13. Silové pole?

317 23 3
                                    


1122 slov :)

Když jsme dojeli ke Stark Toweru čekalo na nás velmi milé překvapení. Byl to Tony. Čekal před vchodovými dveřmi hned jak jsme vystoupili vyšel proti nám.

„Máme takový menší problém" uchechtl se a zadíval se někam do neznáma jen aby se na nás nemusel podívat.

„Jakej zase?" zareagovala první Nat, kterou už tyhle věci okolo agentek, tréninků a Avengers celkem štvali. Bála jsem se aby s tím nesekla a úplně se na to vykašlala.

„Testovat vaše schopnosti budem muset zvládnout ještě dnes." Šeptl Tony a podíval se nám do očí. Je vidět že ho to celkem mrzelo, ale to nevím vůbec proč. Mě to nevadí a myslím že i Nat by mohla být ráda, i když tak zrovna teď nevypadá.

„To je super" řekla jsem Tonymu a on si výrazně oddychl. „Tak na co čekáme?" zeptala jsem se s nehranou radostí a jemně Nat praštila do ramene. „Vzhůru směr.. Kam to vlastně máme jít?" zeptala jsem se Tonyho.

„Do laboratoře" kývl na mě vzal Nat nějaké tašky a mi mohli jít.

***

„Potřebujeme vaší krev" oznámil nám doktor Banner, když jsme seděli na těch laboratorních nepohodlných křesílkách. Když nám to oznámil nějak moc mi to nevadilo, já se jehel nebojím. Za to Nat úplně zbledla.

„Ko-kolik tý krve budete potřebovat?" vykoktala ze sebe Nat. Bylo to strašně vtipný jí takhle vidět.

„Jenom trochu, potřebuju opravdu jen málo. Nemusíš se ničeho bát" chlácholil ji Banner a vytáhl malou jehlu s centimetrovým bodcem(BODCEM? Já úplně zapomněla jak se tomu říká :D).

Nat jenom zakroutila hlavou. „Ne tohle ne, vždyť mě tu ruku propíchnete skrz na skrz!" křikla Nat a hlasitě si oddýchávala. Slyšela jsem jen jak se za námi někdo směje. Aha, kdo jiný než Tony a Clint. Natasha, Steve a Thor vypadali celkem starostlivě. Nebo je to taky možná vůbec nezajímalo.

Po chvilce kdy se Nat rozhodla spolupracovat a jim dala krev a přišla řada na mě. Když doktor vytáhl asi tak 5krát větší jehlu než měla Nat celkem jsem se zděsila.

„ Proč je ta jehla tak velká?" zeptala jsem se Bannera, protože mi to pořád nedocházelo. To jim jako ty malý došli?

„Je to kvůli séru supervojáka" řekl mi Banner a asi si myslel že to hned pochopím.

„Ale já v sobě žádné takové sérum nemám"dohadovala jsem se s ním, protože jsem si nepřála aby mi ta snad pěti centimetrová jehla zajela pod kůži.

„Trocha séra se ze Steva přenesla i na tebe. Proto se nemůžeš jen tak zranit. Měla jsi v dětství třeba odřené koleno?" jen jsem kývla že ne.

„Máš trochu tvrdší kůži, proto musíme použít zrovna tuhle jehlu"omluvně se na měl podíval a jehlou mi zajel do kůže.

„Au!" sykla jsem protože jsem to vůbec nečekala. „To byl podraz" vynadala jsem Bannerovi. „Co teď?" zeptala jsem se ostatních.

„Banner bude tady v laboratoři a my jdeme zkusit něco s těma vašima schopnostma" navrhl Clint a všichni jsme odešli do dolní mini tělocvičny. Na to že je v plánku napsaná jako mini, tak je náhodou celkem dost velká. Ten Stark tu má asi fakt všechno.

„Měli bychom začít s Nat, té už se nějaké schopnosti projevili" řekla jsem jen nezaujatě a pozorně si prohlížela velkou tělocvičnu.

„Fajn Natálie" řekl Tony a vzal do ruky nějaký pětikilový míč. „Ten míč hodím nad tebe a ty ho prostě jen zmrazíš ve vzduchu. Lehký jak facka, nemyslíš?" usmál se Tony a já sledovala pobavenépohledy ostatních. Nat se tedy moc nebavila, ale to bylo ostatním celkem ukradené.

„1,2,3" odpočítal Tony a hodil do vzduchu míč, který po pár sekundách spadl na zem.

„Nevyšlo to" zaklela Nat a zkoumala svoje ruce, které měla natažené před sebou.

„To jsme si všimli" odfrkl si Tony. „Zkusíme to ještě jednou" navrhl a opět vyhodil míč do vzduchu. Ten sebou ale zase jenom praštil o zem. „Sakra Natálie, musíš se snažit!" křikl na ní beznadějně Tony a promnul si kořen nosu.

„Myslíš že bys to zvládnul líp?" zakřičela na něj Nat, takže tam na sebe křičeli jen oni dva.

„Jsem si stoprocentně jistý že jo" zařval Tony a nadzvedl obočí.

„Dobře když myslíš" naštvala se Nat a rozhodila rukama. Svým vztekem způsobila to, že se ten míč co do téhle chvíle jen tak ležel u Nataliných nohou vznesl do výšky a strašnou rychlostí si to mířil zrovna na mě s Clintem. Jediné co jsem stihla bylo to, že jsem si rukama zakryla obličej a zavřela oči. Čekala jsem bolest, kterou míč způsobí, ale nic nepřicházelo. Možná to schytal Clint. Rozhodla jsem se otevřít oči. Neuvěřila jsem tomu co jsem viděla. Kolem mě a Clinta bylo bílé silové pole. Super. První schopnost projevena zasmála jsem se v duchu a stáhla silové pole.

„To vůbec nebylo špatný Nat" zaslechla jsem Tonyho jak chválí svou dceru. A co já?

„Jsi v pořádku zeptal se mě Clint, který z toho byl ještě pěknou chvíli mimo a zrovna se probral z šoku.

„Je mi fajn" zasmála jsem se a sledovala nevěřícné pohledy ostatních. Tedy do té doby než se do tělocvičny přiřítil doktor Banner. „Mám to" zavolal na nás. „Zjistil jsem že Isabella dokáže vytvářet silové pole" přiběhl k nám a podal Tonymu nějaké soupisky.

„To už jsme taky zjistili" řekl Thor a poplácal Bannera po rameni. Najednou mi hlavou projela ostrá bolest a já se svezla k zemi.

„Vidím že si objevila první schopnost" ozvalo se mi v hlavě. Byl to Loki. „Čekal jsem to tedy později, ale čím dřív tím líp. Máš možnost se přidat na mou stranu."

„Co když to neudělám" mluvila jsem tam jen tak sama se sebou. Všichni si museli myslet že jsem blázen.

Zemřeš. A všichni tví přátelé taky" odpověděl mi.

Buď se ke mně přidáš sama, nebo tě donutím" zasmál se až se mi z toho dělalo špatně. Najednou ale bolest hlavy ustupovala a já omdlela. Ale jen na malou chvíli, když jsem se probudila byla jsem pořád v tělocvičně. Ale věděla jsem jedno.

Musím pomoci Lokimu. Vstala jsem a i přes všechny otázky ostatních jestli jsem v pořádku jsem se na nikoho nepodívala.

Za chvíli ti otevřu portál, kterým musíš projít. Vezmi sebou i tu druhou holku. Jinak vás všechny zničím" zase mi řekl a já se konečně podívala před sebe na Avengers. Za nimi se udělal malý portál. Nesměla jsem váhat, chytla jsem Nat a snažila se jí odvléct k portálu.

Clintův pohled:

Když se na nás Bella podívala všichni jakoby zkameněli hrůzou. Její tmavě hnědé oči už nebyli takové jako předtím, ale změnili se až na nepřirozenou modrou.

„Ovládá ji Loki!" křikl jsem na ostatní aby ji zastavili v cestě snažila se Nat odtáhnou do jakéhosi černého portálu. Už byli skoro tam, tak jsem udělal jednu věc. Musel jsem to udělat. Vzal jsem míč, který jen tak nemotorně postával kousek ode mě a největší silou jsem ho hodil po Belle. Naštěstí jsem se trefil, ale radost mi to nedělalo. Bella se zkácela k zemi portál se zavřel.



Jeej. Jsem tu zpátky a to dokonce s novou kapitolou. Trochu jsem se zamyslela a předepala s dokonce dvě kapitoly (panebože jak skvělé :D) Bohužel když jsem už tuhle vydala tak mi zbývá jenom ta jedna a nejsem si moc jistá jestli další vyjde někdy brzo. Tak zatíím AHOOJ :))

.


Avengers- BellaKde žijí příběhy. Začni objevovat