Oscar Goes To...

3.8K 225 34
                                    

Merhabalar, yeniden çevrim görünümlü yeni bölümlerimizden biri daha hazır. Hikaye yepyeni bir yolla tam gaz devam ediyor. Hayırlı Ramazanlar ve keyifli okumalar.

Medya: Oğuz Erçetin

"Se... Sen burada ne arıyorsun?"

Asuman'ın şaşkınlıktan kocaman açılmış gözlerle onu karşılaması genç adamın yüzüne güzel bir gülümseme yerleştirmesine neden olmuştu. Üstelik kızın konuşurken titreyen sesi de görüntüsüne cuk oturmuştu. Bu durumdan feci eğleniyor olsa da profesyonelliği elden bırakmadı. Asuman'a ona ayak uydurmasını ifade eden bir bakış attı ve konuşmaya başladı:

"İyi akşamlar, ben Oğuz Seher'in arkadaşı. Kendisi burada mı acaba?"

Genç kız şoku hala atlatamadığından ses çıkarmadan baktı onun yüzüne. Ayak uydurmak bir yana kıpırdayamıyordu. Neyse ki Seher onun yerine duruma el attı. Kapıya doğru uçtu adeta. Yarı şaşkın yarı neşeli bir sesle:

"Hoş geldin! Ama buraya nasıl geldin ki sen?"

Asuman bir adım gerileyince Seher yerleşti onun yerine. Hemen ardından yabancıyı soru yağmuruna tutmaya devam etti.

"Yani adını bile yeni öğrendim. Sanırım ev adresimi benden almış olamazsın." Seher elini alnına götürüp şöyle bir düşünür gibi yaptı sonrasında:

"Yok, yok o kadar kendimi kaybetmemiştim. Bu bilgiyi ben vermedim sana."

Oğuz kahkahasına engel olamadı. Kızın mini tiyatrosu onu fazlasıyla eğlendirmişti. Bunu kabul etmesi lazımdı. Kabul etmesi gereken bir diğer şey ise kızın gerçekten çok güzel olduğuydu. Bir anlığına "Bu güzellik neden yalnız? Ondaki kusur ne acaba? "soruları zihninden akıp geçse de onları dile getirmedi. Çünkü buraya merakını gidermek için değil Asuman vazgeçmeden evvel anlaşmanın kendine düşen kısmını yerine getirmek için gelmişti. Zira Seher onunla buluşmaya gelmeyince Asuman'ın onu göndermediğini ve kızın anlaşmayı feshetmeye çalıştığını düşünmüştü. Bunun önüne geçebilmek biraz da ne durumda olduklarını görebilmek için soluğu burada almıştı. Ama görünen o ki Asuman bu anlaşmadan henüz Seher'e bahsetmemişti. Rahatladı. O vakit oyuna devam edebilirdi.

"Pelin Hanım'dan aldım adresini. İşe de gitmediğini öğrenince iyi misin diye merak ettim ve kalktım geldim."

Seher yüzünde tuhaf bir ifade ile onu inceliyordu. Soran gözlerini bu defa da Asuman'a çevirdi. Ne dersin bu duruma, bakışı attı ona. İşin garip yanı Asuman'ın ondan da şaşkın görünmesiydi. Oğuz sessizce izliyordu bu ikiliyi. Biri esmer biri kumral iki güzellik abidesinin onunla ilgili verecekleri kararı merakla bekliyordu. Belki de biraz daha romantik görünmeliydi. Bu doğrultuda ela gözlerini dünya üzerindeki tek varlık oymuşçasına Seher'in üzerine kilitledi. Bir iki tutam cinsellik de katılabilirdi işin içine. Kızı baştan aşağıya süzdü ve bunu yaparken bazı bölgelerinde gözlerini dinlendirmeyi de unutmadı. Hakikaten de dört dörtlük bir kızdı. Bugüne dek çıktığı tüm kızlardan daha güzeldi. Yalnızca biraz zayıftı. O, kadınların bazı çıkıntıları olmasını severdi. Mesela Asuman'dakiler gibi... Çaktırmadan ona da bir bakış atmıştı.

"Şey, içeri gelmek ister misin?"

Seher'in bu teklifi ile kendine geldi. Bu saatten sonra kafa karışıklığına ne lüzum vardı. Belki... Belki ihtiyaçları karşılandıktan sonra isteklerini tatmin etme yoluna gidebilirdi. Ama şimdi oyuna devam etme zamanı diye geçirdi içinden.

"İtiraf etmek gerekirse şu an en çok istediğim şey bu."

Oğuz'un bilmediği şey Seher'in ona bu teklifi ne koşullar altında yaptığıydı. Zira genç kızın aklında kime nasıl açıklama yapacağının hesaplamaları vardı. Oğuz'un eşliğinde, kapının çalmasıyla birlikte evin bütün sakinlerinin toplandığı mekân olan mutfağa geçti. Kavalyesi ile kapıda dikilince doğal olarak tüm gözler onlara döndü. Bakışlardan elde ettiği çıkarımları şu şekildeydi. Asuman'ınkiler korkuyu, Fatih'inkiler şaşkınlığı, Bay Kimliksiz'inkiler ise öfkeyi yansıtıyordu. Bir dakika, o doğru mu görmüştü... Büyük ihtimal yanlış yorumlamıştı, eee adamı doğru düzgün tanımıyordu, yani böyle yanlışlıklar gayet doğaldı.

DAVETSİZ KONUK #Wattys2021(TEKİRDAĞ SERİSİ) DÜZENLENİYORWhere stories live. Discover now