Smurfen. De ser opp når vi kommer.

"Hva i hele sopprike har dere planlagt for krøllene Einstein?" Spør jeg interessert.

Dotten drar meg med inn i bilen. Redhead og Smurfen kommer like etter. Smurfen kjører av gårde i full fart. Vi stopper ikke før vi står utenfor en gård. Smurfen går og kommer tilbake med et stort kattebur. Han gir buret til meg før vi kjører tilbake til byen. Han svinger inn oppkjørselen til Per-Ole fra skolen.

"Ring på døra og så slipper du inn kattene." Sier han. Jeg går bort til døra og åpner buret. Så ringer jeg på. Dotten har sagt hun skulle filme. Alt går i sakte film. Per-Ole åpner døra og kattene kaster seg på han, han kravler og skriker før han tryner over katteburet. Så bare ligger han der. Rør seg ikke en gang. Jeg går bort til han. Plutselig griper han tak i beinet mitt.

"Så det var deg! Du får gjensitting resten av dette skoleåret!" Sier ham før han slipper meg. Jeg trasker rolig rundt hjørne til der bilen er parkert. Jeg går forbi de andre og setter meg i bilen.

Never been more ready to leave!

To BAD for a badboyWhere stories live. Discover now