10. Hádky

402 33 15
                                    


1441 slov :O

„Víš, máme celej barák pro sebe, proč nejdeme něco dělat?" zeptala se mě k smrti unuděná Nat. „Dobrej nápad, co navrhuješ?" řekla jsem a hned na to si do pusy nacpala plnou hrst popcornu. „Co třeba nějakou párty?" dodala Nat po chvíli.

„Ne! Párty se zamítá. Bohužel dámy." Leknutím jsem nadskočila a rychlostí světla se otočila na toho, koho jsem chtěla v danou chvíli uškrtit. Na to že nedokážu zabít ani pavouka, tak si myslím že bych si s Clintem zrovna teď poradila a vyhodila ho z okna.

„A to jako proč?!" nadzvedla Nat obočí a sjela pohledem rozesmátého Clinta. „Né že bych měl něco proti vaší párty, ale dostal jsem jaký si úkol. Ten někdo si přeje, aby z jeho domu taky něco zbylo" odpověděl Clint a otočil se na přicházející Natashu.

„Podle mě vám ta párty nevyjde holky. Jelikož tam, kam jeli před pár hodinami Avengers nastali menší komplikace a počítám, že do zítřejšího rána jsou zpátky" ušklíbla se Natasha.

„Jaké komplikace a jak vlastně vůbec víš, že dorazí zítra. Měli tam být tak na několik dní, ne?" vydala ze sebe Nat a pronesla to tonem, jakože „Já jsem tady ten koho budete poslouchat".

„Jsem špionka, mám přístup ke kamerám v budově S.H.I.E.L.D.u. Nikdo o tom neví, tedy kromě vás. A ani se to nedozví" při poslední větě nadzvedla hlavu a upřeně se na nás dívala.

„Chytrý, vlastně je to dost dobrý. Jaké tedy nastali komplikace?" zeptala jsem se Natashy. Ani jsem si nevšimla že nás Clint opustil. No co, stejně toho moc nenamluvil.

„Celkem se hádají, ale to není ni neobvyklého. Tady jde spíš o to, proč se hádají" zastavila se uprostřed věty. Kývla jsem na ní že může pokračovat.

„Dobrá tedy, hádají se proto, že" zase se zastavila. Panebože proč to dělá? „Protože z vás chce Fury udělat agenty S.H.I.E.L.D.u."

Nechápavě jsem se podívala na Natali. Ta se podívala zase na mě. Wau, jak zajímavé. Obě jsme se usmáli.

„TO BY BYLO BOŽÍ!!" zaječeli jsme obě dvě najednou. Ale pak mi došlo, že se hádají. Takže asi bude logicky jedna strana proti.

A kdo přesně nechce, abychom se těma agentkama stali? V mysli jsem jenom doufala: Ať to není Steven, ať to není Steven. Ale nějaký hlas v mojí hlavě mi říkal: Kamarádko, máš smůlu. Sakra! Bylo mi skoro jasné, že Tony ten návrh odsouhlasil. Ale nic jsem vlastně ještě nevěděla.

„No podívejte se sami, je to celkem zábava" usmála se Natasha a skočila k nám na pohovku. Podala jsem ji ovladač, do kterého postupně něco naťukávala. „Tak, tady to je! Něco jako přímý přenos!" dodala Natasha.

„Počkejte na mě, tohle si nesmím nechat ujít. Tyhle hádky já naprosto žeru" slyšela jsem jen Clinta, který právě zase vešel do obýváku.

Televize se zapla, viděla jsem nějakýho chlapa s páskou přes oko. Hmm, co já ještě neuvidim. „Zbláznil jste se?" uslyšela jsem ze záznamu něčí hlas. Bylo mi jasný kdo to byl. Steven. Proboha tati, proč mi tohle děláš. Otočila jsem hlavu někam, daleko od televize a zadívala se z okna.

„Jo! tohle snad nemyslíte vážně? Já jsem v jejich věku tvrdnul ve škole! A oni tady budou lítat po světě jako superhrdinky a dělat ty vaše zasraný mise?" Tony? Musela jsem se usmát, aspoň, že nám to agentství nezkazí jenom Steven. Zase jsem se tedy koukala.

„Pane Starku" ozval se ten s páskou přes oko, tipuju že to byl Fury.

„Žádný pane Starku, bez našeho povolení z nich nebudete dělat svoje agenty." Hádal se Tony.

Avengers- BellaKde žijí příběhy. Začni objevovat