Olimpos Sakinlerine Sahip Çıkalım!

4.4K 221 30
                                    

Yeniden merhaba,

Umarım bölümler eskisi gibidir deyip düzenlediğimiz bölümleri okumamazlık etmiyorsunuzdur. Çünkü burada çok şey değişti. Okumanız şiddetle tavsiye edilmektedir :)Bu arada yenilenen bölümlerin efsane olduğu söyleniyor, bizden demesi. Keyifli okumalar...

Görsel: Seher

"...göğsümdeki acı. Onun da sebebini biliyoruz sanırım." Yüzünde alaycı bir ifade ile Fatih'e dönmüştü. Bu hareketi Asuman isimli esmer güzelin oklarını yine kıvırcığa çevirmesine neden olmuştu. Onlar aralarında minik bir tartışma yaşarken o çapkın bakışlarını Seher isimli tanrıçasına döndürdü. Genç kızın verdiği cevapla nasıl da rahatladığını gözden kaçırmamıştı elbette ki. Anlaşılan Seher kendisinin çıplak yakalandığı andan bahsedeceğini zannetmişti. Tabi ki de böyle bir şey yapmayacaktı. Aralarında küçük bir sırlarının olduğunu bilmenin hazzı onu arkadaşlarının önünde utandırmaktan katbekat daha değerliydi. Şimdi elime düştün güzel göz diye geçirdi içinden. Bu sır sayesinde bu tanrıça ile daha çok eğleneceklerini hissediyordu.

"Hadi ama onu bana ver!"

Genç adam elinde tuttuğu fotoğrafı sarışın kızın ulaşamayacağı bir noktaya kaldırdı. Ardından şeytani bir bakış attı sevdiğine.

"Hiçbir karşılığı olmadan mı? Bunun ne kadar değerli olduğunu ikimiz de biliyoruz sanırım. Gerçi başta anlamamıştım ama son birkaç dakikadır olan davranışlarını göz önüne alırsak senin için çok önemli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim."

Pes etti genç kız.

"Tamam, sende kalsın umurumda değil." Sanki bir iki dakika evvel bir metre altmış santimlik boyuyla iki metre boyundaki adama kafa tutan o değilmiş gibi... Sadece birkaç saniye önce adamın omzundan yukarı tırmanmaya çalışmıştı.

Bunun ardından bir şey geleceğini tahmin ediyordu. Onu çok iyi tanıyordu. Ah! Bir de onu çok seviyordu. Tam o anda bir panter gibi üstüne atladı kız ve bu ikisinin de yere düşmesine sebep oldu. Eline geçirdiği ergenlik yıllarına ait fotoğrafla adamın göğsü üzerinde uzanırken bir zafer işareti de yapmayı ihmal etmemişti.

Genç kızın narin bedeni kendi iri yarı bedeni üzerindeyken. Parlak sarı saçları adamın terli göğsüne dökülürken... Çiçeksi kokusu her yere yayılmışken... Adamın kalbi sanki yerinden çıkacakmış gibi atmaya başlamışken... İşte bu an adamın ona onu sevdiğini söylemeye en çok yaklaştığı andı.

Bay Kimliksiz haklıydı. Seher bu cevap karşısında inanılmaz şekilde rahatlamıştı. Ama biliyordu ki bu küstah adam o muhteşem ela gözlerini gözlerine dikerek onu korkutmak istemişti. Bir süre için başarılı da olmuştu. Şimdi ise Seher'in gözlerindeki korkunun yerini öfke pırıltıları almaya başlamıştı. Adam nasıl da yüzü kızarmadan yalan söyleyebiliyordu. "Yalancı domuz" diye geçirdi içinden. Hiç tanımadığı bu adamdan nefret ediyordu ve ona muhtaç durumda olmaktan daha da fazla nefret ediyordu. Zira gördüklerini kimseye anlatmaması için onunla konuşmalıydı, nasıl yapacağını bilmiyordu ama gerektiği takdirde şiddete başvurmaktan kaçınmayacaktı. Ona baktı. Tuhaf... Yüzünde inanılmaz huzurlu bir ifade vardı. Onu gördüğü birkaç andan beri karşılaştığı en tuhaf hali buydu herhalde.

Sonraki birkaç dakika Asuman'ın Sherlock Holmes edasında Bay Kimliksiz'i sorgulaması ile geçmişti.

"Adınız veya kendinizle ilgili hiç mi bir şey hatırlamıyorsunuz?"

Ah tabi yardımcısı Doktor Watson yani Fatih'i unutmak olmazdı.

"Gecenin köründe kayalıklarda ne yaptığını da mı hatırlamıyorsun?"

DAVETSİZ KONUK #Wattys2021(TEKİRDAĞ SERİSİ) DÜZENLENİYORHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin