<3 ALINTI <3

1.3K 59 2
                                    

Baktık bölüm bir türlü yetişmiyor biz de böyle bir çözüm yolu bulduk. En azından elimizde hazır olan kısımlardan bir parça paylaşıp merakınızı gidermek... Neyse bu aspirin niyetine olan bölümü keyifle okumanız dileğiyle...

Seher kendini kilitlediği tuvalet kabininde içini çeke çeke ağlıyordu. Yüzü gözyaşlarıyla sırılsıklam olmuştu. Az evvel kustuğu için de ağzında acı bir tat vardı. Sabah kahvaltıda yediği iki yudum şeyi çıkardığı için midesi sızlıyor, karnı ürpertici bir şekilde gurulduyordu. Fakat bunların hiçbir önemi yoktu. Canı öylesine yanıyordu ki o an hiçbir şeyin önemi yoktu. Kaçtığı şey peşinden gelmişti yine. Ailesiyle arasının bozulmasına; doğduğu şehirden kaçıp gitmesine neden olan şey yeni bir başlangıç için geldiği bu şehirde de bulmuştu onu. İşte! Kerem'in gelişi yine her şeyin içine etmişti. Yeniden başlaması gerekecekti. Tekrar. Peki, bunu yeniden yapacak gücü var mıydı? Bilmiyordu. Güçlü olup olmadığını bilmiyordu. Gitmesi gerekiyordu lakin bunu gerçekten istiyor muydu? Ahmet Amca'yı, Fatih'i ve en değerlisi Asuman'ı bırakıp gitmeyi kaldırabilecek miydi yüreği? İlk seferinde Asuman'ın desteğiyle devam edecek gücü bulmuştu. Peki ya şimdi? Şimdi kim onun yanında olacaktı?

Asuman... Onu aramalıydı. Arkadaşı ile konuşmaya ihtiyacı vardı. Bir saat sonra ne yapacağını sonra da düşünebilirdi. Fakat o anı Asuman olmadan atlatmak istemiyordu. Bu lanet olası klozetin üzerinde sesini kısık tutmaya çalışarak ağlamak istemiyordu. En yakın arkadaşının omzunda haykırmak istiyordu acısını. Bu sebeple çantasından telefonunu çıkardı ve Asuman'ın numarasını çevirdi. Tam o sırada birilerinin tuvalete girdiğini işitti. Ses çıkarmamaya çalışarak Asuman'ın yanıt vermesini bekledi. İlk çalışta açan olmayınca şansını bir kez daha denedi.

"Nereye kaçtı acaba?"

"Kimin umurunda? Muhtemelen bir daha insan içine çıkamayacak."

İçeride iki kişi olmalıydı ve sohbet konusu olarak seçtikleri konunun Seher olduğu gün gibi ortadaydı. Seher bunu anlayınca Asuman ile konuşamayacağını fark etti. Sesini duymaları riskini göze alamazdı. Asuman'ın, onun aramasına geri dönme ihtimaline karşı da telefonu kapattı. Kızlar onu yalnız bırakana kadar da açmayacaktı.

"Bunun pis bir dedikodu olma ihtimali de var gerçi... Acaba bu haber kimden yayıldı? Böylece gerçek olup olmadığını öğrenebilirdik."

"Buna gerek var mı Yeliz? Kızın nasıl kaçtığını görmedin mi?"

"Gördük herhalde. Kerem hocanın da aynı hızla sınıftan çıktığını fark ettin mi? Sanki onun peşinden gidiyor gibiydi."

"Kafayı mı yedin? Kerem hocanın onunla ne işi olabilir ki? Hem öğrendiğime göre o..." Kısa bir duraksamanın ardından genç kız sert bir sesle:

"İçeride biri mi var?" diye sordu.

Seher o an nefes almayı bile bıraktı.

Medya üzgün Seher kızımız.

DAVETSİZ KONUK #Wattys2021(TEKİRDAĞ SERİSİ) DÜZENLENİYORHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin